Ako som bežala v lodičkách alebo HIGH HEELS RUN 2014 !

20:00

Keď som pred pár týždňami videla v časopise Eva reklamu na 2. ročník HIGH HEELS RUN 2014- Beh v lodičkách pomyslela som si, že tie ženy sú šialené. Kto si už len pôjde dobrovoľne dobehnúť po zlomenú nohu alebo vytknutý členok?! Prešlo pár týždňov a stála som na štarte tohto preteku, v 15 centimetrových podpätkoch, bez pudu sebazáchovy, s Evou v ruke a s pomyslením na to, že snáď budúci rok nepoputuje štartové súťažiacich na kúpu môjho nového invalidného vozíčku. 
Ja- najväčší antitalent na beh. Ja- čo vždy keď som niekam mala bežať, pobavila som mojim behom všetkých okoloidúcich. Ja- čo som si na strednej každý rok u doktorky vymyslela všetky možné choroby len aby mi dala papierik, ktorý ma oslobodzoval od cvičenia na telesnej a hlavne od povinných behov. Ja- čo vlastním asi všetky druhy lodičiek, okrem takých, na ktorých by sa teoreticky dalo bežať. Ja- čo po dlažbe z kociek neviem prejsť ani v teniskách, nie to ešte bežať v lodičkách.
S dievčatami sme si pred odštartujúcim výstrelom robili srandu, že v cieli nás čaká sanitka, no nikto vtedy netušil, že ja v tej sanitke skutočne skončím. Avšak so žiadnym vyššie spomenutým zranením. Len trocha krvi a odtrhnutej kože. Avšak s poučením, že o rok si neobujem lodičky, v ktorých sa mi noha hýbala hore dole a ktoré pri behu zákonite MUSIA odrieť každú nohu. Čo ale musím spomenúť je to, že som do cieľa dobehla úspešne, bez pádu, bez zlomeného podpätku, bez potreby poznať môj celkový výsledný čas ale hlavne s hrejivým pocitom, že som pomohla dobrej veci a svojim štartovným prispela na Nadáciu JOJ. Čo ma ale trocha na celej akcii mrzelo bolo to, že niektoré slečny to vzali po svojom a neviem či to čo si obuli sa vôbec dalo nazvať lodičkami. Pri štarte ste mohli vidieť slečny v zimných kožušinových čižmách, slečny v tanečných sandálikoch ale aj slečny ktorých podpätky dosahovali (biednych povinných) 7 centimetrov len s veľkou dávkou fantázie.Ja som síce dobehla až niekde na konci ale v pravých nefalšovaných HIGH HEELS - LODIČKÁCH ! A som na seba hrdá :)
Deň sme ukončili príjemným posedením pri Dunaji a pri západe slnka, s vínkom, ktoré som symbolicky na ukončenie HIGH HEELS RUN dňa otvorila ako inak než LODIČKOU :)




































You Might Also Like

5 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST