5/10 Hľadaj ďalej!

19:53

Pred pár dňami som sa Vás na Instagrame opýtala, čo najhoršie Vám kedy urobil chlap, prípadne chlapom ženská a čo najhoršie ste osobe opačného pohlavia urobili Vy, Vaše najhoršie rande, zážitok, (dnes už) vtipná spomienka. Čakala som kadečo, však tiež už mám za sebou príbehy, ktoré stáli zato, ale to čo ste mi poslali, ma dostalo. 
Pôvodne som len chcela nejaké príbehy na upokojenie, ktoré by ma utvrdili v tom, že nech sa v mojom živote deje čokoľvek, vlastne sa nedeje vôbec nič. Niektoré Vaše príbehy som zverejnila v stories na IG a reakcie ma presvedčili, že toto po 24 hodinách nemôže zmiznúť. Že to treba posunúť ďalej do sveta, možno to pomôže rovnako iným tak, ako to pomohlo mne. Minimálne sa pobavíme a možno INŠPIRUJEME navzájom :) 

Tu je výber toho najlepšieho, čo ste mi poslali a čím ste ma celý deň bavili:

1. 
,,Priateľ mi vo vzťahu navrhol, že by sme si mohli dať na 14 dní pauzu. Že si uvedomíme, či sa skutočne máme radi a uvidíme, či si budeme chýbať. 14 dní využil na to, že odišiel na dovolenku s inou."
Ale chápem. Efektívne a veľmi aktívne uvedomovanie si.  

2.
,,Rok po rozchode s priateľom mi na Facebooku prišla správa, kde sa ma jeho nová priateľka pýtala, že ako to, že žijem. Nechápala som, o čo ide a tak mi všetko vyrozprávala. Môj ex si vymyslel, že som zomrela na leukémiu a že on chudák so mnou bol až do konca, aj keď som už nemala žiadne vlasy."

3.  
,,Priateľ jedného pekného dňa proste neprišiel domov z práce. Nedvíhal telefón, neodpovedal na SMSky, nikto z rodiny ani kamarátov netušil kde je. Celé tri mesiace bol mimo akýkoľvek radar. Keď sa po tejto dlhej dobe našiel, prišiel s vysvetlením. Rozchodom mi nechcel ublížiť."
Keď som tento príbeh hovorila kamarátke začala sa smiať a povedala, že jej ex zmizol nie na 3 mesiace, ale na 5 rokov. 5 rokov o ňom nikto nič nevedel. Po 5 rokoch sa prihlásil na Facebook a napísal jej, ako sa má, že by ju chcel vidieť a že mu chýbala.
Že nám to chlap oznámi je vlastne stále ešte ten lepší prípad.

4.  
,,Na zahraničnom pobyte v Anglicku som si nabalila o 10 rokov staršieho Kolumbijčana. Ten sa chcel prísť zoznámiť s rodičmi a požiadať ma o ruku. Vybavil si víza, kúpil letenky, všetko zariadil, keď som si uvedomila, že sa vlastne ešte vydávať nechcem a tak som si ho všade bez slova vysvetlenia zablokovala. Po nejakej dobe som sa od kamarátov dozvedela, že si aspoň urobil pekný výlet po Európe."
No ja si myslím, že ženy sú aj tak najhoršie! Prišlo mi niekoľko príbehov, kde slečny považovali za najhoršie, čo kedy urobili to, že si chlapa bez slova zablokovali. A to aj po mesiacoch vzťahu.

5.  
,,Boli sme spolu takmer 3/4 roka, schyľovalo sa k spoločnému bývaniu. Aspoň som si to tak nejako myslela. Jedného dňa som u neho mala prespať a počas dňa som niekde zapotrošila telefón. Chcela som si od neho prezvoniť, aby som ho našla, ale v zozname som nevedela nájsť svoje číslo. Vyťukala som ho manuálne a skoro som dostala infarkt. Na displeji sa zjavilo : 5/10 HĽADAJ ĎALEJ!"
Na to, že bola 5/10 je takmer rok vzťahu celkom dobré skóre.

6. 
Kamarátka mi povedala, že všetky tieto príbehy sú strašné a že ona ani nemá čím prispieť. Že jedine si počas sexu s ňou chlap SMSkoval s inou. 
Podľa mňa prispela. Celkom dobre.

7. 
,,Jeho milenka mi poslala screeny ich konverzácií a dokonca aj fotky jeho údu. Ukázala som mu to a on všetko zaprel. Aj svoj vlastný penis."
A to som si vždy myslela, že to je jediná vec, ktorú chlap v živote nezaprie. 

8. 
,,Podvádzal ma s niekoľkými slečnami ale u jednej dokonca býval."
Ako podvádzať, to je celkom bežné, ale mať dlhodobý vzťah a bývať s inou, to je už level expert.

9. 
,,Začali sme spolu bývať a druhú spoločnú noc som ho našla spať na gauči. Keď som sa ho opýtala, prečo odo mňa odišiel povedal, že by som mala prestať jesť tak zdravo, pretože strašne prdím a nedá sa to vydržať."
Tak pozor, či si dáš zajtra na raňajky smútičko.

10.
,,Na moje narodeniny ma pozval do vychytenej super drahej reštaurácie. Sľúbil mi špeciálny darček, aký som ešte nedostala. A to mal skutočne pravdu. Degustačná niekoľko - chodová večera. Keď prišlo k plateniiu niekoľko sto eurového účtu, jeho kartu terminál odmietol. Zahlásil, že skúsi zaplatiť polovicu. To prešlo a oznámil mi, že viac nemá a zvyšok si mám zaplatiť sama."
My ženy milujeme špeciálne darčeky. (O týždeň mám narodky, myslite na to!)

11. 
,,Po troch rokoch čo ma tajne miloval sa priznal, tri mesiace sme boli spolu, vyspali sme sa spolu a potom mi povedal, že ma už nemiluje."
To musel byť veľmi zlý sex.

12. 
,,Ex priateľ kamarátky od nej chcel, aby všetky šperky, ktoré jej daroval osobne odovzdala jeho novej priateľke."
To chceš. Vlastne sa ani neviem rozhodnúť, čo z tejto situácie a pre koho z trojice je najhoršie. 

13.
,,Bývalý priateľ s ktorým som bola 3 roky ma pol roka podvádzal s kamarátkou, s ktorou sa vyspal na chate, na oslave mojich narodenín, keď som vedľa nich na posteli zaspala."
Darček na narodky a Ty ho prespíš? Tvoja chyba. 

14. 
,,Išla som na festival so známym, ktorého som poznala len chvíľku. On mal stan, ja lístky. Festival trval tri dni a po prvom dni, keď sme sa na chvíľku oddelili mi od neho prišla SMSka, že sa rozhodol odísť, pretože stále prší a že moje veci nechal na mieste, kde pôvodne stál náš stan. V daždi."

15. 
,,Môj ex mal zo všetkého najradšej svoje auto. Po rozchode sa dal na FB do vzťahu so svojim autom. Boli sme spolu 3 roky. Tomu autu vytvoril aj Facebook a pomenoval ho: Barunka Octávová."
Potvrdzujem, pán mi sám napísal, že má svoje auto rád a láskavo to mám zo stories zmazať. 
Ak má Tvoj pes alebo mačka Instagram, ste cool. Ale má Tvoje auto Facebook?!

16.
Napísala mi kamarátka príbeh jej kamarátky, ktorá v posledných dňoch prechádzala rozchodom. Svojmu priateľovi našla profil na sexzoznamke (nebudeme sa pýtať, ako sa na sexzoznamku dostala). Keď sa ho na to opýtala povedal, že s ňou má síce sexu dosť, ale on potrebuje sex dobývať! 
Keď som sa o pár dní nato s kamarátkou stretla, profil mi ukázala. Vyplnená každá kolonka profilu, záľuby análny sex, sendvič a swingers. 360° fotky každej časti tela a medzi praktikami zaškrtnuté všetko, čo sexzoznamka ponúkala. 
Tento materiál sa asi len dostal do zlých rúk, kde nebol docenený.

17. 
,,Moja prvá láska skončila v 17, keď som si našla tri brigády aby som mala nejaké peniaze, mohli sme niekam potom ísť a tak. Môj ex mal po maturite, nemal prácu a povedal mi, že hneď ako mi príde výplata mu ju celú pošlem, inak mi nevráti knižky, ktoré mal v knižnici požičané na moje meno, v hodnote niekoľko tisíc."

18.
,,Rozchod po 3 rokoch cez Skype. Sekal mi signál a rozišla som sa s ním niekoľkokrát po sebe, pretože som nevedela, či to počul. Tak som to opakovala stále dokola a keď sa hovor úplne vypol (asi nie úplnou náhodu), tak som mu to pre istotu ešte napísala. Tri dni o ňom nikto nič nevedel a ja som si stále nebola istá, či som už single a či o tom vie."

19.
,,Povedal mi, že ani náhodou nevyzerám tak ako na fotkách. Ale že mu to až tak nevadí, že je rád vo vzťahu ten lepšie vyzerajúci. Po večeri zahlásil, že nečakal, že toho zjem tak veľa."

20.
,,Na naše prvé Vianoce mi kúpil blond farbu na vlasy lebo že budem krajšia ako blondínka."
Kamarátka podarovala svojmu priateľovi kupón do kaderníctva. Cieľ rovnaký, len ženy to vedia urobiť trocha nenápadnejšie. 

21.
,,Môj ex mal doma takú tú malú posteľ pre jedného. Nechával ma vždy spávať na zemi na deke, aby sme sa netlačili." 
Šľachetné.

22.
,,Keď som zistila, že mi bol ex neverný (mimochodom ohol slečnu na akcii, kde sme boli spolu), tak sa nakoniec rozišiel on so mnou, že si vymýšľam veci. Nakoniec ale na úplnom konci vzťahu všetko priznal."

23.
,,Na treťom rande kedy som mala fakt pocit, že by to mohlo vyjsť sa totálne ožral a celý večer ma oslovoval úplne iným menom."
Mne by to napríklad až tak nevadilo, Nikoleta je strašné meno. 

24.
,,Môj otec žije s mojou mamou, s ktorou mal mňa a s inou pani v meste na opačnej strane republiky kam chodil ,,pracovať" mal ďalšie dieťa. Prišlo sa na to vtedy, keď pani otcovi jedného dňa volala (uložená v telefóne ako Pepa z práce) a on bol v sprche, tak to zdvihla mamina."
Všetko pochopím, ale že má niekto súčasne DVE RODINY, ktoré o sebe nevedia a že si dokáže v pohode existovať, to je obdivuhodné. Normálne chlap ledva zvládne jednu. 

25.
,,Môjmu milencovi som na narodky darovala poukaz na to, že si mohol pomenovať hviezdu. Pomenoval ju po mne a certifikát si dal poslať domov, kde mu bežne manželka otvárala poštu. Ešte v ten večer mi napísala na Facebooku správu že som drzá, že som po sebe nechala pomenovať hviezdu a ešte som to poslala ku nim domov."

26.
,,Môj ex priateľ mal súčasne druhý vzťah, kde slečne posielal rovnaké správy ako mne. Rovnaké vyznania lásky, rovnaké priania k peknému dňu a na dobrú noc. Plánovali s nami rovnakú budúcnosť aj rovnaké meno pre dieťa."
Dobre to mal vymyslené. Lepšie než si pamätať, čo ktorej povedal. Chápem. 

27. 
,,Moje najhoršie rande bolo s chlapom, ktorý sa musel pred schôdzkou zhúliť, pretože sa hanbí a nedokáže komunikovať s ľuďmi. Išli sme si sadnúť do drahšej reštaurácie, keďže to bolo rande. V strede večera len tak medzi rečou predniesol, že má u seba len 100 korún a tak som celý účet musela zaplatiť ja."

28.
,,Mala som ženatého chlapa, u ktorého v aute som vždy nechávala akoby náhodou rôzne predmety. Rúž, púder, kľúče. Vždy keď odišiel z auta tankovať, prípadne niekde inde, trhala som si guče blond vlasov a nechávala som ich pod sedadlom ako darček pre čiernovlasú manželku."
Ja to hovorím, ženy sú milión krát horšie!

29.
Dve hodiny sa mu nezavreli ústa a hovoril len a len o sebe. Každý pokus prerušiť ho a na chvíľku umlčať zlyhal. Večer mi napísal správu že sa už neuvidíme, lebo som nudná."

30. 
,,Prvé rande z Tindru. Poznali sme sa hodinu, keď v strede večere zahlásil, že nemá rád kondómy, ale že to dokáže prežiť, ak by SOM MALA tie extra tenké, ktoré takmer simulujú ľudskú kožu. Ale že ak nemám nevadí, že vedľa v Tabaku ich majú."


Včera večer som si písala s kamarátkou a pýtala sa ma, ako to má urobiť keď už ďalej nechce randiť s chlapom s ktorým sa práve stretáva. Poradila som jej zablokovať si ho, to zjavne celkom momentálne fičí. 

muži a ženy vzťahy

muži vs ženy

muzi zeny laska

vzťahy muž žena


vzťah humor


Majte sa krásne a napíšte mi Vaše vtipné príhody zo vzťahov a randíčiek a možno napíšem druhý diel :)

Vaša














You Might Also Like

11 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST