Píše o mne FITŠtýl!

23:35

Po dlhých nekonečných 8 dňoch v nemocnici som konečne doma. Tešila som sa, že konečne vypadnem z tej jednej miestnosti, ale doma ma čaká presne to isté. Takmer mesačná PN - ka, zákaz telky, práce s PC, čítania aj fyzickej aktivity. Ale aspoň bez karantény. Počítač skutočne obmedzujem, ale hodina až dve denne ma nezabijú. Ono skôr by ma zabilo asi to, keby som najbližšie tri týždne mala len tak ležať a kukať na bielu stenu.
Dnes (počas tých dvoch hodiniek) som sa konečne dostala k tomu, aby som napísala čosi viac o článku, o ktorom už úplne všetci čo ma sledujete na INSTAGRAME alebo na FACEBOOKU dobre viete. Niekoľko ľudí mi písalo, že sa nachádzajú mimo Slovenska, alebo že časopis už nezohnali a preto som Vám článok nafotila a celý si ho môžete prečítať, aj s krátkym obkecom o tom, ako som to dokázala. 
Konečne som sa odhodlala k zverejneniu niečoho, o čom som ešte nedávno bola presvedčená, že nikdy svetlo sveta neuzrie, ALE myslím si a dúfam, že práve týmto môžem niekoho inšpirovať a pomôcť mu na ceste za svojim snom a za lepším telom. A navyše, keď už moja fotka z leta na Bali v plavkách (a dokonca dve fotky!) vyšla v časopise a mohlo ju vidieť celé Slovensko, je načase vycapiť to aj sem, nech to môžu vidieť úplne všetci. 
Prvá fotka - niekedy v septembri ešte na Bali, ale vzhľadom na to, že moja premena začala presne 10.10.2015, na fotke je októbrový dátum. Na druhej presne o 3 mesiace neskôr na regionálnom kastingu MISS Slovensko. Za túto dobu sa mi podarilo schudnúť 23 kilogramov a nech to už znie akokoľvek neuveriteľne, nebolo to vôbec ťažké a celá premena bola pre mňa veľmi radostnou časťou môjho života. Veľa ma to naučilo, ale hlavne to, že s dobrou motiváciou je človek nezastaviteľný. No netreba zabúdať na to, že motivácia nie je najdôležitejšia. Pretože tá tu nebude vždy. A keď odíde, na scénu prichádza sebadisciplína. A až tu pochopíte, ako silní v skutočnosti ste. Kam až siaha Vaša pevná vôľa.
Často sa ma ľudia pýtajú, ako som to dokázala, že to nejde, že je to strašne veľa, že oni to nedokážu, že v rodine majú genetické kilá navyše. Mňa už nikdy v mojom pozemskom živote NIKTO nepresvedčí o tom, že sa schudnúť nedá. Že to má geneticky dané a má ťažké kosti a podobné blbosti. V mojej rodine sú všetci veľkí a vždy mi hovorili, ako nikdy neschudnem, lebo to tak proste máme v rodine. Že s genetikou sa nedá bojovať. Dá sa bojovať úplne so všetkým na svete. Ale paradoxne, oveľa ťažší boj je práve s lenivosťou a s nedisciplinovanosťou ako s genetikou. A áno, keď budete tieto hlúpe predstavy živiť vo svojej hlave, nikdy nechudnete. 
Pre mňa bolo najdôležitejšie obklopiť sa tým, čo chcem dosiahnuť. Na instagrame som začala sledovať asi milión fitnessiek a žien, ktoré na sebe makajú a zdravo sa stravujú. Stále som sa na tie fotky pozerala a hovorila si, že raz budem rovnaká. A keď ráno vidíte, ako medzi 6 až 9 každá z nich postne fotku super zdravých raňajok a hneď potom ide behať alebo makať do fitka, ani vás nenapadne urobiť to inak. Však chcete byť predsa ako ona. Toľkým cudzím ženám ďakujem za to, že udržiavali denne moju motiváciu a chuť do cvičenia. 
A tak ako som to dokázala ja, to dokáže úplne každý jeden človek na svete! Som o tom absolútne presvedčená :)

Inšpirujte sa v mojom článku o veľkej premene na ceste za snom. 











Majte sa najlepšie ako viete
S láskou
Vaša

You Might Also Like

2 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST