BIRTHDAY PARTY !

11:27

Poznáte ten pocit, keď sa ráno ledva zobudíte, postavíte sa z postele, tlak v hlave Vás vráti do pôvodnej polohy, cítite že rýchlosť otáčania zemegule zvýšila frekvenciu a najviac práve oceňujete nápad Vášho kamaráta darovať Vám na narodeniny kartón minerálok? 

Tieto rána sú vždy ťažké. Okolo seba neporiadok, plno jedla a nedopitého ALKOHOLU a odhalenie prekvapenia v kúpeľni je pre zachovanie aspoň akej takej rovnováhy telesných funkcií lepšie nechať na neskôr. Pozerám si fotky v mobile, plačem nad karaoke videom, ktoré som našla, vedľa mňa hrá známu znelku pohľadnica, ktorú som dostala a rozmýšľam či po včerajšej návšteve pána z recepcie je ešte vôbec nejaká šanca, že za túto párty nedostanem legendárnu obálku s upozornením. A keby aj- stálo to zato ! Keď však vidím koľko neotvorených fliaš alkoholu sa tu momentálne nachádza, asi dnes zorganizujem afterparty. Však až po treťom upozornení vyhadzujú z intráku :D 
Odporúčam, pre zvýšenie intenzity- piť alkohol dlhými slamkami. Tento nápad sa zrodil včera v mojej hlave keď som tie super farebné dlhé slamky objavila v jednom obchode. Väčší problém však bol s tým- že som potrebovala veľkú misku do ktorej by som drink na pitie slamkami pripravila. V tomto meste ma stále dokáže prekvapiť to, že v obchodoch je strašný problém zohnať niektoré naozaj bežné veci. Napríklad vankúš som si nekúpila stále. A misku som zháňala celý deň- ale nakoniec tesne pred začiatkom sa podarilo ! Ďalší problém bol ľad. Otázka znela- Ako urobiť ľad asi za hodinu- bez nejakého chladiaceho zariadenia? 
Jednoducho- ísť do nášho obľúbeného karaoke baru a poprosiť milého pána s takými smutnými očami ako keby na tejto jednej veci závisel osud celej planéty.
Práve, ako som si bola otvoriť ďalšiu fľašu minerálky som zakopla do otvorenej flašky koly a momentálne to bola fakt posledná vec, ktorá ešte na tej podlahe chýbala. Do koly- o ktorej mi bolo povedané, že už nie je a preto sa nemôže ďalej piť rum. Hold, našla som ju :D Pripomenulo mi to moment, keď som v noci zakopla do misky s našim drinkom a štýlovo som poliala všetko, kde tá tekutina mala dosah :D Moja šikovnosť nemá hraníc :)
S kamarátom, s ktorým sa vždy spolu správame ako 5 ročné deti- sme vymysleli strašne super inteligentnú hru. Súboj v tom, kto má silnejší stisk ruky. Podmienkou je- že jednému musia popraskať minimálne všetky kostičky na ruke :D A už sa mi stalo druhý krát, že som sa ráno zobudila a rozmýšľala- čo mám s rukou :D 
Idem končiť- pretože musím upratať a asi mám dnes aj školu :D Keď sa dám dokopy ešte Vám napíšem o úžasnom dobrodružnom víkende v Ženeve, len zatiaľ som sa k tomu nedostala lebo je toho fakt veľa čo sme zažili a čo stojí zato spomenúť. Len dopredu hovorím, že sa máte na čo tešiť ;)

Chcela by som aj touto cestou poďakovať všetkým, ktorí si spomenuli na moje narodeniny, za krásne priania a povzbudivé slová. Strašne ste ma potešili a práve včera som si najviac uvedomila, ako mi všetci chýbajú. Bola som smutná, že nebudem s ľuďmi, ktorých mám tak rada ale vlastne ani neviem prečo. Tu som si našla úžasných kamarátov, ktorých mám veľmi rada a ktorí mi urobili môj deň úplne krásnym ! ĎAKUJEM !! :-*










You Might Also Like

0 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST