STREET Style Chic

20:45

O dva dni začína škola ! Dočkala som sa!  Asi teraz väčšina z Vás nad týmto výrokom krúti hlavou, ale ja sa už naozaj neviem dočkať. Neviem, či ma to po týždni neprejde, ale ja chodím do školy rada. A hlavne tá moja škola je špeciálna tým, že je "pre chlapov". Aj keď s týmto tvrdením naozaj nesúhlasím, však prvá programátorka bola žena a rádioaktivitu tiež objavila žena. Ale je pravda, že ju prevažne navštevuje mužské pokolenie. Niekedy mám pocit, že v tej obrovskej škole plnej stoviek ľudí, som jediný človek, ktorý nosí ihličky. A neviem, či je to len pocit :) Každopádne to tam mám rada, teším sa na mojich spolužiakov a na všetky predmety, ktoré tento semester budem mať, lebo vyzerajú fakt super. Tiež sa teším na písanie diplomovky, aj keď to už vyzerá na zložitejšiu časť môjho štúdia.    
Koniec tohtoročného leta ma ubíjal, pretože v Bratislave momentálne nikto nie je. Všetko musím robiť sama, všade chodiť sama, celá Mlynská dolina je mŕtva. Ale pomaly to začína ožívať a zajtra večer budem nadšene sedieť na balkóne a počúvať zvuk koliesok kufrov, ktoré si študenti budú pomaly ťahať do kopca k svojim intrákom. Preto posledné dni okrem fitka a obedov ani nikam nechodím. To je aj dôvod, prečo som už dlho nenapísala nejaký článok z kategórie "KEDY KONEČNE DOSTANEM ROZUM", ktoré sú také obľúbené. Ale môžem Vám sľúbiť, že s prvým dňom školy zase príde niečo, čo sa môže stať len mne.
S príchodom školy, prišiel čas aj na revíziu šatníka, ktorú som začala včera a pokračovala v nej dnes. Pred skriňu som vyhádzala obrovskú kopu vecí, ktoré buď nenosím, sú mi veľké alebo kedysi patrili do kategórie "do toho raz schudnem" a časom prešli do kategórie "vyšlo z módy". Vždy som bola toho názoru, že na móde je najlepšie to, že ako z módy dokáže vyjsť, vie sa do nej aj vrátiť. Ale včera prišlo radikálne rozhodnutie a nič čo sa momentálne nachádza v mojom šatníku v kategórií "čaká na comeback", tam neostane. Zatiaľ neviem, čo s tými všetkými vecami idem urobiť, najskôr asi počkám do zajtra rána, či budem stále odhodlaná ich poslať preč. A potom uvidím :)
Dnes som si pre vás pripravila inšpiráciu v podobe toho, čo ja nosím najradšej do školy. Ale nie len do školy, aj do mesta, na nákupy, na prechádzku. A určite nie som jediná. Populárny street jeans štýl sa teší svojej obľube už dlhé roky a z módy nevyjde asi nikdy. Ale street style neznamená obliecť si rifle, tenisky a tričko s Mickey Mouse - om, ako si mnoho dám myslí. Aj tu treba preukázať trocha kreativity a citu pre módu a detaily. Svojmu street outfitu najlepšie dodáte závan elegancie výmenou obľúbených tenisiek za lodičky a aj z obyčajnej kombinácie obľúbených a pohodlných kúskov dokážete urobiť svieži a veľmi vkusný outfit vhodný nie len do školy. Možno ani neviete, čo dokážu kúsky, ktoré bežne nosíte, ak ich správne skombinujete. Inšpirujte sa.

 







You Might Also Like

16 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST