14th February? I LOVE YOU EVERYDAY !

19:36


Sviatok svätého Valentína, sviatok všetkým zamilovaných. Sviatok milovaný aj nenávidený. Musím sa priznať, že ešte donedávna som aj ja patrila medzi zarytých odporcov tohto sviatku. Nepáčilo sa mi oslavovať lásku len jediný deň v roku. Ale všetko sa zmenilo. Niekedy len stačí spoznať niekoho, s kým máte pocit úplne každý deň, že je práve SVIATOK LÁSKY... :)  

Užite si dnešný deň, užívajte si každú spoločnú chvíľku a hlavne buďte šťastní. V každom okamihu svojho a vášho spoločného života. A ja Vám prezradím tajomstvo. Nikdy nebudete šťastnejší ako vo dvojici. S tým správnym človekom, ktorý Vám urobí Valentín každý deň. 

Ak ste zatiaľ nemali to šťastie a po vašom boku nestojí človek vašich snov, nezúfajte. On raz skutočne príde, možno vás bude čakať dlhý boj, ale o to viac budete šťastnejší. A dnešný deň prežite s rodinou a priateľmi. Lebo oni vás skutočne milujú aj keď vám to možno nehovoria každý deň.


Venované všetkým, ktorí svojej láske dokazujú jej dôležitosť a nenahraditeľnosť každý deň a nie len dnes :) Ale hlavne mojej MAMINKE, SESTRIČKE, BRAČEKOVI a TEBE! 




You Might Also Like

0 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST