TAG: Čo by, keby... ?

21:23

Posledné dni nikam nechodím. Budúci týždeň mám skúšky a keby som niekam išla, mala by som výčitky. Keď ale sedím v izbe a nič nerobím, žiadne nemám. Aj keď by som radšej mohla ísť von a výsledok by bol rovnaký :)
Rozhodla som sa teda napísať niečo, čo tu mám prichystané už celkom dlho. Môj druhý TAG- Čo by, keby...? Niektoré otázky boli trocha čudné a nedalo sa na ne neodpovedať inak ako čudne :D Budem rada, ak tento TAG urobíte tiež a pošlete mi ho :) Príjemné čítanie. 


1. Čo by, keby si bola na jeden deň mužom? 
Cikala by som postojačky, dvíhala ženám tlak a pila pivo. A vlastne, to robím niekedy aj teraz, s výnimkou toho piva. 

2. Čo by, keby si mala len jedno želanie? 
Chcela by som, aby čokoláda nemala žiadne kalórie. A svetový mier. No a to sú už dve. Tak iné a len jedno- Ďalších 100 želaní !

3. Čo by, keby si stretla sama seba v 40 rokoch? 
Desí ma to, že raz 40 naozaj budem mať. Desí ma to, že si to mám predstaviť. Vlastne, mňa už desí len to, že by som mala za rok a pol skončiť školu a byť zrazu "papierovo" dospelá. Asi mám nejakú fóbiu z budúcnosti. Ale keby som dnes stretla seba v 40 a stále by som ostala rovnako mladá asi by som skontrolovala niektoré základné informácie. Mám vrásky? Som už bohatá? Žijem v milovanej Ženeve? Mám preboha nejaké deti? Manžela? Som inžinier a pracujem v CERN- e pri objavovaní toho, z čoho sa skladá svet?  Naučil ma niekto variť? Viem konečne bez rozmýšľania povedať, že kravička má teliatka?

4. Čo by, keby si si mohla vybrať v akej dobe chceš žiť? 
Nechcela by som nejako výrazne meniť dobu, v ktorej žijem. Vyhovuje mi tento svet plný technických vymožeností. Ale možno by sa mi páčilo byť princezná niekedy dávno a mať služobníctvo. Alebo byť princezná teraz a mať služobníctvo. Ale tiež laptop, tablet a smartfón! To je ono ! :)

5. Čo by, keby si si mohla vybrať, ako budeš vyzerať? 
No tak zaručene by som bola krásna. Dlhé nohy, dlhé vlasy, biele zuby, pekný úsmev, tmavé vlasy. Žiadne rozštiepené končeky, krivé prsty na nohách ani veľké uši. A ešte by som mala tak o 2 centimetre viac ako teraz. 179!

6. Čo by, keby si mohla zakázať jednu vec na svete? 
Peroxid. Lebo mám pocit, že aj z normálnej baby urobí brzdu. 

7. Čo by, keby si si na týždeň mohla vymeniť život s celebritou? 
To by sa mi asi ťažko po tom týždni vracalo späť. Ale určite by som robila škandál za škandálom a užívala si to, že o týždeň budem zase Len Nika a to chúďa to bude do ktovie kedy žehliť.

8. Čo by, keby si mala byť zvieraťom? 
Dúfam, že toto sa mi nikdy v žiadnom budúcom živote nestane. Asi by som nebola šťastná ako nejaký chrobák alebo žaba. Aj keď, možno by som prišla na spôsob ako byť šťastný chrobák alebo šťastná žaba.

9. Čo by, keby si mohla ísť kamkoľvek by sa ti zachcelo? 
Možno je môj cestovateľský sen trocha čudný, ale chcela by som navštíviť mesto Pripiať a elektráreň Černobyľ. Miesto, ktoré sa stalo svedkom najväčšej jadrovej havárie v histórií jadrovej energetiky. Ale keby som mohla ísť kam by sa mi zachcelo- išla by som najprv sem, potom do Ríma a potom úplne všade. Chcem všade ísť a všetko vidieť. Asi bude toto môj cestovateľský sen.

10. Čo by, keby si vedela čítať myšlienky? 
Za poslednú dobu som sa naučila jednu super vec. Niektoré veci je lepšie nevedieť. Niektorí ľudia ma dokážu prikovať k zemi už len tým, čo dokážu vysloviť. Čo by narobilo čítanie myšlienok s mojou krehkou osobnosťou?

11. Čo by, keby si si mohla vybrať akékoľvek povolanie? 
Prezident sveta. To som niekedy chcela byť. Páčilo by sa mi každého dirigovať. Vlastne, ja sa vo svojom budúcom povolaní budem musieť veľmi rýchlo dostať na nejakú vysokú pozíciu, aby som mohla všetkých dirigovať a rozkazovať. Opačne sa mi to veľmi nepáči. S autoritami som mala odjakživa problém :)

12. Čo by, keby si mala jeden rok prázdnin? 
Tak by som išla z bodu 9- kam by sa mi zachcelo. S chlapom z bodu 13. 

13. Čo by, keby si si na dovolenku mohla vziať len 3 veci? 
Plavky, chlapa a kreditku. Ale dlho som uvažovala nad tým, či chlap alebo mobil !

14. Čo by, keby si sa mohla zbaviť jednej svojej zlej vlastnosti?
Nešikovnosť. A raz keď sa jej zbavím fakt budem prezident sveta.

15. Čo by, keby si si mohla kúpiť čokoľvek na svete?
To je jasné, nie? Všetko lodičky sveta a všetku čokoládu sveta !



You Might Also Like

1 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST