,,Príliš sexy pre teba"

15:49

Dnes budem citovať jedného z mojich obľúbených slovenských autorov. Jeho knihy ľudia buď milujú alebo nenávidia. Skrýva sa pod pseudonymom a nikto o ňom nevie nič bližšie. Píše o veciach, o ktorých nie každý hovorí nahlas. Jeho vety skrývajú hlboké myšlienky a píše o svete takom aký v skutočnosti je. O vzťahoch tak, ako o nich ľudia nehovoria. Chladno, necitlivo a bez servítky pre ústami. 

 ,,Keby ste ho stretli, chceli by ste ho spoznať bližšie, ale najlepšiu kamarátku, na ktorej vám záleží, budete pred ním dôrazne varovať.."( Martinus.sk )
Moja najobľúbenejšia knižka je Polnočný denník. Pre tých, ktorí to nečítali, som na ukážku odfotila obsah tejto knihy, aspoň na vytvorenie obrazu. Určite ju odporúčam z ,,matkinoviek" prečítať ako prvú. Keď si prečítate recenzie na túto knihu- buď ju ľudia vychvália do nebies alebo zahrabú pod čiernu zem. Niekto tvrdí že mu nič nedala, nemá dej. Iní zase, že sa od nej nemohli odtrhnúť. Patrím do druhej skupinky. Knižku som prečítala veľa krát a rada sa k nej vraciam, aj keď už niektoré vety viem doslovne citovať. Kniha rozhodne nie je pre puritánov a ľudí, ktorí slovo "sex" nahlas nevyslovia. Ostatným ju odporúčam všetkými desiatimi.


,,Spoločná existencia mužov a žien je o hrách s mierne premenlivými pravidlami. A keď chcete kocku, na ktorej častejšie padajú šestky, musíte preto niečo urobiť." (Maxim E. Matkin)

You Might Also Like

0 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST