Trans, homo, poly a iné nástrahy hetero vzťahov

16:55

Tak som zase tu. Dalo by sa povedať, že po rokoch. Toľko trvalo, kým som sa na blogu odklonila od písania tém osobných a tém veľmi obľúbených - o chlapoch, k témam všeobecnejším. V dobách, kedy som s blogovaním začala, som si to mohla dovoliť. Články čítalo päť a pol človeka a nikto z chlapov, s ktorými som sa stretávala ani len netušil o existencií tohto miesta a vonkoncom nie o tom, že tu píšem o ňom. Dnes je prvá otázka každého chlapa s ktorým sa zoznámim, či o ňom napíšem a keď už o nejakom konkrétnom napíšem, ozvú sa piati, či to je o nich. Navyše, keby som začala písať detailne a konkrétne, neozývali by sa len chlapi, ale ich právnici. Preto nebudeme menovať, konkretizovať, písať chronologicky, ani si nič domýšľať. Je možné, že sa v niekomu spoznáte a možno spoznáte niekoho iného. A možno to bude náhoda. Ale vôbec byť nemusí. A ako viete, ja na náhody tohto typu veľmi neverím.


Nechce sa Ti čítať? Vypočuj si podcast :)


 

Keď som sa pred pár dňami pýtala v otázkomate na Instagrame, ako by ste ma opísali troma slovami, jedna z odpovedí, ktorá prišla bolo - uletená kráľovná absurdity. A to sú presne tie tri slová, ktoré by som si mala napísať do toho priestoru pod profilovou fotkou na Instagrame, aby už žiadneho nového sledovateľa a prechádzajúceho okolo, nič neprekvapilo. Takto ma vnímate a to bez toho, aby ste videli hlbšie do tej najabsurdnejšej oblasti môjho života - do vzťahov. Lebo ak je niečo v mojom živote skutočne absurdné, sú to moje vzťahy. A až tak, že nielen môj terapeut prevracia očami. ,,Akože robím rodinné právo už celkom dlho, myslel som si, že som počul už veľa bizárov. Ale Tvoj ex mi vypol poistky." napísal mi nedávno kamarát právnik. A to som mu len tak medzi rečou spomenula len jednu príhodu z jedného z mojich minulých vzťahov. V skutočnosti ich bolo ešte niekoľko. 

Od poslednej zmienky na tomto mieste o vzťahu sa toho na poli mojich medziľudských vzťahov čo - to udialo. Rozišla som sa. Vlastne párkrát. Za tých pár rokov som si pár vzťahov vybudovala. Niektoré trvali len jedno - dve ročné obdobia, ale boli tam aj tie dlhodobejšie. Niečo ale väčšina z nich mala spoločné - boli povedzme že miestami trocha neštandardné. A každým ďalším chlapom v mojom živote som mala stále viac pocit, že žijem v nejakej zvláštnej reality show a každú chvíľku odniekadiaľ vyskočia organizátori, pogratulujú mi, že som prežila bez vážnejšej psychickej ujmy, dostanem veľa peňazí a vrátia ma do môjho normálneho, klasického života. To sa ale doteraz nestalo a vyzerá to tak, že toto je môj normálny klasický život. V ktorom som sa posledné mesiace cítila tak, že potrebujem nutne existenčnú prestávku, Xanax alebo iný uľahčovač existencie do rannej kávy a stále viac mejkapu a sústredenia, aby som to zakryla. Kedy mi aj človek, ktorý ma vždy považoval za krásnu povedal, že vyzerám tak uvädnuto,  ako opršaný veniec na cintoríne, kedy našu spoločnú fotku s ex použili ako ilustračný obrázok k článku o alergií na spermie, kedy mi iný ex oznámil, že sa so svojou manželkou, ktorá mu prvé roky ich vzťahu zakazovala akýkoľvek kontakt so mnou, lebo som hrozba, rozhodli, že by svoju novú dcérku chceli pomenovať po mne. Kedy mi človek, s ktorým som sa práve stretávala oznámil, že si neželá vyskytovať sa na mojom Instagrame a pár dní potom ho vycapili na spoločnej fotke rovno v Ranných novinách na JOJ-ke. Kedy ma pozvali snaď do každej zoznamovacej reality show, lebo aj produkcia rôznych televízii akosi tušila, žeby som mohla byť celkom sľubný materiál. Kedy som moje a aj vaše obľúbené experimenty na Tindri žiaľ úplne neplánovane odsúdila na zánik minimálne vo forme, v akej ich poznáme videami na Youtube u Petush o tom, na čo sa chlapi hanbia opýtať a na čo som sa ja nehnabila odpovedať, ktoré celkom nečakane vyleteli do miliónových pozretí a zasiahli asi všetky subjekty vo vhodnom veku, ktorých by sa moje sociálne experimenty mohli týkať. Vtedy som akosi tak nejako vedela, že je čas. Čas opäť začať písať a aj o chlapoch. A písať intenzívne. A ja teda dúfam, že budete čítať. Predsa len, tí právnici by mohli niečo stáť. :)

A čím iným začať, než tými najväčšími absurdnosťami a bizármi. Toto je pár tých, ktorí si miesto na tomto zozname z nejakého dôvodu celkom zaslúžili: 

Prvý z nich bol môj kolega z práce, veľmi okúzľujúci, s usporiadaným a uhladeným životom, pochopiteľne ženatý, celý život s rovnakou ženou a s pocitom, že mu ušiel vlak. Ja príliš mladá, v emóciach a medziľudských vzťahoch nezorientovaná a zúfalo stratená v Prahe. Na moju absolútne bezvýznamnú obranu musím povedať, že nič nebolo tajné a poza chrbát a na tomto zvláštnom počine sa s manželkou dohodli. Aby dobehol zameškané. Ktovie, čo zúčastnené strany od tejto záležitosti pôvodne očakávali, no najskôr asi nie to, že si pán tam niekde vybuduje úplne nový vzťah so všetkým a po večeroch bude hútať nad tým, ako je vôbec možné milovať súčasne dve ženy? Dohodnúť sa na ukončení tejto aférky už nebolo také jednoznačné, ako na jej vzniku a tak mala pani manželka pocit, že je čas dohodnúť sa so mnou. Človek by ani nečakal, akými rôznymi spôsobmi si v cudzom meste dokáže nájsť ,,kamošku na dopisovanie."  

S ďalším som PO ROKU vážneho vzťahu a spoločného bývania, kedy som si predstavovala, že budeme spolu navždy, plánovali sme budúcnosť a deti, zistila, že sa tajne prezlieka za ženu. Že má viac sexy spodnej bielizne ako ja, lodičky veľkosti 45, celé portfólium straponov z Erotic city, telefón plný trans porna, žien s penismi, svojich fotiek vo všetkom tom sieťovanom a latexovom a tiež profil na trans zoznamke, kde som pre moje vlastné dobro a psychické zdravie radšej ďalej nezisťovala čo píše a nedajbože robí. Ďalší rok a pol som s ním ďalej žila s vedomím, že možno raz naša dcéra Šarlota príde domov a tam v obývačke namiesto ocka - princezná. Pred pár dňami som videla film Dánske dievča, ktorý je skutočným rozprávaním úplne prvej operácie na zmenu pohlavia na svete a tiež príbehom lásky a nekonečnej podpory zo strany manželky, ktorá so svojim manželom Einarom - neskôr kamoškou Lily, bola až do úplného konca. Ja som vydržala trocha menej.   

Ďalší je vlastne jediný, ktorý sa k tomuto miestu určite nikdy nedostane, pretože aj napriek tomu, že sme sa stretávali takmer rok, nikdy som mu nepovedala kto som, ani čo robím. Nepoznal ani moje pravé meno. Mala som vymyslenú úplne nudnú a ničím nezaujímavú identitu, aby ho nepokúšalo o mne zisťovať niečo viac, keďže som zastávala názor, že sexuálny vzťah založený na niečom inom ako na sexe je vždy pre jednu zo zainteresovaných strán rýchla cesta do pekla. A čím viac toho o druhej osobe vieš, tým horšie. Rovnako som nechcela vedieť nič o jeho pravej identite. Ktovie, čo z toho, čo povedal on mne bola pravda. Tento vzťah bol príkladom toho, že aj ženy za istých okolností dokážu dlhodobo fungovať v čisto sexuálnom vzťahu bez akýchkoľvek emócií a častokrát, keď táto téma niekde pri pohári vína prišla na reč, zvykla som sa pochváliť, že som to aj napriek tomu, že som žena - dokázala. A to bolo vlastne naposledy, kedy som sa pri podobnom type vzťahu nezamilovala. Ten nasledujúci ,,len na sex" mi zlomil srdce a zamával s celým vesmírom tak, že som sa z toho doteraz nespamätala. Taká rýchla cesta do pekla, že ani nestihneš zamávať na rozlúčku. Ale o tom zase niekedy nabudúce.  

Ďalší mi po rozchode ukradol doménu, na ktorej som mala e-shop mojej knihy a zriadil tam ,,akože e-shop" v portfóliu ktorého nájdete produkty ako análne ,,zástrčky" s líščím, či zajačím chvostíkom, konské a vlčie dildá alebo sex dolls. Ak ste doteraz nevedeli, že existujú bábiky na sex, ktoré majú nielen že reálnu veľkosť, ale s trochou predstavivosti a prítmia aj vyzerajú cca ako skutočné ženy so všetkým, čo by skutočná žena pri sexe potrebovala, tak už to viete. A viete ich zohnať napríklad tam, kde by ste inak hľadali asi skôr moju knihu. Dotyčného som kontaktovala prostredníctvom poskytovateľa domény a najprv sa tváril, že hovorí len anglicky, čo bolo vzhľadom na slovenský e-shop a doménu .sk trocha zvláštne, no po pár vymenených mailoch reagoval na svoje skutočné meno aj slovenčinu a za navrátenie mojej domény si vypýtal 100 €. 

Jeden mi po rozchode oznámil, že ak som ho mala naozaj niekedy rada, teraz si aspoň polroka nikoho nenájdem, aby som mu tým neublížila. Tá istá osoba sa dala cca mesiac po našom rozchode dokopy so svojou najlepšou kamarátkou, ktorá s nami prvý rok nášho vzťahu bývala v spoločnej domácnosti, pretože nedostala intrák a nenechá ju - chúďatko nešťastné predsa na ulici. Alebo ešte horšie - v byte s nejakými nedajbože cudzími ľuďmi. S tou istou osobou veselo chodil prvé mesiace nášho vzťahu na spoločné dovolenky, ktoré mali dohodnuté predtým, než stretol mňa a predsa ich kvôli mne nezruší. Z jednej z týchto dovoleniek, ktorú strávili v spacákoch pod hviezdnou oblohou napísal popis k fotke na Instagrame, že mu k šťastiu viac netreba. Človek by čakal, že možno frajerka, ktorú nechal doma v Bratislave.   

Ďalší bol môj ex, s ktorým sa naše cesty pár rokov po rozchode opäť stretli a na pár mesiacov sme sa začali stretávať viacmenej za účelom sexu. No po tom poslednom v jeden piatok večer, kedy ma pomerne intenzívne prehováral nech ostanem do sobotňajšieho rána, som ešte v ten večer vďakabohu už doma, našla na Facebooku jeho svadobné oznámenie. Takže nie len, že mal snúbenicu, on mal navyše o pár hodín svadbu. A aj celkom fajn rozlúčku so slobodou. 

Ďalší mi cca po dvoch týždňoch nášho vzťahu oznámil, že sa chystá na víkend za kamarátkou do Španielska. Na tom by nebolo nič (až tak) divné, keby som nezistila, že je to zhodou okolností vlastne moja kamarátka a spolužiačka zo strednej, s ktorou on udržiaval sexuálny pomer počas jej leta v Bratislave. Potom sa však vrátila naspäť do Španielska, kde žila, dohodli sa, že on príde za ňou, no medzitým sa dal dokopy so mnou, no ani toto nebolo pre neho prekážkou k tomu, aby tento víkendový sextrip okamžite zrušil. Ona si pre neho zatiaľ pripravila romantický víkend v Malage a on mi hodinu pred odjazdom na viedenské letisko niekde medzi lievancami a druhým espressom v Mondieu oznámil vyššie spomenuté skutočnosti, ale že ide, no na mieste jej oznámi, že si niekoho našiel a prišiel teda len tak, na výlet. Za prírodou asi. Práve som inak zistila, že si ma po troch rokoch odblokovala na Instagrame.

Posledné dva prípady som sa sem rozhodla zaradiť aj napriek tomu, že sa nejednalo oficiálne o vzťahy. V prvom z nich som sa stretávala s človekom, ktorý mi po pár týždňoch oznámil, že má akúsi krízu identity,  myslí si, že je asi gay, ale chcel si to overiť. No po skúsenosti so mnou si tým je istý. Najprv som si myslela, že sa jedná len o veľmi neštandardnú formulku na ukončenie stretávania sa, no o pár týždňov neskôr sa skutočne dal dokopy so svojim bývalým spolužiakom. Dnes je z neho plastický chirurg s vlastnou súkromnou klinikou a keď mi gratuloval k posledným narodkám dodal, že ak budem pokračovať s chudnutím aj naďalej, budem potrebovať nové prsia a nech nezabúdam, že tu je stále pre mňa.    

V druhom prípade sa nejednalo o nič dlhodobejšie, ale len o jedno stretnutie. Bol to však prvý človek, s ktorým som sa rozhodla stretnúť po veľmi dlhom období odmietania akéhokoľvek bližšieho kontaktu s opačným pohlavím, ktoré by si niekto mohol vyložiť nedajbože ako nábeh na nejaký vzťah. Vyberala som tak svedomito a premyslene, že keby nebolo cieľom nájsť konečne niekoho normálneho, ale ďalší bizárik do zbierky, asi by sme sa zhodli, že sa mi to celkom podarilo. Tento šarmantný mladý pán ale inak na hlavu nepadol. Nespochybniteľná kapacita, odborník do kryptomien, autor knihy, zakladateľ úspešného startupu, prednášal na slovenskej univerzite a na konferenciach po celom svete a na svojich projektoch pracoval na striedačku z pláže v Španielsku či Grécku. Občas tiež so svojou dlhoročnou priateľkou, s ktorou žil v polyamorfnom vzťahu vo Viedni už niečo cez šesť rokov. Ona súčasne žila tiež v Berlíne, kde mala ďalšieho priateľa, ktorému on pomáhal s investíciou kryptomien. Jeho ďalším bydliskom bola Bratislava, kde by rád ďalšiu priateľku, či priateľky našiel. Vysvetlil mi, že on nevníma lásku tak, že jej máš obmedzené množstvo pre jedného človeka, ale že jej môžeš mať nekonečne veľa pre niekoľko ľudí a bola by škoda nepodeliť sa o to. Tvrdil, že skôr ako vzťah na sex hľadá podľa jeho slov skutočne ,,deep relationship" (hlboký vzťah) a vyhodnotil, že ja na to budem tá pravá osoba. Mal pravdu, som typ na hlboké vzťahy. Len moja hĺbka a šírka vzťahov má akési hranice, aj keď ste možno po prečítaní vyššie zmieneného mohli nadobudnúť iný dojem. Na moje vyhlásenie, že ničí moju romantickú predstavu o láske len tým, že existuje odpovedal, že on ju má tiež, no inak implementovanú. Polyamorfný vzťah je vlastne úplne rovnaký, ako (zatiaľ) klasický monogamný v tom, že má tiež pravidlá, ktoré ho odlišujú od nevery, napríklad to, že do neho všetci vstupujú dobrovoľne, no každý z partnerov má ešte ďalšie vzťahy, ktoré sú rovnako romantické, perspektívne do budúcnosti a plné lásky. A tento človek skutočne vyzeral, že má lásky, empatie, pochopenia, rešpektu, dôvery, podpory a všetkého toho, čo je vo vzťahu naozaj dôležité na rozdávanie. No nemal veľmi na výber. Dať to všetko dostatočne jednej žene je oriešok, nie to ešte niekoľkým. 

Zaposledné roky v mojom živote neexistoval normálny chlap. Na čo mi ale kamarátka povedala, čo by som ja - ako chodiaci bizár vôbec chcela? Nebudem klamať, žeby som sa momentálne s nikým nestretávala, no klamstvo by bolo tiež to, keby som povedala, že je úplne normálny. A už ste sa o ňom niečo aj dozvedeli. Trocha vyššie. Nepoviem ale, čo konkrétne, lebo si začnete myslieť, že tá nenormálna som tu ja. To by ste si mysleli tiež keby ste vedeli, že niekoľko vyššie spomenutých príbehov patrí jednému konkrétnemu človeku, s ktorým som pár tvorila niekoľko rokov. 

No Vy ste na tom teda neboli o nič lepšie. Vybrala som pár desiatok bizárikov a absurdností aj od Vás a dúfam, že nech sa vo Vašom živote momentálne deje čokoľvek, nasledujúce prípady Vám ukážu, že to vždy môže byť horšie.

1. ,,Keď sme sa rozišli, kúpil si novú SIM kartu, písal mi SMS-ky ako niekto iný a pozýval ma na rande."

2. ,,Po tom, ako ma polroka podvádzal mi navrhol, že veď teraz môže podvádzať ju so mnou."

3. ,,Môj ex zinscenoval haváriu, aby mi ho bolo ľúto, uvedomila som si, že ho milujem a vrátila som sa k nemu. Vybavil si druhé číslo z ktorého mi akože z telefónu kamaráta posielal správy, že leží v kritickom stave a fotky infúzie, prístrojov, na ktoré je napojený a chodby v nemocnici. Táto lož mala ale naozaj krátke nohy, kedže z fotky chodby bolo jasné, v ktorej nemocnici leží a keď som tam prišla, zistila som, že takého pacienta vôbec nemajú."

4. ,,Po rozchode ma dva mesiace prenasledoval všade, kde sa dalo. Myslel si, že mám niekoho iného." Stalo sa mi podobné. A potom to argumentoval tým, že on náhodou išiel o polnoci okolo.

5. ,,Zoznámili sme sa cez Tinder a po prvých úvodných vetách mi povedal, že sa obával ísť so mnou na rande, lebo som sa mu zdala pre neho príliš pekná. Ale že je rád, že sa mýlil."

6. ,,Že sa musíme rozísť čo najskôr, aby sme mohli byť kamaráti."

7. ,,Rozplakal sa, keď som si lakovala nechty. Vraj to robím určite pre niekoho iného."

8. ,,Jeho tatko je vodár a tak odmietal našim povoliť prístup vody na novom dome."

9. ,,Keď mi chlapec povedal, že ma má rád. Ale vzťah je ako jedlo - môžeš mať rád viaceré ženy naraz."

10. ,,Pri prvej večeri s jeho rodinou sa ma mama opýtala, kedy mám termín. Ja som ale nebola tehotná. Tehotná bola jeho druhá priateľka, s ktorou udržiaval súčasne druhý pomer. Domov ale priniesol predstaviť mňa a asi zabudol, že už sa zmienil o jej tehotenstve."

11. ,,Rozišiel sa so mnou, pretože som slabá v PC hrách a náš vzťah nemá perspektívu."

12. ,,Bývalý je teraz gay. Ani hnevať sa na neho nemôžem." 

13. ,,Pri rozlúčkovom sexe sa ma snažil oplodniť, aby som s ním ostala." A to som si myslela, že ,,tehotenstvo nasilu" je doménou žien. Keď som písala článok o tom, ČOHO SÚ ŽENY SCHOPNÉ, ABY ZÍSKALI CHLAPA, najčastejšia odpoveď bola, že žena tajne otehotnela, aby si partnera udržala. Zjavne to funguje aj opačne. 

14. ,,Po 4 rokoch vzťahu mi SMSkou oznámil, že sa necíti na vzťah."

15. ,,Deň pred Vianocami mi pobalil veci, že nie je pre mňa dosť dobrý, mala by som si nájsť lepšieho. Preplakala som celé Vianoce pod stromčekom a po pár dňoch sa ozval, že by chcel druhú šancu a urobil to len preto, že nevedel, čo mi má kúpiť na Vianoce."

16. ,,Po rozchode si prišiel zobrať naspäť všetky darčeky, ktoré mi za 7 rokov dal. Ešte aj tie bižu náušnice som si musela zložiť."

17. ,,Urobila mi dierky do kondómu. Ale nie jednu, alebo dve. Ale strašne veľa malých dieročiek a keď som si ten kondóm nasádzal, vyzeralo to ako sitko. Tvrdila, že to je určite chyba výroby."

18. ,,Podviedol som Ťa, lebo si mi chýbala." Mám rada ešte - ,,milujem Ťa príliš na to, aby sme boli spolu."

19. ,,Posledný priateľ sa so mnou rozišiel štyri dni po fakt super 16-dňovej dovolenke v Egypte tak, že polhodinu sedel na záchode, vtedy mi pípla rozchodová správa na Whatsappe, v tú chvíľu vybehol z toho záchoda, obul si topánky a odišiel z bytu. Boli sme spolu 3,5 roka a polroka predtým sme spolu začali bývať."

20. ,,Vytvoril si svoje parte, zavesil ho na Facebook a o tri dni vstal z mŕtvych ako Ježiš Kristus a prišiel na mňa kričať, že prečo ho nehľadám."

21. ,,Po roku vzťahu a polroku spoločného bývania mi oznámil: Vieš, ja mám vysnívaný trocha iný ideál krásy."

22. ,,Chalan mi raz povedal, že ma už na 80% neľúbi a nemá rád a mám si vypočítať, koľko mi ostáva do 100%, aby som sa snažila o vzťah." Podobného milovníka matematiky som raz mala tiež. Ten mi povedal na Silvestra, že mám miluje na 54%. Fajn začiatok roka. O dva dni mi povedal, že ma miluje na 100% a už ma neberie ako kamarátku. O 4 dni mi napísal, že sa už neuvidíme a poslal mi číslo účtu, kam mu mám poslať 400 Kč za večeru, ktorú za mňa zaplatil. 

23. ,,Dal si na ruku vytetovať moje meno. Obrovské písmenká, na celé predlaktie. Presne týždeň potom, keď tetovanie ešte nemal ani zahojené sa so mnou rozišiel so slovami, že to vedel už dlhšie a to tetovanie si dal ako pamiatku na mňa a náš vzťah."

24. ,,Ideš do kina s dojmom, že si idete spolu pozrieť film, ale on Ťa do kina len odprevadí a po filme príde po Teba. Áno, aj toto sa mi už stalo."

25. ,,Týpek mi poslal vypracované tabuľky v exceli, kedy presne by sme sa mohli stretávať."

26. ,,Pre mňa naj bizár bol, keď si ma s ex posadili jeho rodičia k stolu a začali nám hovoriť o predmanželskej zdržanlivosti, sexe až po svadbe, že v ich byte spolu spávať nebudeme v jednej izbe a ak chcem u nich spať môžem, ale s jeho sestrou na gauči."

27. ,,Že ma ešte polroka po rozchode chodil všade sledovať - v práci, doma, či svietim v okne.."

28. ,,Že vlastne má viac dievčat v ,,háreme", ale vyzerá to, že si vyberie mňa."

29. ,,Vieš, ja Ťa ľúbim, ale musím zistiť, či by som niekoho iného neľúbil viac."

30. ,,Keď mi chlap polroka tvrdil, že má rakovinu. Plakal, zvracal. Potom to prasklo, že kecá."

31. ,,Písala mi jeho mama, že nech sa k nemu vrátim, lebo tá nová sa jej nepáči a ona chce mňa."

32. ,,Žena sa so mnou rozviedla kvôli SMS. Bývalá mi napísala, že sa jej so mnou snívalo. Po rozvode som zistil, že ma podvádzala a toto bola len blbá výhovorka."

33. ,,Písal mi, že ma miluje a zároveň mi písal jeho PRIATEĽ, že sa kvôli mne hádajú."

34. ,,Zistila som, že počas nášho vzťahu (iné mesto), stále žil so svojou bývalou, ktorá vlastne nebola bývalá."

35. ,,Pri rozchode po 7 rokoch vzťahu mi povedal, že proste neviem prať. Že uteráky nie sú mäkké."

36. ,,Po 8 rokoch mi povedal, že som sa u neho neodhlásila z FB, takže videl veľa mojich správ za ten čas."

37. ,,Pri pôrode v najväčších bolestiach mi povedal, že je hladný!"

38. ,,Mne povedal, že ho naháňa mafia a musí sa so mnou rozísť."

39. ,,Začal chodiť s inou a keď som to zistila mi napísal, že mu nemám ničiť vzťah."

40. ,,Po dva a polročnom vzťahu ma na spoločnej dovolenke požiadal o ruku. Ja šťastná, budem si brať dokonalého chlapa. Posledný deň tejto dovolenky mi oznámil, že má jedno menšie tajomstvo, ale že to vlastne ani nie je tajomstvo, len na to nikdy nepadla reč a teda mi to zatiaľ nepovedal. Okrem mňa udržiaval aktívny sexuálny život so staršou pani, ktorá mu za to veľmi slušne platila. Argumentoval to tým, že však ju mal dávno predomnou a peniaze sa nezišli len jemu, ale aj mne."

41. ,,Chcel, aby som schudla cca 8 kg, lebo pre ženu je ideálna váha maximálne 55 kg. Všetko viac je cez." S týmto som sa zrejme strtetávala tiež. Rada by som chcela veriť, že ich nie je viac. 

42. ,,Keď Ti tvrdí, že chce s Tebou hrozne byť a potom ide na dovolenku so svojou ex." 

43. ,,Pri rozchode mi povedal, že na vzťah treba dvoch a aj na rozchod dvoch a teda sme ďalej spolu."

44. ,,Plakal u nás doma na schodoch a nosil mame čokoládu, aby ma presvedčila, nech s ním chodím."

45. ,,Bývalka 6 mesiacov dokázala tajiť, že je tehotná. Tvárila sa, že o tom nevedela." Niekto predstiera, niekto tají.

46. ,,Nainštaloval mi sledovací program do PC a sledoval ma ešte dva roky po. Vedel všetky heslá, e-banking..."

47. ,,Po troch rokoch vzťahu som zistila, že ma má v telefónu uloženú ako Bezplatný sex."

48. ,,Kamoška si pred milencom vymyslela tehotenstvo, na Bazoši kúpila falošný tehotenský test a normálne išla s ním na kliniku, kde vymenila lekársku správu za falošnú." Potvrdzujem, že sa to fakt dá. Naozaj viete na Bazoši kúpiť pozitívny tehotenský test.

49. ,,Po cca roku vzťahu sa so mnou rozišiel, lebo že jeho otcovi sa nepáčim. Ešte po dvoch rokoch od rozchodu mi volával, že ma miluje."

50. ,,Rozišiel sa so mnou, pretože som nevedela, ako sa volá zastávka, kde bývam. Ale samozrejme vraj to bola len posledná kvapka."

51. ,,Myslím, že väčší bizár ako rozchod cez SMS neexistuje. Najmä po 7 rokoch."

52. ,,Kamoškin brat si vymyslel, že jeho frajerka je tehotná. Rodina nakúpené dary, už mali ísť za ňou do pôrodnice a potom sa priznal."

53. ,,Každá jeho ďalšia frajerka sa volala ako ja - Michaela."

54. ,,Boli sme spolu tri roky, keď mi niečo ukazoval v telefóne a hore mu vyskočila správa: ,,Miláčik, kúp plienky."

55. ,,Jeden môj ex si chcel po použití ,,preprať" kondóm a znova ho použiť."

56. ,,Pred našim prvým rande musel ísť na nákup. Tak nakúpil dve plné tašky v Bille a potom sme mali ísť na večeru. V reštaurácií sme si objednali jedlo a čakali sme, kým nám ho donesú. Počas čakania na jedlo začal mať črevné problémy. Zostalo mu tak zle, že ma donútil ísť zrušiť objednané jedlo, pretože on nepôjde na WC v reštike. Jedlo som teda išla zrušiť, skoro som sa prepadla pod zem a on z tej reštaurácie doslova bežal. Ja s tými dvoma plnými taškami som bežala za ním. Tak sme si príjemne zabehli 15 minútovku ku nemu domov. On so sračkou a ja s jeho nákupom. Super prvé rande."

57. ,,Jeho ex bola blondína, ja som čiernovláska. A ona si reálne kúpila čiernu parochňu. A začala sa úplne realisticky s ňou fotiť, normálne sa obliekla (bola zima vtedy), čapica na parochňovej hlave - juchú vonka sniežik, radovánky v snehu. A rôzne iné situácie a posielala mu tie fotky. Že si teda kvôli nemu prefarbila vlasy, že sa vzdala svojej blond milovanej hrivy... že je pre neho ochotná urobiť čokoľvek. Mňa dala sledovať nejakým kamoškám, aby ma vedela kopírovať."

58. ,,Boli sme na dovolenke, on sa opil, ja nie. Išla som spať. Prebrala som sa na to, ako ma facká svojim penisom."

59. ,,Po rozvode som si našla rovnako starého priateľa (36). Tiež rozvedeného, čerstvo. Asi po dvoch mesiacoch nášho nie veľmi spokojného intímneho života (on bol veľmi spokojný, ja nie, bohužiaľ) som sa ho na rovinu opýtala, či vie, čo je to klitoris. A on NEVEDEL. O jeho existencii počul prvýkrát odo mňa a to bol osem rokov ženatý."

60. ,,Mali sme zazdieľané kalendáre a on tam mal v jeden konkrétny dátum položku: ,,Rozísť sa s Anetou." Keď som sa na to opýtala povedal, že je vlastne rád, že som si to prečítala a nemusí to viac riešiť."

61. ,,Po rozchode sme spolu ešte dva roky spolu bývali, ako spolubývajúci. Som krstná jeho dcére a bola som im ako svedok na svadbe. Pri výmene názorov stojím väčšinou na strane jeho ženy. Dosť ľuďom to pripadá ako bizár, neviem prečo."

62. ,,Celou cestou vlakom zo Zlínskej ZOO sa so mnou nebavil, lebo som ho v ZOO nevyfajčila."

63. ,,Za mňa bol celkom bizárik týpek, ktorý celé prvé rande chytal Pokémonov po meste."

64. ,,Moja ex priateľka si vymyslela, že je tehotná. Potiahla to celých 9 mesiacov až do dňa pôrodu, kedy normálne odišla do pôrodnice a na druhý deň sa zjavila doma, bez dieťaťa a s príbehom, že umrelo. Všetko nakoniec prasklo a dôvodom bolo, že pribrala a pri tehotenstve to tak už chodí." 

A v duchu hesla - najlepšie na záver - pomyselnú zlatú medailu posielam nasledujúcim dvojičkám a dáme, ktorá to tu celé dnes vyhrala. 

65. ,,Môj priateľ mal dvojičku. Boli sme spolu asi polroka, keď som to zistila, a tiež som zistila to, že sa pri mne striedali. Normálne striedali. Občas mi prišiel divný, no pripisovala som to tomu, že je blíženec. Argumentoval to tým, že on poslal brata len RAZ, kedy mi veľmi záležalo na jeho prítomnosti a on nemohol. Potom sa mu však brat začal vyhrážať, že ak sa nebude meniť ďalej, všetko to prezradí. A tak sme takto fungovali celých 6 mesiacov.







Fotky fotila moja úžasná Dianka a jej tvorbu a kontakt nájdete TU :)


Partnerom tohto článku a sponzorom mojich budúcich právnikov je cashbackový portál TIPLI, vďaka ktorému viete získať naspäť časť peňazí, ktoré minite na svoje nákupy cez internet. Vyberiete si jeden z viac ako 350 e-shopov, na ktorých štandardne nakupujete, prekliknete sa do obchodu, nakúpite a časť peňazí sa Vám vráti naspäť na Váš účet. Nakupujete na About You, Notino, Answer, factcool, Panta Rhei, Eyerim, Muziker, CCC, Pilulke či Aliexpresse? Aj z týchto a mnohých iných e-shopov viete cez portál Tipli získať peniaze naspäť. Na TIPLI tiež nájdete desiatky zľavových kupónov a rôznych zliav.

Predstavte si, že potrebujete napríklad fitness hodinky, ktoré Vám budú merať kroky, cvičenie, spánok, spálené kalórie a úroveň stresu. Tieto hodinky stoja na e-shope 250 €. Keď sa však na rovnaký e-shop prekliknete cez Tipli, ktorý Vám dáva cashback vo výške 10%, za hodinky zaplatíte rovnako 250€, ale 10% a teda 25€ sa Vám vráti na Váš účet. Za hodinky teda vo finále zaplatíte len 225 €, namiesto pôvodných 250. 

Ako na to? Zaregistrujte sa na TOMTO ODKAZE  pre Slovensko a na TOMTO ODKAZE pre Českú republiku a získajte k Vášmu novému účtu hneď 10 € / 300 Kč na Vaše nákupy. Nájdite si Váš e-shop, nakúpte a peniaze sa Vám vrátia naspäť na Váš účet. :)

Tak klikajte, registrujte sa, nakupujte, dávajte si pozor na tých, s ktorými sa stretávate a s ktorými plánujete budúcnosť a majte sa najkrajšie ako viete! :)

Vaša






You Might Also Like

0 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST