A TITUL ,,NAJLEPŠÍ ROK ŽIVOTA" ZÍSKAVA : ROK 2013 !!!!!!!

11:34

Takto pred rokom, keď končil rok 2012 som bola naozaj smutná a hovorila som si, že končí najlepší rok, aký som kedy prežila. Nechcela som, aby skončil, nechcela som, aby začal nový. Tesne po polnoci, keď sa všetci tešili z príchodu nového roka, ja som bola smutná a nevedela som sa rozlúčiť s tým starým. Vzhľadom na to, že som nemala veľmi na výber som prijala myšlienku, že čas nezastavím a prebudila som v sebe môj večný optimizmus. S nádejou v hlase som si povedala, že roku 2013 dám šancu aby sa stal tým najlepším, aj keď som tomu sama neverila. A on ma prekvapil. Zhmotnil všetko, čo som si kedy vysnívala. A dennodenne vo mne udržiaval hladinu šťastia na najvyššej hladine. Ďakujem každému, kto sa pričinil k tomu, aby môj uplynulý rok bol taký úžasný, emóciami nabitý a skutočne nezabudnuteľný ! V tomto článku spomeniem momenty, ktoré vo mne stále vyvolávajú ťažko- popísateľné emócie. Momenty, ktoré sa mi vpísali do pamäte a navždy tam ostanú ako to najkrajšie toho najlepšieho roka. Ľahko pochopíte, prečo som bola posledný rok stále taká šťastná. Pozývam Vás na exkurziu mojim rokom 2013 !

A prečo bol najlepší?



...pretože len začal a priniesol to, o čo som sa snažila celý rok 2012. Nebola to obyčajná skúška, nebola to obyčajná matematika. Bol to môj dlhý bol s jej prednášajúcim :)


....pretože som zvládla najhoršie a najstrašidelnejšie skúšky, kvôli ktorým som dlhé dni nespávala a pretože pocit po ich urobení bol omnoho lepší ako smútok počas dlhých nocí nad knihami!






...pretože som mala najúžasnejšiu prácu na svete! V skvelom fitku, so skvelými ľuďmi, kde som sa vždy cítila parádne a kde som (takmer)nikdy nemala zlú náladu!



...pretože som fotila billboard a plagátiky so mnou boli po celej Bratislave!






...pretože keď som sa dozvedela, že idem na rok do Francúzska, nebol na svete šťastnejší človek!



...pretože som zažila úžasný večer na "MOJEJ" BEÁNIÍ, kde som sa fakt cítila hviezdne :)


...pretože aj keď som mala pár krát kvôli škole a nekonečným zápočtom, úlohám, a skúškam chuť skočiť z okna alebo sa hodiť pod vlak a dennodenne som rozmýšľala, prečo som nešla študovať žurnalistiku, vždy som nakoniec prišla na to, že byť ženou na FEI-ke je vlastne fajn. A pretože som bola vždy nekonečne šťastná, keď som si to uvedomila.











...pretože aj keď mi bolo najťažšie, vždy tu boli so mnou ľudia, ktorí mi boli neskutočnou oporou a s ktorými som sa vždy cítila najlepšie! A pretože ich mám najradšej !



...pretože niektoré momenty boli proste super.











...pretože som napísala bakalárku o urýchľovačoch, LHC a Higgsovom bozóne a pretože som bola najšťastnejší človek, keď som ju fyzicky držala v rukách! A pretože mi mamina povedala, že vždy vedela, že napíšem knihu, len nie o fyzike. :D



...pretože som úspešne prežila najstresujúcejšie obdobie s takmer dvojmesačným skúškovým obdobím, získala titul Bc. a po štátniciach sme spolu so spolužiakmi skočili z mosta. V šatách a oblekoch!







...pretože bez nich by som to nikdy nebola zvládla! Pretože ma podporovali psychicky aj poznámkovo :) Pretože skajpovanie s Ferom bola vždy strašná sranda. Pretože s Matúšom som si napísala naviac správ na Facebooku a pretože Oki ma vždy dokázal obohatiť nejakou megamyšlienkou o fungovaní sveta. Moji traja spolužiaci.



...pretože som spoznala jednu z najskvelejších žien na svete! Pretože viem, že jej môžem povedať všetko, zdieľať s ňou všetky moje pocity, pretože mi bola mojou najväčšou oporou počas prvého semestra vo Francúzsku.




...pretože som zažila úžasnú dovolenku s úžasnými ľuďmi a pretože som bola prvý krát v Chorvátsku !


...pretože som si po dlhom zvažovaní konečne založila svoj vlastný blog a pretože ma strašne teší každé jednu vzhliadnutie a každá jedna pozitívna reakcia. A pretože mi ľudia píšu že majú radi moje články a pretože po 5 mesiacoch existencie a počtom vzhliadnutí blížime k 10 000! A pretože viem, že to stojí zato !





...pretože som odišla študovať do Francúzska a pretože to bolo jedno z mojich najlepších rozhodnutí v živote!



...pretože som hneď po prvých dňoch vo novom meste stretla úžasných ľudí, s ktorými bolo zrazu všetko krajšie a ľahšie.

...pretože som zažila jeden z  najlepších víkendov v mojom živote v CERNe na Dni otvorených dverí. Pretože som sa dotkla urýchľovača LHC a pretože keď si na tento víkend a na prípravy naň spomeniem, cítim pocit neskutočného šťastia!





...pretože aj bez mojich dlhoročných kamarátov a rodiny som zažila úžasnú oslavu svojich narodenín a pretože moje priania pri sfukovaní sviečok sa mi pomaličky všetky plnia. A pretože párty mala úspech aj u vedenia internátu a bola ocenená obálkou s upozornením.




...pretože som nazbierala odvahu na to, čo som mala v pláne už veľmi dlho a ostrihala som si moje mega dlhé vlasy!



...pretože som robila rozhovor pre Hospodárske noviny o Higgsovom bozóne a CERNe. A pretože vidieť na jednej strane držiteľov Nobelovej ceny Petra Higgsa, Francoisa Eglerta a SEBA je proste fajn !



...pretože som si po prvej polovici roka, keď som poriadne nevyliezla od kníh dopriala nespočetne veľa akcií, ktoré boli úplne skvelé!


...pretože som sa v strede semestra vybrala na nezabudnuteľnú 10- dňovú dámsku jazdu. Len ja, Peťa, dva štáty, 3 úžasné mestá- Paríž. Barcelona. Montpellier. A pretože to čo všetko sme počas tých dní zažili bolo neuveriteľné!


...pretože som spoznala veľmi jedinečného človeka, s ktorým som zažila úžasné chvíľky a vďaka ktorému bol môj zimný semester vo Francúzsku nezabudnuteľný. Pretože mi ukázal, ako sa na svet pozerať inak a pretože s ním som bola vždy strašne šťastná. Vrcholné šťastie! Nesmierny smútok! Závratné výšiny! Pády až na dno! Ale vždy veľkolepé pocity. Na teraz sa však naše cesty fyzicky rozdelili, čo spôsobilo smutné ukončenie roka. Najsmutnejšie dni roka.




...pretože bez nich by nič nebolo ono a pretože ich tak milujeme! A pretože aj moje chvíľkové feministické skraty roku 2013 boli plné nekonečnej lásky.






A na záver zopár citátov a úryvkov z kníh, ktoré ma za posledný rok chytili za srdce. Väčšina z nich mi pripomína konkrétnu situáciu, to ako som sa vtedy mala a ako som sa cítila. A preto sú pre mňa také dôležité. 
VŠETKÝM VÁM PRAJEM, ABY VÁŠ ĎALŠÍ ROK BOL OVEĽA LEPŠÍ AKO TEN UPLYNULÝ! ABY STE PREŽÍVALI NEZABUDNUTEĽNÉ CHVÍLE S NAJDÔLEŽITEJŠÍMI ĽUĎMI VO VAŠOM ŽIVOTE :) VŠETKÝM VÁM PRAJEM HLAVNE ZDRAVIE A ŠŤASTIE, LEBO KEĎ MÁTE TO, MÁTE VŠETKO ! A ANI V NOVOM ROKU NEZABÚDAJTE NA ÚSMEV ! PRETOŽE JE KRÁSNY A S NÍM JE VŠETKO ĽAHŠIE.
JA SA BUDEM TEŠIŤ AK BUDETE NAĎALEJ ČÍTAŤ MÔJ BLOG AJ V ROKU 2014 A ROBIŤ MÔJ ŽIVOT ŠŤASTNEJŠÍM. Ďakujem! :)













You Might Also Like

4 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST