Najkrajšia je LUJZA! Finále MISS SLOVENSKO 2015

17:56


Po celých dvoch mesiacoch po súťaži krásy MISS Slovensko 2015 ste už o tejto prestížnej udalosti počuli asi všetko. Čo sa udialo, kto vyhral a kto zase nie, kto si obliekol príšerné šaty a kto vyzeral ako absolútna kráľovná vesmíru (áno, aj taká tam bola :)). Čo ešte neviete, je môj názor, ku ktorému sa dostávam až teraz. A ten bude presladený až až. 
Ako všetci viete, táto súťaž so všetkým a všetkými ľuďmi okolo je proste moja srdcová záležitosť. A tento rok bol špeciálnejší ako tie ostatné. Výnimočnejší. Dostala som sa na miesta, o ktorých som predtým len snívala, zoznámila som sa s ľuďmi, ktorých som poznala len z telky a časopisov a bola som šťastnejšia ako kedykoľvek predtým. Spoznala som všetky dievčatá a zrazu bolo všetko iné. Už som nevedela len tak s určitosťou povedať: ,,Toto je moja favoritka." lebo zrazu boli moje favoritky úplne všetky. Ako som už neraz písala, dievčatá boli úžasné a všetky som si strašne obľúbila a priala som to naozaj každej. A aj keď som sa na finále veľmi tešila, vlastne som ani nechcela aby prišlo, lebo to znamenalo koniec všetkého a len jednu absolútnu víťazku. 
Ten deň nakoniec ale prišiel a bol jeden z najlepších, aké som v tomto roku prežila. O moje nádherné líčenie sa postarala užasná Peťka Palová a šaty som zohnala v jednom obchode so spoločenskými šatami v BA. Kúpila som si ich asi týždeň pred finále, ale deň pred som hľadala iné, lebo sa mi prestali páčiť. Iné som ale nezohnala a tak som si musela obliecť tieto, aj keď som sa v nich necítila vôbec dobre, no nakoniec mali úspech a páčili sa. 
A aké to celé bolo? Veľkolepé, nádherné a úplne rozprávkové. Úžasná oslava 20 rokov krásy. Pár sekúnd po začiatku som mala chvíľku slzy v očiach z toho, aké úžasné chvíľky som vďaka tejto súťaži prežila, že prišlo to absolútne vyvrcholenie, tie tri hodinky, kvôli ktorým dievčatá 4 mesiace makali a že to všetko pomaličky končí. A to si ani neviem predstaviť, ako sa v tejto chvíľke cítili dievčatá.
Všetky prehliadky boli nádherné, dievčatá boli dokonalé, chodili po pódiu ako absolútne kráľovné. Ale jedna predsa len trocha vytŕčala. Lujza. Večer pred finále mi napísala že si to užije najviac ako to pôjde a tak aj bolo. Bola užasná a diváci rovnako aj porota mali jasno asi hneď. A s odstupom času môžu všetci vidieť, že máme nádhernú MISS, ktorá slovenskú krásu reprezentuje ukážkovo všade, kde príde. 
Nech si každý hovorí čo chce a hlavne hejteri všetkých súťaží krásy...ale MISS Slovensko dievča zmení. Veľmi. Stane sa z nej úžasná vznešená dáma, z ktorej niečo veľké vyžaruje. Všade kde príde vzbudzuje pozornosť a to nemusí mať korunku na hlave. A či to je Barborka Franeková, Karolína, Laura, alebo Lujza - to sú ženy, ktoré budú vždy mojim obrovským vzorom. Chcete sa s nimi rozprávať, odfotiť, byť v ich prítomnosti. A vždy je to veľký zážitok. Raz by som chcela byť ako tieto 4 dámy :)






 














 A toto bolo moje poradie zostrojené pár dní pred finále. Na prvom mieste som chcela mať Lujzu, Kiku a Peťku, na druhom Barborky a na treťom Simču a Lauru. No len to celkom nešlo a umiestniť sa mohli len tri. A moje tri absolútne favoritky boli Lujza, Peťka, Kika a Bakoška. A typy mi celkom vyšli :) Jediná vec čo ma trocha (veľmi) mrzela bolo to, že sa Kika vôbec nie len že neumiestnila ale nezískala žiadnu malú MISS. A to sami celkom ťažko chápalo, lebo Kika je perfektné nádherné a elegantné dievča. No ona bola šťastná, že to vôbec zažiť mohla. A ja sa jej nečudujem :)




PS: Som zaočkovaná proti kadečomu čím by som sa mohla nakaziť a HLAVNE mámeeeeeeeeee letenky, 23.7 odlietame a 14.9 sa vraciame späť ! :)

PS2: Na absolútnu kráľovnú vesmíru ste nezabudli, však? Karolína, bola to ona, naša pani riaditeľka :)


Majte sa krásne
Vaša

You Might Also Like

3 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST