Latex, biče a víly.

18:52


Kamarátka pracovala ako externá redaktorka v jednom známom lesklom a farebnom časopise pre ženy. Pod palcom mala pravidelnú erotickú prílohu, ktorej súčasťou bola anketa, kde na rôzne pikantné témy odpovedali vybrané anonymné dámy. Ako jej pravidelný respondent som často po večeroch rozmýšľala nad odpoveďami na najrôznejšie otázky, na ktoré sa nikto nepýta. Teda, aspoň za triezva nie. 


,,Čo v prípade, že chlapa nedokážem uspokojiť ústami?"
,,Prehĺtať, lebo je vypľúvanie neúctou?"
,,Anál len preto, že to chce on?"
,,Záleží na veľkosti, dĺžke, hrúbke, alebo na čom najviac?"
,,Aké sú vaše najväčšie sexuálne úchylky a do akej miery ich tolerujete u partnera?"


Nech sa Vám čítať? Vypočujte si PODCAST :)




Nad poslednou menovanou som premýšľala najbližšie dni intenzívnejšie, ako zvyčajne. Najprv nad tým, čo to vlastne je, sexuálna úchylka a neskôr nad tým, ako niečo podobné tolerovať u partnera, keď sama neviem, či nejakú mám a či by som o jej možnej existencii mala niekoho informovať.
Opýtala som sa kamaráta, ktorý mi raz v slabej chvíľke prezradil, že miluje predstavu, že si to jeho priateľka rozdáva s inými a že si veľmi praje, aby sa to skutočne stalo a on sa mohol pozerať. Ďalší kamarát sa vo voľných chvíľkach tajne prezlieka za ženu, fotí sa v sieťkovaných silonkách, prípadne latexových legínach, jeho zbierka dámskych nohavičiek je väčšia a hlavne KRAJŠIA, ako tá moja a naintenzívnejšie orgazmy prežíva v tomto všetkom, sám doma a v lodičkách veľkosti 47 zo špecializovaného obchodu kdesi z opačnej strany sveta.
Treťou na zozname bola kamarátka, ktorá nedosiahne orgazmus bez toho, aby sa v jej vývode tráviacej sústavy nenachádzal nejaký predmet, prípadne časť niekoho tela a ako posledného som sa opýtala kamaráta, ktorý má zo všetkého úplne najradšej to, keď ho žena tesne predtým dusí. Skutočne. Rukami, alebo lanom. Alebo káblom od notebooku. Alebo vlastne čímkoľvek. Fantázii sa medze nekladú.
Všetci štyria zhodne odpovedali, že žiadne úchylky nemajú a všetko čo robia je absolútne normálne, štandardné a bežné. Títo štyria ľudia ma presvedčili o tom, že správne definovanie pojmov je v medziľudských vzťahoch niekedy oveľa dôležitejšie, než čokoľvek iné. No a tiež o tom, že mám buď dosť divných kamarátov, alebo len veľmi úprimných a o úchylkách tých ostatných len nikto nevie.

Na pomoc som si prizvala Wikipédiu, pretože má odpoveď väčšinou na všetko a s mojou časopisovou dilemou by mi mohla pomôcť. 

,,Sexuálna úchylka, alebo tiež porucha voľby sexuálneho objektu je daná vtedy, ak sa po dobu dlhšiu ako 6 mesiacov vyskytujú neobyčajné sexuálne vzrušujúce fantázie, sexuálne nutkavé potreby, alebo spôsoby správania, ktoré sa vzťahujú na:
Neobyčajné objekty, ktoré nie sú osobami, na utrpenie alebo pokorenie samého seba alebo iných ľudí, alebo na deti alebo iné osoby ktoré nie sú ochotné alebo schopné poskytnúť s týmto konaním súhlas.
Medzi najčastejšie poruchy voľby sexuálneho objektu patria: fetišizmus, fetišistický transvestizmus, exhibicionizmus, voyeurizmus, pedofília, sadomasochizmus, viacnásobná porucha sexuálneho zamerania, iné poruchy sexuálneho zamerania a nešpecifikované poruchy sexuálneho zamerania." 

Spomenula som si na jeden večer s kamarátom, ktorý mi pár rokov dozadu na letnom festivale značne omámený rôznymi druhmi ľahších drog vysvetľoval, že láska je najdôležitejšia a najkrajšia vec na svete a keď máte s človekom spoločné záľuby, sny a pohľady na svet, nič vás nemôže rozdeliť. S tým istým človekom som teraz sedela nad fľašou bieleho vína pochybnej kvality a riešili sme jeho čerstvý rozpad vzťahu s človekom, s ktorým mal spoločné záľuby, sny a pohľady na svet. Dôvodom krachu tohto na prvý pohľad celkom harmonického a bezproblémového zväzku sa stali nie celkom štandardné sexuálne myšlienky môjho kamaráta. Ako myšlienky ich aspoň prezentoval počas telefonického rozhovoru, v ktorom mi oznámil že potrebuje pár uľahčovačov existencie a mňa, pretože nikto iný mu viac nedokáže vysvetliť nahraditeľnosť každého človeka na tejto planéte a nestálosť ľudských citov 

-   - Dal by som jej všetko na svete. Zniesol by som jej modré z neba. Na rukách by som ju nosil. - povedal a hodil do seba pohár bieleho.
-    - Ženy nepotrebujú všetko. Nám často krát stačí len pocit výnimočnosti a jedinečnosti. To, že vieme že niekto je tu len pre nás. Že niektoré veci zdieľame len my dvaja medzi sebou. - povedala som a na chvíľku som sa zamyslela nad tým, či sa tento svet fakt nerúti do záhuby, keď ja radím iným o tom, čo ženy potrebujú a ako s nimi existovať vo vzťahu.  

Jediná vec, v ktorej sa tieto dve bytosti nestretávali a mali zjavne trocha posunuté hranice, bol ich život za dverami spálne. On bol človek, pre ktorého bol sex s vlastným súrodencom poučným posedením v evanjelickom kostole, kým ona víla, ktorá sa pri sexe najradšej držala za ruku a existenciu masturbácie u žien kategoricky odmietala. Sú veci, ku ktorým sa ženy nepriznajú ani v prípade intenzívneho psychického aj fyzického mučenia, no pri tejto bytosti človek skutočne veril, že jej čistá duša žije v akejsi inej realite. 
Neviem, čo mal vesmír v úmysle, keď zviedol dohromady týchto dvoch ľudí, no napriek svojej so životom nezlučiteľnej kompatibilite spolu dokázali existovať viac ako štyri roky. Na verejnosti vyzerali ako absolútne ideálny pár, na Instagrame intenzívne používali hešteg #couplegoals, ľudia im predpovedali sľubnú budúcnosť, ženy ju videli v svadobných šatách, on ju počas sexu držal za ruku a ona verila tomu, že toto je presne to, čo on potrebuje a naplno ho to uspokojuje.
Noc sa blížila ku svojej druhej polovici a tretia fľaša na svoje dno, keď prišiel s niečím, čo v kresle usadilo aj niekoho, kto vlastní celú limitovanú edíciu nástrojov inšpirovaných trilógiou 50 odtieňov šedej, ktorú na trh uviedol známy sex shop tesne po valentínskej premiére prvého filmu.

-    - Jedného dňa som prišiel z práce domov a na kuchynskom stole ma čakala veľká krabica s mašľou. Nemal som narodeniny, ani žiaden iný sviatok, ktorý by si vyžadoval dary. Vydesilo ma to, ona nebola typ na prekvapenia a v žiadnom prípade na akékoľvek teatrálne činy. - povedal.

-   - Existujú situácie, kedy je aj tá najviac neprejavujúca sa šedá myška schopná teatrálneho činu - a vybavila som si niekoľko situácii, kedy by sa žiaden filmový režisér nemusel hanbiť za scénu ublíženej ženy, ktorá po prešľape chlapa nasledovala. Pretože ak je niekto, kto dokáže veľkolepo vrátiť úder, je to žena, ktorej niekto ublížil. Zamyslela som sa nad tým, čo preboha musel tento chlap urobiť svojej vždy zasnenej, milej a na všetko prikyvujúcej priateľke, aby ju to donútilo k akémukoľvek nesúhlasnému prejavu. 

Jeho priateľka Víla  si totiž všimla, že z jeho účtu pravidelne miznú väčšie obnosy peňazí, ktoré jej on nikdy nespomínal. Nepátrala som po tom, prečo mala prístup k jeho účtu, no vzhľadom na to, že si zjavne pravidelne platil niečo, čo pred ňou takú dobu tajil, kontrolovanie jeho výdajov asi nebolo z jeho iniciatívy. Všetko to na neho vytiahla ale až vtedy, keď pri bežnej sezónnej výmene oblečenia zavítala do pivnice a na jednej poličke objavila nie veľmi starostlivo ukrytú zbierku bičov tých najrôznejších prevedení, materiálov a veľkostí.

-   - Nikdy by mi ani nenapadlo, že by mohla tušiť, na čo tie veci slúžia. - povedal a nech to znie akokoľvek neuveriteľne, on inak na hlavu nepadol.
-    - Bola tak naivne hlúpa tým spôsobom, z ktorého sa nedá vyrásť, no sú veci, do ktorých dorastieš či chceš, alebo nie. - povedala som a nechala som mu pár minút na to, aby mu táto myšlienka v pokoji mohla doraziť na miesto určenia.

On mal jednu zvláštnu (ako to sám nazval) záľubu a celé štyri roky chodil 2x týždenne do salónu, kde ho ženy oblečené v latexe a koži bičovali, polievali voskom, zväzovali a týrali tými najnezvyčajnejšími spôsobmi, aké si len ľudská bytosť dokáže predstaviť a dokáže fyzicky uniesť. Keďže ale táto frekvencia nebola dostatočná, kúpil si biče aj domov a ťažko si vôbec predstaviť, čo tam s nimi v tej pivnici sám robil.
Priateľka Víla si spočítala 1+1, zbalila do veľkej krabice biče a do ďalšej svoje veci a odišla bez toho, aby si vôbec niečo dala vysvetliť. Vďakabohu. Nech si už na pravú stranu tejto rovnice dosadila čokoľvek, vsadím sa o všetky svoje lodičky, že od reality bola kilometre vzdialená.

Otvorila som okno konverzácie s kamarátkou z časopisu a napísala:

,,Existencia sexuálnych úchyliek je často nezámerne popieraná, čo plynie z nesprávnej definície slova a z rôzneho nastavenia hraníc. Tolerancia je potrebná, no vzájomná kompatibilita nevyhnutá. Nie je dôležité, či ich máte alebo nie. Oveľa viac dôležité je, či sú navzájom kompatibilné. A tak nejako to je aj s chybami. Ono tá kompatibilita chýb je vo vzťahu nakoniec podobne dôležitá ako kompatibilita životných postojov, orgazmov, názorov a snov.“








Majte sa najkrajšie ako viete
Vaša





You Might Also Like

0 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST