BISTRO MLADOSŤ

18:17


Dnes by som Vám chcela napísať o mojom obľúbenom podniku v Bratislave. Bistro Mladosť sa nachádza na internáte Mladosť v Mlynskej doline, ale určite sa oplatí prísť sem aj tým, ktorí tu nebývajú. Veľmi milí majitelia Bistra Igor a Miloš precestovali kus sveta a pravidelne pripravujú jedlá z rôznych kútov sveta, ktoré v iných podnikoch nemáte šancu nájsť. A čo je hlavné, všetky suroviny sú vždy čerstvé a všetko si robia sami. Od dressingov, koláčikov až po pečivká, ktoré dostanete čerstvé a častokrát aj teplé rovno z pece. Každý deň na Vás čaká rôznorodé menu, ktoré sa prevažne skladá z dvoch jedál zložených z mäsa a jeden šalát aj pre tých "nízkotučných". Mimo menučiek Bistro ponúka širokú ponuku jedál, z ktorých si vyberie naozaj každý. Môžte si vyskladať podľa vlastnej chuti pizzu, pizza twister, šalát alebo tiež cestoviny. Cena jedla sa nemení podľa toho, čo všetko si na pizzu lebo do rizota dáte. Takže keď si vyžiadate dve suroviny alebo aj všetky, budete platiť vždy rovnako a to 4.30€. Za menu zahŕňajúce polievku, hlavný chod a nápoj zaplatíte 3.40€. Z vlastných skúseností viem, že zjesť celé menu aj s polievkou dá naozaj zabrať a ani u tých najzdatnejších jedáčov sa nestane, že by odchádzali hladní. Nezabúdajte, že raňajky sú hlavným jedlom dňa a na to nezabúdajú ani chalani v Bistre, ktorí Vám pripravia pravé domáce raňajky. Bistro je otvorené od 7:00 do 22:00 každý deň okrem víkendov, kedy otvárajú o 12:00. Nemáte radi cibuľu alebo pór? Žiaden problém, jedlo Vám pripravia bez neho. Ku každému jedlu máte k dispozícii soľ, rôzne korenia, oleje, kečupy a to všetko bez poplatku. Pre fajnšmekrov Bistro ponúka jedlá ako pečené medové rebrá, grilované krídla alebo pravú domácu zemiakovú placku. Ak chcete mať vždy ponuku menu na celý týždeň, stačí povedať a nechať chalanom svoju e-mailovú adresu a vždy na začiatku týždňa si ponuku nájdete vo svojom e-mailovom konte. 
Bistro spolupracuje s Domovom opustených kníh a preto celú jednu stenu pokrýva obrovská knižnica, kde si na svoje príde každý vášnivý čitateľ. Ak potrebujete občerstvenie na nejakú akciu kľudne sa zastavte a objednajte si- dostanete chlebíčky alebo aj menu ako od nikoho iného.
Odvtedy ako Bistro funguje som postupne fotila niektoré jedlá a ukážku tých najchutnejších Vám sem prinášam. Niektoré fotky som si požičala z facebookovskej stránky Bistra www.facebook.com/bistromladosť tak dúfam, že sa za to na mňa Igor s Milošom nenahnevajú. Medzi moje najobľúbenejšie jedlá patria rizoto, ktoré je najlepšie aké som kedy jedla a palacinky za super cenu 1.40€, ktoré si takisto môžete dať s hocičím na čo máte chuť- čokoláda, alebo ovocie. Je to na vás. 
 Ak nebývate v Mlynskej a budete mať niekedy cestu okolo určite sa zastavte, nebudete ľutovať. A pre tých, čo tu bývajú- vykašlite sa na nezdravé polotovary z jedálne na Átriakoch a príďte si pochutnať na zdravom a naozaj chutnom jedle. 


























MAJITEĽ IGOR




You Might Also Like

0 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST