Zo zákulisia MISS Slovensko: Máme novú MISS PRESS!

17:02

Včerajší deň sa niesol v znamení voľby prvej malej MISS. Akreditovaní novinári si počas tlačovej konferencie pred finále volili svoju MISS PRESS.  Stala sa ňou Aďka, číslo 10, ktorá podľa šokovaného výrazu tváre po vyhlásení, asi svoje meno absolútne nečakala. Okrem pobytu v Aquacity Poprad vyhrala aj nádhernú tortičku s črievičkou od umeleckej cukrárky Petry Zváčovej, ktorá vytvorila aj tortičku, ktorú ste mohli vidieť na castingových billboardoch a tiež šperky, ktoré boli použité pri fotení portrétových fotografií.
Celá tlačovka sa odohrávala v krásnych priestoroch ,,domovského" hotela missiek Double Tree by Hilton, kde trávia posledné dni pred finále a nacvičujú, chodia, trénujú a trocha stresujú. Však u o dva dni ich čaká vyvrcholenie celej snahy a príprav posledných mesiacov. Že to zvládnu absolútne perfektne sa vôbec neobávam, skôr mi je ľúto to, že to pomaličky ale iste končí. Dievčatá som si strašne obľúbila, sú to obrovské zlatíčka a dúfam, že v kontakte ostaneme aj po skončení súťaže.
Dievčatá mi prezradili, že sa síce na finále veľmi tešia. ale je im trocha smutno z toho, že to všetko končí. No na druhej strane, sa im toho veľa nakopilo v škole a ja najvyšší čas sa tomu začať viac venovať. Keď si predstavím, že by som mala vypadnúť zo školy na niekoľko týždňov, neviem ako by som bola schopná to všetko dohnať a v tomto baby fakt obdivujem. Aj keď pre jednu z nich všetko v piatok len začne (a škola bude musieť počkať:)). 
Už len posledné dva dni nás delia od veľkého finále, ktoré bude veľkou oslavou 20 rokov krásy. Novinkou tohto ročníka bude tiež zloženie poroty, v ktorej bude okrem hlavnej poroty rozhodovať aj 18 (18, pretože 19 je riaditeľka Karolínka, ktorá je členkov hlavnej časti poroty) víťazok predošlých ročníkov, ktoré budú mať spolu jeden dôležitý hlas. V hlavne porote zasadne šéfredaktorka časopisu Eva Katarína Patvarošová, Milan Lasica, Josef Vojtek, Peter Nagy, generálny riaditeľ TV JOJ Marcel Grega, Boris Hanečka a  Thierry Favre. Dievčatá sa počas večera predstavia vo viacerých modeloch prevažne slovenských návrhárov a na čo sa teším ja najviac je určite úvodné číslo v kostýmoch na telo od dizajnérky Jany Jurčenko.
Musím povedať, že včera sa mi zdali divečatá oveľa štastnejšie a krajšie, ako keď sme sa naposledy videli na sústredení. Úplne žiarili, no blížiace finále bolo stále v vzduchu ,,cítiť". Z čoho majú dievčatá najväčšie obavy je určite LIVE rozhovor s moderátorom večera Jánom Krausom, čo sa im ja osobne teda vôbec nedivím. Na jeho moderovanie v roku 2009, keď vyhrala Barborka Franeková si pamätám celkom jasne a nie len kvôli tomu, že hneď na úvod spadol do diery v pódiu, ale hlavne preto, že to bol môj prvý prenos MISS Slovensko, ktorý som videla naživo. A na také niečo sa v mojom prípade určite nezabúda.
Nezabudnite si v piatok o 20:20 pustiť JOJku a sledovať priamy prenos z tejto výnimočnej súťaže krásy. A ja Vám budem kývať niekde z publika :)
















Na záver ešte jedna maličká prosba. Až do posledných minút finále MISS Slovensko prebieha hlasovanie o MISS Sympatia. Vedeli ste ze každou jednou SMSkou, ktorú pošlete svojej favoritke podporíte Detské kardiocentrum? Tak neváhajte a pomôžte. Tie detičky to potrebujú.
Pošlite SMS na číslo 9971 - 9982 podľa čísla svojej favoritky a pomôžte tak tým, ktorí to skutočne potrebujú. Pre Vás je to 1,50€ za SMSku, pre niekoho to ale môže znamenať krajší (aj keď možno veľmi krátky) život.




S láskou
Vaša


You Might Also Like

6 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST