Ako život plynul, alebo čo priniesol november

21:40

Skončil sa november a máme tu posledný mesiac roka. Mesiac najkrajších sviatkov v roku. Kým sa ale začnem vytešovať z Vianoc a všetko plánovať, zhrniem ešte mesiac uplynulý. Čo všetko sa do dnes udialo? Myslela som si, že to bol dosť nudný mesiac, vzhľadom na fakt, že som nemala veľmi čas na nejaké veľké akcie, ale zase až také tragické to nebolo. Toto je len zhrnutie mojich bežných dennodenných postrehov a zážitkov. Ale veď to poznáte :)

1. Absolvovala som (zatiaľ do dnes) mesiac sacharidových vĺn. Na počudovanie mi najväčší problém robili dni so zvýšením príjmom sacharidov. A hlavne ten s najväčším (viď bod 2.)
2. Môj prvý cheating day alebo Pozvracaj sa v obľúbenej čínskej reštaurácii. Tri dni som ležala v kŕčoch na posteli a nemohla sa pohnúť. Sľúbila som, že už nikdy nezjem nič nezdravé. Ani kocku čokolády (už som to porušila).
3. Odpojila som spolubývajúcim internet, pretože ma štvalo ich dennodenné netolerantné pozeranie seriálov nahlas a ich ignorovanie mojich prosieb o ticho. Teraz sa na mňa hnevajú a máme napätú atmosféru. Musím sa odsťahovať skôr než mi do šampónu nalejú sekundové lepidlo alebo dajú do čaju preháňadlo (a dúfam, že toto nebudú brať ako návod). Nevie niekto o nejakom bývaní v BA? Som milá, vždy veselá a nekonfliktná (no to by vedeli niektorí ľudia rozprávať, ale väčšinou to platí :)). Veľa rozprávam ale dá sa to vydržať, môžete ma zatvoriť do kúpelne.
4. Vytriedila som šatník a takmer nič mi neostalo. V izbe mám obrovskú kopu oblečenia a neviem čo s ňou. Asi ma čakajú veľké nákupy.
5. Niekoľko dní po sebe som meškala do školy, pretože som nedokázala uvariť ryžu a vždy to trvalo dlhšie ako som predpokladala. Meškala som aj kvôli tomu, že vonka pršalo a môj dáždnik (ktorý mení farby ale po prvom zmoknutí zhrdzavel) sa proste nechcel otvoriť. Momentálne mu robí ohromný problém zmena polohy z nerozloženého na rozložený a opačne(do autobusu nastupujem s rozloženým dáždnikom a po daždi chodím so zloženým :)). Ale to boli tie lepšie prípady, potom boli dni, kedy som do školy neprišla vôbec, pretože som išla radšej cvičiť. 
6. Na crossfite som si vykĺbila rameno. O dva dni som tam bola nastúpená zase.
7. V škole sa mi prváci zdravia "dobrý deň" a vždy ma to privedie do rozpakov. Nikdy neviem, či si robia srandu, alebo to myslia vážne ale vzhľadom na fakt, že sa mi to stáva pravidelne, asi to myslia fakt.
8. Dozvedela som sa, že môj blog čítajú ľudia, ktorí sa k nemu nikdy dostať nemali. Strácam na serióznosti a musím príspevky cenzurovať.
9. Pán z SBS v Bille mi povedal, že ešte nevidel aby sa niekto tak dlho hrabal medzi banánmi a nakoniec si zobral len jeden. Nuž, keď vieš že ďalší budeš mať až o týždeň, dobre si premyslíš, ktorý si vezmeš.
10. Stále mi robí obrovský problém rozlišovania pravej a ľavej a tiež chápanie jednoduchých vecí (pre mňa treba vždy všetko vysvetliť dvakrát a niektorí ľudia si na to tak zvykli, že to robia automaticky, aj keď všetkému chápem na prvý krát).
11. Pred pár dňami som stretla inštruktora z autoškoly a on sa mi prihovoril. Keď som sa ho začudovane opýtala, či si ma pamätá povedal, že som jediný človek, ktorý mu za 25 ročnú prax rozbil auto a že na to sa ťažko zabúda. Ale keď mne nikdy nikto nechcel dať auto ani na parkovisku, tak ako som sa to mohla naučiť (a teraz mi už dupľom auto nikto nikdy nedá).
12. Za celý november (áno celých 30 dní) som nenapísala ani čiarku do diplomovky. Nebolo by to nič znepokojujúce, keby som mala napísaných aspoň 30 strán, ale mám 5 a to už znepokojujúce je. 
13. V troch rôznych obchodoch som prehľadala všetky ochutené jogurty, aby som našla ten, ktorý má max. 8 g sacharidov na 100 g, aby mi sedeli hodnoty. V Tescu som strávila pri chladiacom boxe viac ako polhodinu. Ale našla ! Jogobella light :)
14. Urobila som svoje prvé video (žiaden vlog, nič také ani nechystám, aj keď som zistila, že môj hlas znel vo videu celkom sympaticky :)), reklamný spot pre našu imaginárnu firmu Isomed s.r.o vrámci marketingu podnikateľského plánu na milovaný (najzbytočnejší predmet sveta) Podnikateľský manažment (to doteraz neviem, ako sa  toto ocitlo v našom rozvrhu). V programe Sony Vegas som sa naučila pracovať (na veľmi základnej úrovni :D) za jednu noc, ale boli chvíľky, kedy som mala chuť vyhodiť notebook z okna.
15. Definitívne sa mi páčia potetovaní chlapi! Udivuje ma, že som na túto základnú vedomosť o mojej osobnosti prišla až po toľkých rokoch.
16. Vždy keď si myslím že ma už nikto nedokáže v nijakom ohľade prekvapiť a že dokážem reagovať fakt na všetko, nájde sa niekto, kto ma dokonale vyvedie z miery. V poslednej dobe sa mi to stáva často - krát a nevie, čo sa to so mnou deje.
17. Po dvoch mesiacoch členstva v REDROYAL CROSSFIT BRATISLAVA som si našla 2 obľúbených trénerov (len škoda, že si obidvaja o mne myslia, že som prvotriedna brzda, viď bod 10) a naozaj skvelé kamarátky (áno dobre čítate - dievčatá. Možno to nebude so všetkými ženami sveta také zúfalé a beznádejné a nájdem aj také, ktoré mi budú vyhovovať :))
18. InéKafe má nový album a Matkin novú knihu. Čo po tom, že ma čaká prvá skúška. Prednosť dostala Hviezda jasná. Dopíšem a idem čítať! (no ideálny piatok večer). Ale ak by mal niekto iný nápad na večer, nebránim sa (dnes ničomu, ani alkoholu, dokonca by som povedala, že potrebujem zresetovať):)
19. Do konca predposledného semestra môjho štúdia ostáva posledný týždeň. Kiež by som mohla povedať, že sa niečo zmenilo v postavení fyziky v mojom živote. Nie nezmenilo, stále je všetko ostatné dôležitejšie.
20. V poslednej dobe kritizujem a neznášam tučné ženy ešte viac ako kedysi. A najviac tie, ktoré nič iné nerobia, len sa sťažujú na to, aké sú tučné ale nič preto nerobia a len otravujú okolie svojimi rečami a svojim vzhľadom.

Dúfam, že ste si november užili a že december bude ešte lepší. Môj sa nezačal veľmi šťastne, ale ako to už u mňa chodí, aj tak sa proste budem usmievať. Lebo úsmev je skrátka fajn :)






You Might Also Like

0 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST