Ahoj, popíšeme?

20:44

Vy o nich milujete čítať a ja ich milujem realizovať! Sociálne experimenty! A je tu ďalší.
Tento nápad vznikol v mojej hlave raz večer, keď sme sa s kamarátom bavili o tom, že by si založil Tinder a zháňal tam ženy na sex (no lebo povedzme si úprimne, čo iné by ste od internetovej zoznamky čakali?). Zamyslel sa a hovorí mi, že vlastne vôbec nevie, čo by tým dievčatám písal. Zaujato pozrel na mňa a opýtal sa, čo vlastne chlapi píšu ženám na internetových zoznamkách.
Čo chlapi píšu nám ženám na internetových zoznamkách? Táto otázka mi znela v hlave, keď som si večer ľahla do postele a zaspávala som s tým, že to zistím. A kde inde, ako na internetovej zoznamke. A ako inak, než na vlastnej koži. A to doslovne.

Nechce sa Vám čítať? Vypočujte si PODCAST :)






Už po niekoľkýkrát som si stiahla moju obľúbenú, zábavnú aplikáciu Tinder, do profilu som si dala zopár svojich reálnych fotiek z Instagramu, z bežného života, nejaké selfie, ale tiež fotku s činkou, aby sa tí chlapi mali čoho chytiť. (Po pár týždňoch na zoznamke som ale začala uvažovať nad tým, či je dobrý nápad mať tam svoje skutočné fotky a či by nebolo lepšie podobné experimenty realizovať ako vymyslená osoba a či by sa náhodou nemohlo stať, že mi kdesi na ulici niekto zo subjektov rozbije hubu. Zatiaľ bez incidentu, ale nezarieknime to.)
Problém s prijímaním prvých správ na Tindri ale prišiel rýchlejšie, než som čakala. Na to, aby mi niekto správu vôbec mohol napísať, sme potrebovali vzájomnú zhodu. Čo znamenalo tráviť čas na tomto mieste a posielať subjekty, ktoré mi Tinder ponúkol doprava. Trocha komplikovaný a čas vyžadujúci spôsob realizácie experimentu. 
Na doporučenie kamarátky som si ale stiahla zoznamku Badoo, pretože na tomto mieste nemusím byť nijako aktívna a chlapi mi môžu písať aj bez toho, aby sme mali vzájomnú zhodu. A zoznamiek a prvých správ nie je nikdy dosť, všakže. To, čo ale bola pre tento experiment výhoda, je pre reálny život absolútne najhoršia vec na svete. A tak, ako som kedysi o Tindri písala, že to nie je až také zúfalé ako som čakala, pretože Vás môžu kontaktovať len tí chlapi, ktorých ste si vopred ,,predvybrali", na Badoo to tragédia je. A fakt skutočná. Denne mi chodili desiatky správ a to od ľudí, od ktorých nikdy žiadnu správu dostať nechcete. A verte mi, že fakt nie.
Po týždni mojej ,,aktivity" na spomínaných zoznamkách, kedy mi denne prišlo niekoľko desiatok správ s textom: ,,Ahoj.", alebo ,,Ahoj, ako sa máš?", alebo ,,Ahoj .....(doplň stupídne oslovenie)", som si do profilu napísala: ,,Prvý dojem neurobíš na druhý krát. Daj si záležať na prvej správe." a dúfala, že to prinesie želané ovocie. A že tí chlapi pochopia, čo je na podobnom mieste najdôležitejšie. A to - odlíšiť sa od ostatných. Žiaden chlap predsa nemôže čakať, že niekto čaká na jeho ,,ahoj". Smutné je, že skutočne čakal.
No pomohlo to. Čiastočne. Síce stále chodili podobné správy, no pribudli aj také, kde sa dotyčný skutočne zamyslel nad tým, čo napísať. Veľa krát síce nenapísal len ahoj, ale ahoj a aspoň 10 riadkové zamyslenie nad tým, že skutočne nevie, akú prvú správu napísať, aby zaujal a v konečnom dôsledku napísal ,,Ahoj, ako sa máš?", ale kvetnatejšie. Tým začneme. Zľahka. Zamysleniami nad tým, ako je ťažké, urobiť prvý dojem. Tak prečo sa vôbec pokúšať, všakže.

,,Urobiť prvý dojem na chate nie je vôbec ľahké, začať lichôtkou alebo vtipom? Určite do toho bude patriť pozdrav, takže ahoj Peter, teší ma."
 ,,Tak si hovorím, ako začať, aby som nepokazil ten prvý dojem."
,,Urobiť dojem prvou správou, to je najväčší mýtus!" No to, ako ho neurobiť si celkom zvládol.
,,Ako len urobiť dojem na prvý krát? Ahoj, jednoducho ahoj. Lebo v jednoduchosti je krása." A hlavne na Tindri alebo Badoo. Jedna fotka. Prázdny profil. A ahoj. Jednoducho ahoj.
,,Nemyslíš si, že je neuveriteľne obtiažne urobiť na prvý krát dobrý dojem?" Nemyslím, nepostupujete.
,,Ahoj. Pokladám si otázku, ako najlepšie začať, lebo odbiť Ťa jednoduchým pozdravom sa mi moc nechcelo, dokážem si predstaviť, ako by vyzerala Tvoja odpoveď a ocitám sa v situácií, kedy už asi 5 minút kukám do telefónu a nemôžem vymyslieť nič duchaplné a tak budem dúfať, že moja neschopnosť čokoľvek normálne napísať Ťa neodradí a odpíšeš. Ahoj Niki." Na jeden nádych. Odradila. A pri ahoj aj tak začal, aj skončil. Len celkom zbytočne dodal, že je ešte aj neschopný.

No našli sa však aj takí, ktorí boli skutočne originálni a to najlepšie z najlepšieho som vybrala a spísala. Pár týždňov som pravidelne čítala všetky správy, ktoré mi prišli a všetky zaujímavé, ktoré stáli za zmienku som screenshotovala. V telefóne som si vytvorila album, kde som ich ukladala a za mesiac a pár dní som ich nazbierala takmer 400. Takmer 400 správ, ktoré boli niečím zaujímavé. Všetko to prečítať, prebrať, zosumarizovať, zoskupiť do kategórií a vyhodnotiť trvalo niekoľko dlhých, predlhých nocí. Najviac neuveriteľné ale bolo to, že niektorí poslali až tak originálne správy, že ani nebolo možné, ich kategorizovať.

Úplne najčastejšie padala otázka: ,,Čo hľadáš na zoznamke?"
A jej obmeny: ,,Niekedy som až udivený, aké typy žien sa tu ocitnú. Na jednej strane to poteší, ale na druhej som trocha zmätený."
Alebo:,, Vysvetlíš mi, čo tu robíš? To Ťa mužské plemeno neotravuje dosť?"
Alebo rovno s možnosťami. Skutočná Sofiina voľba.
,,Vyber prosím z nižšie uvedených možností:
A) Pekné rande. V reštaurácií alebo v kine?
B) Bezbrehá inteligentná konverzácia?
C) Mnohonásobný orgazmus" 

Väčšina správ začínala nejakým oslovením. Napríklad ,,Ahoj....":
Fitnesska, sedmokráska, sen žena (sen žena?!), princezná (plusové body!), bitch, SUPERFAJN (SUPERFAJN?!), Nikolinka (tak mi na moju žiadosť hovorí aj Siri), sex? (to asi oslovenie nebolo), hot body, dievčatko, žena, holka (+ bod za správne určenie pohlavia), Ty sexy. Alebo ,,Zdárek, párek"?

Okrem zaujímavých oslovení som dostala nespočetne veľa skutočne zaujímavých ponúk. Napríklad PONUKA NA:

  • SVADBU.  A nie jedna. ,,Ahoj, nechcem na Teba tlačiť, ale myslím, že by sme sa mali vziať." Alebo: ,,Milujem Tvoje nechty a zbožňujem Tvoj úsmev! #alwayshappy. Vezmi si ma, Niki! #marriedatfirstsight." Hashtagy? HASHTAGY?!
  • FOTENIE SO ZĽAVOU. Svadba alebo stužková. Ak v predmete mailu uvediem tajné heslo TINDER.
  • HRANIE VO FILME. Sci-fi alebo krátka dráma. Žeby konečne začala moja herecká kariéra?
  • PART TIME JOB. 1-2 x do týždňa by chcel tráviť noc u mňa doma a pozerať sa, ako spím. Nazval to night part time job. Myslela som si, že o psychických poruchách viem všetko, ale táto mojej pozornosti patrne unikla.
  • UTEŠENIE. Napísal, že na každej fotke som strašne šťastná a usmievavá a opýtal sa, či niekedy aj smútim, pretože by sa chcel zahrať na chlapáka a utešiť ma. Neviem ale, či by utešenie u nejakého psychiatra nepotreboval on, keby zažil nejakú moju zlú náladu.
  • SUPERWILD SEX ktorý bude zahŕňať LEGS OVER SHOULDERS. S oslovením Nikolaka!
  • LEKCIE VARENIA. A nie len také hocijaké. Niečo ako pre vegetariánov stvorené. ,,Potrpíš si na kvalitný steak z vyzretého mäsa, po jeho rozkrojení a napichnutí na vidličku nastáva ten božský okamih, kedy sa ti doslova rozpadá na jazyku?"
  • KURZ VIAZANIA VENCOV.  No to je tak, keď si pri pozvaní na lekcie varenia steakov povieš, že Ťa v živote nikto nepozval na viac absurdné rande. Ale potom môžeš dekorovať hroby. Tinder hranice originality sú neobmedzené.

 Niektorí páni ma hneď v prvej správe prekvapili otázkami. Niektorými celkom bizarnými, alebo zaujímavými. Napríklad:

,,Máš rada pandy?"
,,Chceš vidieť, ako si sám vyfajčím penis?" Ponuka, ktorá sa už nemusí opakovať.
,,Are you my appendix?"
,,Mám dôležitý dotaz. Prehĺtaš?"
,,Ahoj, nadržaná?"
,,Ahoj, musím sa opýtať. Čo Ťa okúzlilo viac? Moje dokonalé vyšportované telo, alebo moje kulinárske schopnosti?"
,,A tie ružové šaty čo máš na fotke, to si si šila sama?" Naposledy som niečo ,,šila" keď som mala 15 a mali sme na tanečnej vyšiť pre svojho tanečného partnera nejaký ,,koberček". V ten deň som nešla ani do školy, aby som to vôbec stihla urobiť. Vyšiť jedno meno do handričky. Popichala som si prsty, vymenovala som všetky nadávky, ktoré slovná zásoby 15 ročnej Niky obsahovala, niekoľkokrát to zahodila do kúta a preklínala človeka, ktorý túto idiotskú činnosť vymyslel robiť.
,,Šunka alebo saláma?" Ten to trafil.
,,Máš rada kyslé rybičky, želé bonbóny, Čierneho Princa a čokoládu? A ešte šport, cestovanie a plávanie?" Veľmi zvláštna kombinácia vecí, ktoré ho v prvej správe zaujímali. Hlavne tie rybičky.
,,Máš radšej pomarančový alebo jablkový džús?"
,,Nie je Tvoj otec policajt?"
,,Myslíš si že zvládneš, veľkého amerického chlapa?"
,,Ahoj. Nechceš dotiahnuť tú Tvoju lenivú zadnicu do Kolína? Viem fakt dobré Cuba Libre."
,,You know the difference between a boner and a Lamborghini?"Ruku hore tí, ktorí si tiež googlili, čo je to boner. A teraz. keď už viete, čo je boner, viete aj to, aký je rozdiel medzi ním a Lamborghini?
,,Vyzeráš príliš dobre na to, aby si bola reálna. Nie si robot?"
,,Ahoj, čo si mala dnes na obed?"
,,Večeriaš po šiestej?"
,,Ťuk ťuk, je niekto doma?"
,,Ahoj Niki. Si na Tindri kvôli sexu, alebo má zmysel Ťa pozvať na výstavu? Rád by som Ťa poznal. Vyzeráš moc fajn. Vlastne asi viac než ,,fajn"!" A čo takto SUPERFAJN?

Alebo aj rôznymi (čudnými) oznámeniami:

,,Dúfam, že pod svojou kúzelnou roztomilosťou neskrývaš nejakú ťažšiu formu šialenosti." Odpísala som, že lieky od psychiatričky už neberiem. O čo, že to pochopil ako vtip?
,,Keby si bola Skittle, bola by si červená?" Keby som bola červená a bola by som Bertina fazuľka každej chuti, bola by som s príchuťou dážďovky. Lepšie. 
,,Pizza, hamburgery, zmrzlina, čokoláda. Dúfam, že som prvý dojem nepokazil tým, že som dal čokoládu až na štvrté miesto." Pokazil. Čokoláda je prvá!
,,Múdro. Ten popis znie celkom v štýle - píšte len Vy mne."
,,Doprial by som si zoznámenie s Tebou."
,,Podľa Badoo sme si padli do oka. Mali by sme zistiť, čo je na tom pravdy."
,,Som zvedavý, akú prvú správu napíšeš Ty." No najskôr asi žiadnu.
,,Dnes mám narodeniny a ako darček by som chcel dostať Teba!" Nie, fakt nechcel, to mi ver.
,,Slečna vyzeráte, že by som Vám mohol zveriť na starosť korunovačné klenoty." Ľudia, čo ma poznajú osobne by mi nezverili na starosť ani gumovú kačku.
,,Ahoj, vyzeráš byť celkom milé a zlaté žieňa, ale niečo mi hovorí, že v Tebe drieme riadne čertica." Ha a že muži nemajú intuíciu!
,,Ahoj Niki, svojho muža tiež nenájdeš na prvý pokus." Na žiadny pokus pravdepodobne. Ale múdro.
,,Ahoj, ak hľadáš niekoho, kto odpíše bez gramatických chýb, niekoho kto Ti nebude núkať sex za peniaze, niekoho, kto Ťa vypočuje a poradí, niekto kto Ťa rozosmeje ale zároveň vie viesť konverzáciu na úrovni, tak taký tu nie je. Nie, naopak, práve si ho našla." 
,,Máme rovnoprávnosť, pokojne môžeš napísať ako prvá." Niečo podobné ma trocha desí odvtedy, ako mi Peťa hovorila skúsenosť z jedného jej rande. Pri platení jej randítko oznámilo, že máme rovnoprávnosť a má zaplatiť celý účet za večeru. Ako nie že by som mala problém niečo zaplatiť, ale preboha toto zahlásiť na prvom rande?!
,,Niki, môj aktuálny životný cieľ je urobiť Ťa tak šťastnou, ako to zatiaľ dokázal len nafukovací jednorožec." Najprv som sa zamyslela nad tým, či je nafukovací jednorožec nejaká METAFORA. Nebola. V profile som mala fotku z narodenín, na ktorej som bola superšťastná s balónom jednorožca.

Zvyšných pánov som roztriedila do kategórii, ktorých prvé správy mali isté rysy spoločné:


1. SEX

Asi by každý čakal, že na podobných miestach každý hľadá len sex. Tiež som to predpokladala. Však vďaka tomu, že niekto išiel na zoznamku práve s týmto cieľom, sme sa tu dnes zišli. Nech to bolo akokoľvek neuveriteľné a mňa osobne to skutočne prekvapilo, ponúk na sex prišlo omnoho menej, než by som čakala. V rádoch desiatok menej, než oznámení, že dotyčný nehľadá žiaden typ vzťahu ani nič podobné, alebo práve naopak, že vážny vzťah hľadá. Vysvetlení môže byť viac. Buď som len natrafila na ,,nesprávne" typy, alebo po všetkých tých správach: ,,Ahoj, ako sa máš?", mala nasledovať ponuka na sex, alebo so mnou len nikto z nich spať nechcel (treba počítať so všetkým, všakže, nech už je to akokoľvek nepravdepodobné).
Keďže som vôbec nečítala profily chlapov, ktorých som posielala doprava, občas sa stalo, že som mala zhodu s ,,párom", ktorý hľadal korenie do svojho vzťahu. Od týchto profilov som potom dostala už len presné súradnice miesta a čas kam a kedy sa mám dostaviť.
Takto som sa omylom matchla s párom gayov, ktorí chceli, aby som sa na nich prišla pozerať. Lákavé, ale akosi som v tom termíne nemala čas. Ani v žiadnom ďalšom termíne v tomto živote.

Medzi ponukami na sex sa našli aj:

  • Skutoční romantici: ,,Ahoj, dnes v 22:00, niekde v Prahe v kroví, na WC v mekáči, alebo u Teba doma?"
  • Šetriči času: ,,Ahoj, sex?"
  • Tí, ohľaduplný: ,,Bez zbytočných rečí. Zdieľam ale izbu s kamošom, ktorý nemá rád hluk, čo u Teba?". Alebo úplná perla: ,,Ahoj, Niki. Myslíš, že by bol sex možný u Teba, manželka je väčšinou doma."
  • Tí, čo nič nepredstierajú: ,,Ahoj, nebudem nič predstierať. Ide mi o sex. Nevidím na tom nič zlé a ak si budeme rozumieť, neváhal by som to opakovať aj častejšie a možno z toho bude aj niečo krásne a vážne!"
  • Gurmáni: ,,Ahoj, Nechcela by si skúsiť niečo nové? Rád by som spoznal niekoho, komu nevadia BDSM praktiky. Jednoducho by stačilo, keby si ma napríklad spútala a nakopala do gulí. Aj keď to možno znie divne, BDSM sa páči mnoho ľuďom. Pokojne poviem viac. Ďakujem za odpoveď."
  • Ale aj bezkontaktní: ,,Ahoj, nehnevaj sa na mňa, že sa na Teba obraciam s takouto neobvyklou ponukou, ale prijala by si za pozeranie sa na mňa, ako sa pred Tebou intímne hrám, 6 tisíc (Kč)?"
  • Tí, ktorí mysleli na potreby dámy: ,,Nevadil by Ti sex na prvom rande?", alebo ,,Bežne so ženami z Tindru nespávam, to aby si si nemyslela, že som tu kvôli sexu, no pre Tvoje dobro by som urobil výnimku."
  • A nakoniec aj takí, ktorým by stačilo aj pokecanie: ,,Ahoj kočka. Si nehorázne rajcovná slečna. Normálne to nerobím, ale musel som Ti napísať. Ja som Karol a mám 27 rokov. Som celkom trošičku perverzný, permanentne pri chuti a nikdy nemám dosť. Mám to rád poriadne tvrdé a najradšej, keď môžem so ženou jednať ako s kur**čkou a poriadne do padnutia jej naložiť, kým nemá dosť. Nezoznámime sa? Rád Ťa poznám! Napíš ale aj keby si chcela len pokecať!"


2. VZŤAH NA ŽIVOT A NA SMRŤ

Z extrému do extrému. Na druhom konci to boli zase páni, ktorí napísali napríklad: ,,Ahoj. Čo tu hľadáš? Ja partnerku. Nič iné." Zaujímalo by ma, či mu na toto niekedy niekto odpísal.

..Ahoj Niki, som už dlho sám a hľadám niekoho, kto by mi rozumel a zdieľal so mnou všelijaké spoločenské akcie, výlety, alebo sa len tak pozrel na film v pohodlí domova."

,,Ahoj, volám sa Stano a určite tu nehľadám sex na jednu noc, alebo niečo podobne tradičné. Možno to bude znieť trocha naivne, ale rád by som vzťah, ktorý by mal zmysel do budúcna. Ak to vidíš podobne, tak daj vedieť, snáď niečo vymyslíme."

,,Ahoj Niki, moje meno je Honza a mám skoro 24 rokov. Som z Prahy, neštudujem, pracujem a hľadám si nejaké dievča na vážny vzťah, s ktorou by som si rozumel a chodil na rôzne akcie a ktorú by som dokázal pobaviť. Preto píšem práve Tebe. Čítal som, že prvý dojem dvakrát neurobím a preto skúšam to, čo mi ide najlepšie a to rozprávať, v tomto prípade písať. Ak budeš chcieť odpíš, aby dlhá správa nebola k ničomu." A preto píšem PRÁVE Tebe? Ajajajaaaj.


3. LEN KAMARÁTI

Po len sexe a len vzťahu tu máme kategóriu tretiu. Tých, ktorí hľadali niečo, čo som skutočne na tomto mieste nečakala. KAMARÁTOV! A dokonca viac, ako sex.

,,Ahoj Niki, ako si si užila predĺžený víkend? Predpokladám, že si bola vo fitku. Ten, kto Ťa fotí, musí byť minimálne poloprofík, fotky máš fakt bezchybné. Rovno asi spomeniem, že tu hľadám len kamarátov. Aby si neskôr nebola sklamaná. Kamošov na prechádzky, kávu, čaj, prípadne nejakú kultúrnu akciu. Mám po dlhom vzťahu a chcem byť nejaký čas sám. Ale nie zase sedieť sám doma na zadku. Snáď mi rozumieš."

,,Milá Niki. Podľa Tvojho profilu vyzeráš, že to tu myslíš vážne. Že skutočne hľadáš niekoho výnimočného. Vopred Ti preto oznamujem, že ja nikoho na nič vážne nehľadám. Len kamarátov. S pozdravom. Peter" Milý Peter. Už dlho mi nikto nepovedal, že vyzerám, že niečo myslím vážne. S pozdravom Nika.


4. TÍ, ČO TO MALI TROCHA OTOČENÉ

,,Ahoj. Je síce fajn, že sme si padli do oka tu, na Badoo, ale neraduj sa predčasne. Všetko sa rozhodne pri osobnom stretnutí." Stalo sa to niekoľkokrát a vždy ma podobná nová správa nanovo prekvapila nepripravenú.
Napríklad mi prišla správa, kde mi dotyčný vysvetľoval, že ma bohužiaľ musí sklamať, ale on vzťah skutočne nehľadá. Alebo, že už nejaký má. Alebo že môžeme byť kamaráti, ale skutočne pochopí to, keď nebudem chcieť, pretože potrebujem viac. 
Ďalší mi napísal, že zatiaľ by si chcel len písať a potom sa ROZHODNE, či sa so mnou stretne, takže ak sa chcem stretnúť hneď, bude mi musieť na moju správu neodpísať.
Tiež ma pobavil aj pán, ktorý mi napísal, že ho zaujal môj profil, že mám krásne oči aj úsmev, ale písať si so mnou nebude, pretože zajtra pracuje a už ide spať. Myslel to vážne, už nenapísal. 
Ďalší mi oznámil, že na fotkách síce vyzerám celkom sympaticky a milo, ALE kým sa s ním nestretnem nič nebude vedieť naisto, pretože to sú len fotky a tie môžu klamať. A preto má zajtra o 19tej čas a môžem mu dokázať, že to čo vidí na fotkách je skutočnosť. Inak už nenapíše. Koľká strata.


5. POŠLEŠ MI FOTKY?

Prišla mi správa, kde dotyčný napísal, že podľa toho, čo mu ženy píšu, chce každý na Tindri len sex alebo im posiela fotky svojho prirodzenia. Ja som také ,,šťastie" teda nemala. Jeden pokus bol, kde mi dotyčný poslal nejaké svoje ľahšie odeté fotky, za čo si vypýtal moje. Lebo však poslal aj on, musím aj ja! Panebože!
Ďalší mi napísal, že mi rád pošle heslo do tajného albumu a aj ak som doteraz nemala v pláne osobné stretnutie, rýchlo si to rozmyslím. Istotne. ISTOTNE.
Kamarátke sa v tomto ,,darilo" viac. Pravidelne jej chlapi posielali fotky, ktoré ona a ani nikto nikdy vidieť nechcel. Raz v noci, keď sme išli z párty mi ich v taxíku ukazovala a myslím, že na tú konverzáciu bude pán taxikár dlho spomínať.


6. PARLEZ-VOUS FRANÇAIS?

Správa po nemecky na 10 riadkov? ,,Wer nicht trinkt, kann nicht schwitzen.", odpísala som jedinú vetu, ktorú viem po nemecky. Kto nepije, nemôže sa potiť. Múdro dňa neocenil, už nenapísal.
Ďalší mi napísal, že o niekoľko týždňov plánuje cestu do Prahy a okrem známeho mostu, námestia a hradu by chcel vidieť aj mňa. O tri týždne napísal znova. Že má posledný deň v Prahe, navyše má narodky a bez toho, aby ma videl nebude jeho pobyt kompletný. 
Ďalší napísal niekoľko riadkov francúzsky, kde sa pýtal také tie bežné veci na náladu a záľuby. Po pár dňoch anglicky: ,,Ahoj hovoríš anglicky?" a týždeň na to česky: ,,Dobrý deň, ako sa máte?!" Plusové body za vytrvalosť a pokus o riešenie jazykovej otázky.
Od cudzincov som dostala dotazy na to, či je v Prahe zima, či im ukážem dobré miesta (Tripadvisor totiž klame), múzeum sexu alebo voľajaké hodiny (Orloj?). Na oplátku mi ponúkli to, že mi uvaria tradičné španielske jedlo, alebo ma budú učiť arabsky.


7. PRVÁ SPRÁVA SÍCE ORIGINÁLNA, ALE ROVNAKÁ KAŽDEJ

,,Si prvá žena, ktorej na Badoo píšem." Oceňujem, že sa snažil vyvolať vo mne pocit výnimočnosti. No jeho čaro zmizlo hneď po tom, ako mi rovnakú správu poslal aj na Tindri. Na účet, kde som mala úplne rovnaké meno aj fotky.
Pamätáte sa, keď som o Tindri napísala prvý krát? Napísal mi istý pán, že sa asi zamiloval a či si ho vezmem. Zapamätala som si ho, pretože mal v profile napísané ,,crossfit addicted". Zhodli sme sa po roku počas môjho ďalšieho experimentu znova. Znova napísal. Doslovne presne tú istú správu, ako rok dozadu. Len jeden smajlík navyše.
,,Ahoj, ako to tu funguje? Znamená to, že sme odteraz manželia?" Prišlo mi v angličtine, češtine aj slovenčine. Od rôznych chlapov.


8. ROMANTICI

Nasledujúce správy neprekladám, stratili by svoje ,,čaro".

,,Moc líbiš se mi, tak písni něco, když bude se Ti chtít." O pár dní napísal, že romantika nezaujala a ako sa teda mám.
,,Ač nejsem princ na bílem koni, hlavou se mi právě honí. Rád bych poznal právě Tebe, nad hlavou mám modré (tu mu to akosi uniklo, nebe?). Zajít třeba do divadla, v dnešní době věc nesnadná. Vyměnit pár milých řádků, stačilo by na počátku."
,,Give me a brush and say, paint your dream woman, I would paint exactly a woman looks like you
but somehow you´re here already alive and matched with me. MARRY ME BABY!"
,,Správu by som napísal francúzsky, ako správny diplomat a milenec, ale potom som si uvedomil, že neviem ani slovo, sacrebleu. Radšej sa predstavím, volám sa Tomáš, mám 24 rokov a som taký podivný chemik vyštudovaný, ktorý radšej hrá a skladá na klavír. A tak sa pýtam, či máš rada hudbu, mohol by som Ti napríklad zahrať na Hlavnom nádraží, ak by sa Ti to páčilo."


9. CVIČÍŠ?

Ako som správne predpokladala, na fotku s činkou sa chytilo veľa subjektov. Komentovali váhu na činke, prevedenie cviku, outfit, alebo vôbec to, že tam nejaká činka je. Jeden subjekt urobil gramatickú chybu v slove vzpieranie a dodal, že to ešte neskúšal. Dobrý začiatok. Nie že by mi vadilo, že niekto necvičí (no a nie že by nie), ale kristepane napísať VSPIERANIE?

,,Ahoj, kam chodíš cvičiť?" Odpísala som. Že urobím aspoň reklamu gymu. O chvíľku napísal znova. Či akože robím ďalší pošahaný, na hlavu padnutý sociálny experiment, alebo sa chcem skutočne zoznámiť. Že by ocenil, keby to bola možnosť B. Ajajajaaaj, takže cez Crossfit Meat Factory sa dá dostať k môjmu blogu!

,,Ahoooj, Niki. Na fotkách pôsobíš ako sympatická žena, obzvlášť v tej ružovej. A to bola vypotená lichôtka na začiatok. Si športovo založený človek? Na profile som videl niečo ako činku." NIEČO AKO ČINKU?

,,Chodí vôbec crossfiterka s mužmi na víno."
,,Máš naložené viac ako ja."
,,Drepuješ? Keď sa pozerám na Tvoj zadok, zdá sa, že hej."
,,Deadlifty som nikdy neskúšal, ale asi to musí byť drina."
,,Takú váhu som nikdy na činke ani nemal."
,,Ahoj, Niki. To s tou váhou na tej vzpieračskej činke to myslíš vážne?"
,,A to je príprava na mŕtvy ťah?"


10. ,,AHOJ, JA ŤA POZNÁM."

Veta, ktorá počas realizácie podobného experimentu môže pekne vydesiť. Navyše, keď príde na Tindri - čo znamená, že ste mu museli prejaviť náklonnosť a posunúť ho doprava a to tam väčšina chlapov pokladá takmer ako ,,áno" po otázke ,,Vezmeš si ma?". A to navyše od človeka, ktorého by ste doprava neposunuli ani pod vplyvom všetkých omamných látok sveta. A v najhoršom prípade, ak to je niekto, koho skutočne poznáte a spĺňa všetko vyššie spomenuté.
Na Tindri som tiež našla spolužiaka z výšky, ktorého som nevidela, odkedy sme odpromovali. Napísal, že som sa pokojne mohla ozvať aj na Facebooku.
Jedna z celkom alarmujúcich správ na Tindri bola: ,,Čo robí Blogerka roka takto piatok večer na Badoo?" To je niečo podobné, ako keď Ťa niekto na dark webe vo fóre osloví menom. Tiež sa chvíľku bojíš o svoj život a pár dní odmietaš akékoľvek pripojenie na internet.


11. Ahoj. Ahoj. Ahoj??? Ahoj??!!!!

Kategória chlapov, kde po prvej správe nasledovala ďalšia, ďalšia a ďalšia. Buď mi napísal, že asi nebol dostatočne originálny (no prvou správou ,,ahoj" úplne nie), vtipný, pre mňa dosť dobrý prípadne dosť pekný a dosť bohatý. Alebo poslal tú istú správu niekoľko krát. Však čo keď náhodou neprišla?

,,Ahoj, ako sa máš? (po 10 dňoch) ,,To Ti nie som dosť dobrý?"
,,Ahoj Niky, moc sluší." (3 dni neskôr) ,,Nedal som si záležať, viem?" (1 deň neskôr) ,,??????"
Nedal, no.

Ďalšia správa, ktorá mi prišla dvakrát.
,,Ahoj, mohol by som Ťa pozvať napríklad do reštaurácie? Alebo by sme mohli zájsť do nákupného centra a ja by som Ti kúpil darček." Správu som preposlala mojim dievčatkám do spoločného chatu a rovnaká neprišla len mne. 
,,Ahoj. Pre mňa by bolo najlepšie, keby si mi poslala na seba číslo a telefonovali sme si." Správu poslal v priebehu týždňa 4 x. Tú istú. Pri poslednej dodal, že má pocit, že sa správa nedoručila. Ale doručila, neboj.

(pondelok) ,,Ahoj Niki, rád Ťa poznávam."
(streda) ,,Ale ja Ťa naozaj rád poznávam!"
(štvrtok) ,,Niki VEĽMI RÁD ŤA POZNÁVAM!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Keby som to neodinštalovala, v nedeľu by mi asi letel virtuálny tanier do hlavy.

(10:30) ,,Ahoj, dúfam, že odpíšeš..."
(15:21) ,,Si tu?"
(17:30) ,,Halóóóó?!"

Nasledujúci pán pri otravovaní aspoň prejavil trocha originality: 
(piatok): ,,Ahoj, si spontánna?"
(pondelok): ,,Milý denníček. Roztomilá slečna zmizla. Mám vyslať pátraciu výpravu?"
(nedeľa): ,,Mám pocit, že sa začíname odcudzovať."


12. NEPRÍJEMNÍ, DRZÍ ODPORŇÁCI

Tí, ktorí si mysleli, že nerobím nič iné, len celé dni čakám na to, kedy mi napíšu. A že do pár minút opíšem. Najlepšie nadšenú správu, že na neho som čakala celý život. Na jeho super originálne ,,ahoj".
Ich základnou črtou bola drzosť, plno otáznikov a výkričníkov a nedočkavé opakované správy. Každou podobnou správou mi zvyšovali tlak. Vo väčšine prípadov sa jednalo o fakt na prvý pohľad nesympatické typy. S predošlou kategóriou sa to celkom prelínalo. Posielam bombu medzi oči (Ale veľmi pravdepodobne aj oni mne).

Napríklad:
(12:50) ,,Ahoj"
(14:42) ,,Kukám, že si sa nenaučila odpisovať!!!!"

(ráno) ,,Ahoj Nika"
(večer) ,,Jasné, pretože niekomu ako Ty asi píše každý. Tak prečo by si odpisovala, však?"

Prišla mi tiež správa v ktorej boli len tri opice. O pár dní otázka, či akože nebudem komunikovať. Ďalší mi poslal bodku. BODKU. Niekoľko dní potom otázku, či keď mi niekto nenapíše aká som super krásna a úžasná, či neodpíšem.

Ale víťazom medzi odporňákmi sa stáva: 
,,Ahoj, ako sa máš? Na fotkách vyzeráš veľmi krásne. Zaujal ma Tvoj profil a tak som nemohol odolať Ti napísať. Napíšem niečo málo o sebe. Zatiaľ bývam na Morave u rodičov, ale 1.1.2018 už zo mňa bude Pražák, sťahujem sa tam za prácou a tiež i skrz priateľov, čo sa venujú hudbe (DJ). Rád by som si touto cestou našiel buď nových kamarátov, alebo aj slečnu časom na stály a vážny vzťah. Ak ma budeš chcieť poznať a máš nejaké otázky, tak napíš. Napríklad mi môžeš ukázať Prahu, alebo môžeme zájsť na pohár dobrého vína. Budem sa tešiť na odpoveď."

(o HODINU!!!! neskôr):
,,Keď chlap napíše len - ahoj, ako sa máš? tak je to u ženy neoriginálne. Keď som toho napísal veľa a stručne, tak nemám odpoveď. Tak kde je chyba, že slečna ako Ty zo slušnosti neodpíše? Okrem toho, že ma mohlo napadnúť, že si napríklad v práci a nemáš čas alebo si mala v pláne odpísať neskôr, som názoru, že kto má čas si prehliadnuť fotky a prečítať správ, tak ma čas aj odpísať. Ale ani toho som sa nedočkal, keďže na fotkách nie som svalnatý, nemám blond vlasy a nie som ani futbalista alebo kulturista. Ale som normálny chlap. Tým pádom, sa na nič nehrám. A tento normálny chlap Ťa chcel pozvať na pohárik dobrého vína a urobiť peknú prechádzku po Prahe. Tak kde je zádrhel, že neodpíšeš? A to sa hovorí, že ženy sú slušne vychované, niekedy mám ale pocit, že keď sa takto zachovajú, majú od slušnosti ďaleko. ....Takže?!"

Odpísala som mu. Ale takú hnusnú správu by ste nikdy dostať nechceli. Človek by čakal, že odinštaluje zoznamku a telefón vyhodí von oknom. Ale opak bol pravdou. Opýtal sa, či mu dám druhú šancu. Neodpísala som. O ďalšiu polhodinu ma čakalo: ,,Haloooooooo???!!!"


13. MILIÓN OTÁZOK

Buď v jednej správe, alebo ich poslal za sebou pokojne aj 10. Viac ako dve otázky v jednej správe sú zlé. DESIVÉ!

,,Ahoj, rád Ťa poznávam, Niki. Povedz mi niečo o sebe prosím. Napríklad, kam sa vraciaš po víkende? Do školy, alebo do práce? Mala si cez víkend, nejaký program? Alebo si mala lepšiu predstavu o svojom voľnom čase? Čo robíš cez víkendy inak? A cez týždeň?"

,,Ahoj, čo hovoríš na to zájsť niekam a poznať sa? Šport? Bowling? Beerpong (fakt?!), paintball, golf? Potom večera? Alebo víno? Prechádzka po Prahe? Alebo západ slnka? Film?"

Alebo správa, ktorá ma vydesila tak, že som Badoo najbližšie dni odmietala znova zapnúť: ,,Ahoj Niki. Ako sa dnes máš? A aký si mala víkend? Tiež tak nenávidíš pondelky ako ja? A čo vlastne robíš v Prahe? Ešte študuješ? Alebo už pracuješ? Baví Ťa práca? Je to to, čo si vždy chcela robiť? A čo si študovala? Máš plány na tento týždeň? A čo robíš, keď prídeš domov? Aké máš koníčky? Tak mi prosím odpíš, kým prídem domov a potom Ti napíšem na všetko odpoveď tiež." Dobre, po ničom inom netúžim.

,,Ahojky, tak ako sa máš? Síce je to otrepaná fráza, ale prečo sa neopýtať? A aký si mala víkend? A čo to, že tak pekné dievča zo Slovenska je u nás v Prahe? Slovensko sa nepáči?"


14. MILIÓN INFORMÁCII O SEBE

Tieto správy fakt nepotrebujete vidieť. Tiež ma mrzí, že som ich musela vidieť. A to ich bolo toľko!
Kedysi chodila v telke taká ,,relácia". Zoznamka v priamom prenose. Pamätám si, ako sa postavil chlap a povedal o sebe približne 30 informácií štýlom: ,,Volám sa Ján, mám rád dlhé prechádzky v prírode, lúštenie krížoviek, počúvanie rádia Slovensko, čítanie encyklopédií, ...a chcel by som sa s Tebou zoznámiť." Tak presne to sa deje stále. Len to už nedávajú v telke. Vďakabohu. 


15. OTÁZKA, KTORÁ MALA VZBUDIŤ ZÁUJEM

Ako prvého spomeniem pána, ktorý mi ako prvú správu poslal niečo, čo sa podobalo počítačovému kódu. Nebola to otázka, aj keď ktovie. Ťažko povedať, čo tým chcel povedať. Asi chcel, aby som sa opýtala ja.
Tí ostatní, použili slová. Slová, ktoré mali zrejme vzbudiť záujem.

,,Stavím sa o vansky, že neodpíšeš." Odpísala. Poslal aj fotku. Nepáčili sa mi.
,,Vieš čo je na Tebe dnes neuveriteľné?" A ktorá žena by toto nechcela vedieť?
,,Ahoj. Mohol by som sa Ťa niečo opýtať?" 
,,Dobrý večer. Mohol by som sa zveriť, čo tu hľadám? Sex atď, to nie je. Možno máme rovnaké záujmy."
,,Ahoj slečna, to len z veľkej nudy si sem prišla? Či občas niekomu aj niečo napíšeš? Lebo Ty máš isto s každým zhodu, koho označíš, že ok, však?" Ďalšia otázka, ktorá skrýva kompliment. A chlapi vedia, že to ženy majú rady.
,,Ahoj Niki, pozerám, že si tu veľmi obľúbená. Hádam správne, že tu nehľadáš nikoho do života?" Veľmi správne.
,,Popravde nechápem, čo tu tak nádherná žena hľadá. Ako to, že nie si zadaná? Teda, ak nie si."


16. MISIA VOPRED ODSÚDENÁ NA NEÚSPECH

Do tejto kategórie som zaradila všetkých tých, ktorí dopredu vedeli, že to nemá zmysel. A ktorí boli pri prvej správe skutočne kreatívni. A znova pripomínam, že to čo vidíte sú skutočne tie úplne prvé správy, ktoré poslali. Takže ak niekde nevidíte pozdrav, ani nič podobné, on tam skutočne nebol.

,,Ahoj. Som si nebol istý, čo mám napísať."
,,No. A ja neviem čo poriadne vymyslieť."
,,Rozmýšľam, či má zmysel Ti napísať."
,,Písanie mi nikdy nešlo."
,,Ahoj. Takto ráno veľmi kreatívny asi nie som."
,,Nie som úplne preborník v zahájení chatu."
,,Ahoj, moc som si na prvej správe záležať nedal. Asi neodpíšeš."
,,Ahoj, no áno, určite si povieš, že ďalší blbec a bla bla bla, ale proste neviem, ako začať konverzáciu, keď Ťa nepoznám." Tak to si si vybral skutočne vhodné miesto na sebarealizáciu.

A jedna perla tejto kategórie:
,,Ahoj, páči sa mi, čo tu máš napísané. Urobiť dobrý dojem na prvý krát. Chvíľku som nad tým premýšľal. Podľa toho, čo si tu ženy píšu, tak ich chce každý druhý buď klátiť, alebo im posielajú fotky svojho prirodzenia. To by som ja neposlal, pretože sa nemám čím chváliť.(Dobré spomenúť, najlepšie v prvej vete) A teraz, prečo by si mala odpísať. Noo. Ja viem, že nie som pekný, nemám peniaze ani nič iné, čo by som Ti mohol ponúknuť. Ale myslím, že som vtipný a inteligentný. Čo som sa na Teba pozeral, tak si fakt krásna ženská a úprimne...ÚPLNE mimo moju ligu. Keby som Ťa niekde stretol, tak by som si vôbec nedovolil Ťa ani osloviť, pretože na to nemám sebavedomie. Aj keď včera som bol v Prahe na párty a keď som videl, akí moulové (to neviem preložiť) to skúšajú na pekné ženské, bolo mi fakt trápne, keď vidím, ako sa snažia. Noo. Keď mi nenapíšeš, úplne to pochopím, ale aj tak som sa s Tebou chcel zoznámiť. Rozmysli si, či Ti za to stojím. A ak áno, budem rád ak napíšeš. Aj keď, asi nenapíšeš. Maj sa pekne."
Čo viac k tomu. Úvod, jadro, aj záver. Alebo len jeden veľký záver od začiatku až do konca.


17. KOMPLIMENTY. PREKOMPLIMENTOVANÉ

Toto potrebovalo vlastné podkategórie!

  • Podkategória prvá. Úsmev:

,,Ježiš, ten Tvoj úsmev, niečo absolútne TOP."
,,Tvoj neutíchajúci úsmev je čarovný."
,,Toto je deň, kedy som našiel najroztomilejší úsmev na Tindri."
,,Od Teba by sa mali iné ženy učiť, ako sa smiať."
,,Ahoj. Nikdy som nevidel nič krajšie, ako Tvoj úsmev."
,,Učia to niekde? Takto sa smiať?"
,,Ty si mi nejaká usmievavá."
,,Ahoj, Niki. Zaujímalo by ma, koľko mužov si už lapila na ten Tvoj anjelský úsmev."

  • Podkategória druhá. Oči:

,,Ahoj Niki, teraz neviem, či Ti nepíše každý, ale aj to to risknem. Máš moc pekné oči." Trefa. Tak presne toto mi každý píše.
,,Ahoj, máš strašne krásne zelené oči." ZELENÉ?!
,,Vieš, že oči sú okná do duše? Povedia o človeku viac, než slová. A Tvoje hovoria, že si anjel na Zemi." To ale asi klamú.
,,Našiel som si Ťa na Instagrame, aby som videl, či sú tie oči skutočné. A tisíc fotiek hovorí, že áno."
AKO? AKO MA NAŠIEL NA INSTAGRAME?!

  • Podkategória tretia. Slovenčina:

,,Druhá nejlepší věc, která může vyjít ženě z úst je slovenština. Všichni čeští kluci mají slabost pro Slovenky."
,,Som si hovoril, že to nie je možné, že takéto ženské v Česku nemáme a ona to je Slovenka." Správu som ukázala kamarátke Češke a povedala, že je debil.
,,Si skutočne Slovenka, alebo svoje BIO si napísala po slovensky, pretože my českí chlapi milujeme Slovenky?" 

  • Podkategória štvrtá: Pozitivizmus:

,,Ahoj Niki, Ty si taký smieško predpokladám, ide z Teba neskutočná pozitívna energia!"
,,Ahoj, celý čas rozmýšľam, čo Ti napísať, aby som si na tom dal záležať. Tak idem na to. Jedna veta: Nedá sa Ti nenapísať. Prečo? Lebo mám pocit, že ak by si sem dala akúkoľvek svoju fotku, tak to nič nezmení. Jednoducho z každej fotky čo tu máš vyžaruje niečo pozitívne, čomu sa nedá odolať."
,,Ako to robíš, že si na každej fotke tak úžasne pozitívna?"
,,Ahoj Niki, myslím, že na úvod nič nepokazím tým, keď poviem, že z Tvojho profilu vyžaruje čistá pozitívna energia. Čo je niekedy ťažké nájsť. Aký máš recept?"
,,Keď len Tvoje fotky zlepšili moju náladu o 100%, čo urobí Tvoja prítomnosť na našom prvom rande?"

  • Podkategória piata. VŠETKO:

,,Keby Tvoja krása zabíjala, bol by som na mieste mŕtvy."
,,Ahoj ospravedlňujem sa, že píšem ale nešlo odolať napísať tak krásnej slečne s krásnymi očami, vlasmi aj úsmevom."
,,Niki, veľmi sa mi páčiš. Je super, že športuješ, má to skvelé výsledky. Vlasy tiež dobré a hlavne, si aj dosť vysoká."
,,Páči sa mi Tvoj úsmev. A žltý kabát. A zdvihnutá noha. A vlasy."
,,Ahoj, si veľmi pekná. Vypadáš ako fajn, milá slečna a máš nádherné oči a úsmev. Odpíš prosím, vyzeráš ako sympatická slečna."
,,Ahoj Niki. Nikdy som nič krajšie nevidel."
,,Nerozmýšľala si účinkovať v nejakej reklame na šampón alebo zubnú pastu?"
,,Ahojky, vyzeráš veľmi pekne. Strašne rád by som sa s Tebou zoznámil, lebo si fakt pekná. Vypadáš ako milá a sympatická slečna. Ako sa máš? Budem rád, keď mi odpíšeš, lebo máš fakt pekné vlasy."
,,To nie si Ty.", alebo: ,,Odkiaľ si stiahla tie fotky?" Veľký kompliment.

Občas som si tak hovorila, či by predsa len nebolo lepšie písať len AHOJ. Ale nie, našli sa aj tí, ktorí testom prešli. A zaujali! Kategória posledná.


18. TÍ, KTORÍ ZAUJALI

Správy, na ktoré by som normálne asi aj odpísala. Napríklad otázka, aké tri vlastnosti by mal mať chlap aby zaujal, akú jednu vec by som si vzala na opustený ostrov, čo ma naposledy urobilo šťastnou, ako by som si predstavovala gentlemana, či to, na aké prvé rande by ma vzal chlap mojich snov. 
Alebo: ,,Keby nezáležalo na peniazoch, aktuálnej situácii, ostatných, rodine a ďalších ovplyvňujúcich faktoroch, čo by si robila? Koníčky, sny, vášne, priania."
Alebo táto: ,,Až sa prehrabeš všetkými tými nudnými, úchylnými a neoriginálnymi blbosťami v kľude mi odpíš. Schválne, koľko takých si dnes dostala?" Tento presne vedel, aké správy píšu chlapi na zoznamkách.

Tak, a ani to nebolelo, či?

A na úplný záver ešte jedna bonusová informácia. Nech to znie akokoľvek neuveriteľne, zo všetkých miliónov správ, ktoré mi prišli, som si nejakým nepochopiteľným spôsobom vybrala dvoch ľudí, s ktorými som si začala aktívnejšie písať. S obidvoma som sa po niekoľkých týždňoch písania stretla osobne!
 Výsledkom bolo jedno z najlepších rande, aké som v poslednej dobe zažila a naopak aj to najhoršie (a nie poslednej doby, ale môjho života). Pozdravujem. Obidvoch. Viac nemôžem napísať, pretože ma prvý menovaný zabije. A to nechceme, všakže. A druhý by bol rád. To nechceme tiež.


tinder badoo skúsenosti
badoo tinder ako to funguje

badoo čo to je

tinder čo to je

tinder muži



Tak sa majte najkrajšie ako viete a ak máte nejaké perly z internetových zoznamiek, určite sa podeľte!
Vaša







You Might Also Like

19 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST