SMUTNÝ PIATOK

15:25

Každý, kto si otvorí tento článok asi dopredu čaká plno zážitkov a šialených príhod. Dnes sa mi ale nechce  o ničom takom písať. Nehovorím, že by som nič za posledné dni nezažila a že by sa môj momentálny život zmenil zo zberu nekonečných zážitkov na veľkú nudu, ale momentálne nemám šťastnú náladu. Niekedy si hovorím, že by bolo fajn, keby sa to tu trocha ukľudnilo, ale keď sa tak stane, nudím sa. Tak len tak sedím celý deň a nič nerobím, rozmýšľam nad tým, čo som urobila zle a kde sa stala chyba. Náladu si zlepšujem odpisovaním na narodeninové priania a premýšľaním nad tým, že ako aj vonka vyjde slniečko hneď ako prestane pršať, tak isto aj v mojom živote zase príde milión dôvodov na úsmev. 

Za zmienku ale stojí jedna vec, ktorú som vykonala pred dvoma dňami. Na druhý deň po narodeninovej párty som sa rozhodla že sa idem ostrihať. Pani v kaderníctve veľmi rýchlo pochopila, že ak ma nevezme hneď bez objednania, ja už nikdy neprídem. V takýchto mojich stavoch spontánneho rozhodnutia treba konať rýchlo, pretože ja si to zvyknem rozmyslieť :) Keď som jej ukázala koľko, vyzerala byť v šoku a Lenka, ktorá bola vtedy so mnou bola tiež prekvapená z môjho rozhodnutia odstrihnúť si asi meter vlasov a všetko to okomentovala len veľavravným: ,,Si blázon."
 Neviem prečo som to urobila a hlavne JA, čo som si vždy zakladala na pekných a dlhých vlasoch a vždy som hovorila, že by som sa nikdy nedala ostrihať nejako výrazne, ale som spokojná :) Možno to všetko pramení aj v mojom momentálnom šialenom citovom rozpoložení, ktovie. Som tu už 5 týždňov a nič z toho čo mi ľudia doma sľubovali sa akosi stále nekoná. Sľuby o tom ako budeme stále Skype- ovať ... a to dodnes si moji dvaja najbližší ľudia neboli schopní kúpiť jeden kameru a druhý mikrofón. Je smutné stále počúvať blbé výhovorky o tom ako som to nestihol alebo ako som zabudla. Možno sa Vám to zdajú byť maličkosti, ale práve to má pre mňa veľký význam. Myslela som si, že keď sa vrátim bude všetko tak ako predtým. Ale už teraz viem, že sa všetko v mojom živote zmení. Od základov :)












You Might Also Like

0 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST