10 dôvodov, prečo som NEMOŽNÁ blogerka !

19:35

1. Nemám žiadne štetce na maľovanie
Že existujú nejaké štetce na maľovanie som sa dozvedela len pred rokom a pol, keď som si založila blog a začala sledovať iné blogy. A dokonca, že existuje blogerka, ktorá má svoju vlastnú kolekciu štetcov na maľovanie, to ma dostalo najviac. Keď ma jedna blogerka označila v TAG – u, ktorý sa komplet venoval štetcom a starostlivosti o ne, veľmi nenápadne som sa tvárila, že som si označenie naozaj nevšimla. Ja som si tie štetce dodnes nekúpila a keby aj, fakt neviem, ako by som ich používala (na účely fotenia som dva našla, ale len o jednom viem, na čo sa používa, cca).

2. Maximum, čo si dokážem nakresliť na tvár, je horná očná linka
 Nemám ani poňatia o tom, ako sa dávajú na oči očné tiene. Neviem ako to urobiť rovnomerne, neviem, čo vymaľovať a čo nie a hlavne nie som absolútne schopná toho, aby som to natočila, nafotila a nedajbože tým niekoho inšpirovala.  

3. Foodbloger by zaplakal
Nechápem blogerky, ktoré každé ráno vstanú o 4 hodiny skôr, pripravia raňajky (prípadne obed/ večeru) do 8 rôznych mištičiek a tanierikov, uvaria kávu, čaj, kakao, naleštia stôl, zoradia to farebne, posypú papierovými srdiečkami, zoberú kvet v črepníku z okna a položia to medzi tú jedlú nádheru, odfotia z každého uhla a každý deň tieto fotky vypúšťajú do sveta. Musím povedať, že tieto baby celkom obdivujem. Na moje jedlo sa štandardne nedá pozerať,často - krát aj hnusne chutí. Tento svet má už debilných fotiek dosť.

4. Ešte pred týždňom som nemala ani poriadnu kefu na vlasy
Jediný účes, ktorý si dokážem urobiť je cop do fitka. A ešte si viem vlasy omotať okolo toho copu, aby mi nepadali na plecia. Bodka. Donedávna som nemala ani poriadnu kefu na vlasy. Ráno som si ich prehrabla rukou a išla som. Avšak, od mojej novej spolubývajúcej (ktorá má asi 4959673849 rôznych pomocníkov na úpravu vlasov) som dostala veľkú úžasnú kefu a začala som sa česať. (Ďakujem Luci). Možno sa raz naučím aj nejaký sofistikovanejší účes. Upliecť vrkoč? 

5. Neviem robiť recenzie
Keď mi poslali z jedného e - shopu ružový olej, ani som nevedela, kam si ho mám natrieť. Nikdy som nemala na tvári žiadnu masku a nikdy nepoužila podklad pod očný tieň (ešte nedávno som nevedela, že niečo také existuje). Nepísala som nadšenú recenziu na BABYLIPS lebo keď to porovnám s Labelom alebo niečím podobným, zdá sa mi to rovnaké. 

6. Žiadne DIY články. 
Nič vytvoriť vlastnoručne neviem (možno dať fotku do rámiku a nalepiť plagát na stenu). Ale zato dokážem pokaziť, podpáliť, vyhodiť do vzduchu. O tom som tu popísala už dosť.   

7. Žiadne NAILS ART
Nechty si dokážem nalakovať maximálne jednou farbou. Alebo zvládnem aj viacerými ale len v   prípade, že každá farba bude na inom prste. 

8. Nerozumiem článkom ,,Spotrebované za mesiac január" a podobne
 Mne sa nikdy nepodarí spotrebovať nejaký kozmetický prípravok za jeden mesiac a už vôbec nie viac prípravkov. Možno tak šampón alebo sprchový gél. To, ako dokáže niekto za mesiac minúť 19 rôznych kozmetických prípravkov je pre mňa veľká záhada.

9. Žiadna pravidelnosť
Ako ste si mohli všimnúť, moje články nemajú žiadnu pravidelnosť. Žiadne pravidelné nedeľné, alebo pondelkové. Nemáme pravidelné rubriky a niekedy nenapíšem aj za celý mesiac jediný článok. 

10. Nemám milión skríň plných oblečenia
Dalo by sa povedať, že momentálne mám veľmi málo oblečenia. Chcelo by to jeden dlhý veľký nákup. Lenže ja ani dlhé nakupovanie nemám rada. Na nové outfitové články si ešte budeme musieť počkať.



ALE aj napriek tomuto všetkému bol môj blog nominovaný v súťaži BLOGER ROKA 2014 v kategórii ŽIVOT, KULTÚRA, UMENIE (no dalo by sa polemizovať o vhodnosti kategórie :))! 
Veľmi sa z tejto nominácie teším a rovnako veľmi ma teší každý jeden Váš LIKE. Ak to tu máte radi a páčia sa Vám moje články, budem šťastná ak môj blog v súťaži podporíte LIKE - om TU ! :) 
Z celého srdca ĎAKUJEM :)




 Vaša

You Might Also Like

12 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST