CHI- ABY VAŠE VLASY UŽ NIKDY NEBOLI NANIČ

21:35



Prvýkrát som sa zo značkou CHI stretla v maturitnom ročníku. Na poslednú chvíľu som zháňala kaderníka, ktorý by mi urobil účes na stužkovú, kedže môj kaderník bol na súťaži v zahraničí. S účesom som bola veľmi spokojná, ale zaujímalo ma, čo to použila slečna na moje vlasy, čo tak krásne voňalo. Povedala mi o americkej značke neznámej na našom trhu a ponúkla mi malú vzorku olejčeka na končeky vlasov. Doteraz si pamätám ako hovorila: ,,Stačí máličko, kvapka veľkosti malého hrášku". Olejček som začala používať pravidelne a dnes je značka CHI jednoznačne mojou najviac obľúbenou vlasovou kozmetikou. Jej dostupnosť na Slovensku je stále biedna, poväčšine tieto výrobky zoženiete len v lepších kaderníctvach. Ja som však objavila internetový obchod www.nanicvlasy.sk, kde sú výrobky CHI dostupné, za veľmi dobré ceny a čo je hlavné- originál. 


Už podľa elegantného červeno - sivého balenia je jasné, že pôjde o veľmi kvalitnú kozmetiku. Všetky výrobky CHI majú veľmi sympatické fľaštičky, ktoré zaujmú na prvý pohľad a na poličke s kozmetikou sa priam vynímajú. Ako prvý Vám dnes predstavím prípravok, ktorý je medzi milovníkmi kvalitnej vlasovej kozmetiky veľmi populárny a to olejček Silk Infusion. 

Chi Silk Infusion


Tento olejček používam už niekoľko rokov a je to jednoznačne môj TOP prípravok na vlasy. Používa sa na celkovú regeneráciu poškodených vlasov a mňa zaujal od prvej aplikácie. Síce som nikdy nemala vlasy výrazne poškodené, no vďaka pravidelnému farbeniu a hlavne žehleniu som ich mala veľmi suché. 
Použitie je jednoduché. Aplikuje sa do vlasov, prevažne na končeky, bez následného umytia. 
Obsahuje veľké molekuly prírodných hodvábnych proteínov, ktoré prenikajú do štruktúry vlasov a obohacujú ju o prírodné vitamíny. Regeneruje poškodené miesta v štruktúre vlasov a posilňuje ich. Pšeničné a sójové proteíny udržujú vlasy veľmi hebké, ľahko formovateľné, s viditeľným leskom a bez výrazného strapatenia sa. Už po prvom použití budete cítiť podstatnú viditeľnú aj citeľnú zmenu na svojich vlasoch. Toto obnovujúce sérum zanecháva vlasy mäkké, jemné a žiarivo lesklé. Uľahčuje rozčesávanie a čo je veľmi dôležité - neobsahuje alkohol, takže je veľmi vhodný pre slečny, ktoré si vlasy upravujú tepelne- či už fénom, žehličkou alebo kulmou. Poskytuje vlasom dokonalú ochranu nielen pred teplom ale aj pred prachom a ani po pravidelnom žehlení moje vlasy nemajú vôbec rozštiepené končeky a nie sú suché. Čo mňa zaujalo ako prvé, je jednoznačne jeho špecifická vôňa charakterizujúca všetky CHI výrobky. Počula som názory, že vonia ako pánska kolínska, no ja si myslím, že to pánska kolínska (ak vôbec?) vonia ako CHI :) Niektorým táto vôňa môže prekážať, lebo je naozaj výrazná, ale ja ju milujem.
Jedným z najväčších plusov je určite to, že stačí aplikovať naozaj len malé množstvo. Priemerne veľká kvapka do dlane. Ja olejček používam prevažne na končeky vlasov a 50 ml balenie mám už vyše roka. Pri každej ďalšej aplikácii smutne pozerám do fľaštičky, či už náhodou nebude koniec, lebo sa mi ešte pri žiadnom prípravku na vlasy nestalo, že by mi bolo 50 ml pri pravidelnom používaní vydržalo dlhšie ako 6 mesiacov. Treba však dávať pozor, aby ste si do vlasov nenaniesli veľké množstvo, pretože vlasy mierne zamastí. Naozaj stačí kvapka vo veľkosti hrášku. 


Cena (zdroj: www.nanicvlasy.sk) 59 ml balenia je 10,70€, čo sa niekomu môže zdať pomerne dosť za olej na vlasy, ale keď zoberiete do úvahy to, ako dlho Vám tých 59 ml vydrží, oplatí sa investovať. Vaše vlasy sa Vám poďakujú :)

Zakúpiť môžete: TU!


Moje hodnotenie:


+
vôňa
ľahká aplikácia
dlhá výdrž
stačí malé množstvo, balenie vydrží dlho
dostupný v rôznych objemoch
dodáva krásnu hebkosť a lesk
cena

-
nedostupnosť na slovenskom/českom trhu

Celkové hodnotenie: 5/5




CHI Straight Guard


Ako druhého zástupcu značky CHI si dnes zoberiem pod drobnohľad vyhladzovací krém na vlasy Straight Guard alebo ,,krémový strážca rovných vlasov". Sľubuje odstránenie krepových, kučeravých vlasov a uľahčenie štylizácie a práce s kefou. Obsahuje krémovú formulu, ktorá vlasy vyrovnáva a vyhladzuje a tiež pravý prírodný hodváb a vyváženú kombináciu proteínov a bylinných extraktov. Po aplikovaní gélu sú na dotyk vlasy oveľa jemnejšie a viditeľne viac rovné. Nie sú rozlietané a ľahko sa rozčesávajú. Je to ideálny prípravok pre slečny, ktoré trápia vlnité, neposlušné vlasy. Žiadne vlnky a to za pár minút, bez použitia žehličky. Vlasy sú menej krepové ako bez použitia prípravku, ale stále je to trocha viditeľné. Avšak, prípravok obsahuje keramické komponenty a preto má tepelno - ochranné schopnosti, takže si vlasy bez obáv z poškodenia môžete vyžehliť žehličkou alebo inak tepelne upraviť. Ale následné žehlenie je už len mierna úprava celkového účesu, určite vám nezaberie toľko času, ako žehlenie bez použitia prípravku. Straight Guard je mimoriadny svojou tvarovou pamäťou vďaka prieniku do vnútra vlasového vlákna. Vlasy ostávajú rovné aj ďalšie dni po aplikovaní. Žiadne dodatočné úpravy až do ďalšieho umytia. Len učesať a ísť. Vlasy vôbec nezaťažuje a nemastí a ako som už spomínala pri olejčeku Silk Infusion, krásne vonia. Ako môžete aj na obrázku vidieť, prípravok obsahuje malé trblietavé čiastočky, ktoré predpovedajú vysoký lesk vlasov, ale ten som postrehla skôr u olejčeka Silk Infusion ako u tohto krému. Na celú dĺžku mojich vlasov som na jednu aplikáciu 3x stlačila dávkovač krému. 

Cena (zdroj: www.nanicvlasy.sk): 11,40€  (251 ml). 

Zakúpiť môžete: TU!







Fotografie sú zhotovené PRED- 3. deň po umytí a PO- niekoľko minút po aplikovaní gélu a vysušení fénom. Vlasy sú upravené absolútne bez použitia žehličky. 


Moje hodnotenie:

+
vôňa
ľahké česanie a úprava
viditeľné narovnanie bez použitia žehličky
hebkosť
ľahká aplikácia
dlhá výdrž

-
nedostupnosť na slovenskom/českom trhu
viditeľne krepové vlasov

Celkové hodnotenie: 4.5/5





Aj napriek malým "nedokonalostiam" môžem obidva výrobky len odporučiť. Či už potrebujete zvýšiť lesk vlasov, vyrovnať alebo čokoľvek iné, navštívte stránku www.nanicvlasy.sk a nájdete určite čo hľadáte. Budete veľmi milo prekvapení milým a príjemným prístupom ľudí z NANIČ VLASY, ktorých hlavným cieľom je Vaša spokojnosť a  hlavne ÚSMEV :) Vaše vlasy už nikdy nebudú NANIČ :)

A na záver bodka od mojej polovičky: ,,Škoda, že tam nemůžeš nahrát jak to hezky voní..."



You Might Also Like

4 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST