Spolu alebo zvlášť?

20:56

Nedávno sa ma opýtala jedna slečna, o čom by mala písať, keby si chcela založiť blog. Poradila som jej, že o vzťahoch. Pretože ak existuje téma, ktorá sa nikdy nevyčerpá, ktorá je tak neuchopitelná, nestála a všade okolo má nekonečné zdroje inšpirácie, sú to medziľudské vzťahy. 
Neviem, či to tak majú aj normálni ľudia, ale ja mám toľko materiálu, že by som si celkom ľahko mohla založiť anonymný blog, kde by som denne vydávala článok na tému celkom tragikomických medziľudských vzťahov, stretnutí a tak všetkého okolo toho. 
A tie nie úplne vydarené stretnutia som riešila posledné dni veľmi intenzívne. No tentokrát nie tie moje! Na Instagrame som Vás vyzvala, aby ste mi posielali príbehy Vašich najhorších rande, ktoré som niekoľko dní triedila, spisovala a vybrala som celkom 50 tých ,,najlepších".


Nechce sa Ti čítať? Vypočuj si článok ako PODCAST:




Zamyslela som sa nad tým, čo je najväčším vzťahovým problémom u mňa a okrem toho, že priťahujem trapasy, podivných ľudí a tragikomické situácie je vec, na ktorej celkom zásadne zlyháva moja logika - správne definovanie a chápanie pojmov. Na pomoc som si prizvala Wikipédiu, pretože správne zadefinovanie je v medziľudských vzťahoch vec absolútna zásadná. A o tom Vám tu píše niekto, kto pojmom ,,rande" celkom chybne označuje úplne každé stretnutie s kýmkoľvek. Wiki (a väčšina chlapov) má ale názor iný. ,,Stretnutie dvoch ľudí, ktorí sa chcú zoznámiť, prípadne naviazať trvalejší vzťah. Na rande sa dvaja ľudia ešte len spoznávajú a zhodnocujú, či má zmysel pokračovať v ďalších schôdzkach. Za rande sa dajú tiež považovať stretnutie nasledujúce po prvom, kedy dochádza k hlbšiemu poznávaniu, rozvoju zamilovanosti a prvému intímnemu kontaktu". A potom fakt nie je ťažké spôsobovať situácie, ktoré druhá strana môže celkom ľahko označiť za najhoršie rande v živote, keď ja idem na jedlo a on ide rozvíjať zamilovanosť, prípadne nedajbože intímny kontakt. U mňa by možno pomohlo občas rozmýšľať a nebyť brzda. Existuje ale ďalších milión dôvodov, ktoré pri randení môžu byť problém. Ono vlastne pri vzájomnom spolužití mužov a žien na jednej planéte sa môže problémom stať úplne čokoľvek. A tam nepomôže vlastne vôbec nič. Tu je 50 príbehov, ktoré sú toho dôkazom: 

1. 
,,Kamarátku pozval chlap z Tinderu na golf, že on je profík, tak jej ukáže čo a ako. Rande prebiehalo v nejakom klube v Prahe, dali si potom kávu a prišlo jej to fajn. On na konci vyrovnal účet a ona sa ho zo slušnosti opýtala, či je niečo dlžná. Tak, že tréning golfu 600 korún a pozvanie na kávu 100. Ona mala v hotovosti ale len 500 a tak jej poslal číslo účtu smskou."
Nj, profík sa nezaprie. 

2. 
,,Na prvé rande ma pozval do sushi reštaurácie. Nikdy predtým som sushi nejedla, ale nepriznala som to pred ním. Dokonca som povedala, že sushi milujem. Objednala som si niekoľko roliek v domnení, že jedna rolka rovná sa jeden kúsok sushi. Jedna rolka ale znamenala niekoľko kúskov sushi a keď to začala obsluha nosiť, museli nám spojiť dva stoly, aby všetko, čo som si objednala, niekam vošlo. Pozeral trocha prekvapene a počas toho, ako som s tým bojovala a snažila sa to všetko zjesť mi povedal, že ešte nevidel takého milovníka sushi ako mňa. Nikdy som sa necítila trápnejšie ako v tom momente, kedy dvaja čašníci spájali náš a susedný stôl, aby to všetko, čo som plánovala zjesť mali kam uložiť."
Slečny som sa opýtala, koľko si toho objednala. Odpovedala, že 12 roliek, lebo niekde čítala, že 12 je tak akurát. Takže dokopy 120 kúskov sushi. Platil on. Chcem s ním ísť na rande tiež!

3. 
,,Randili sme istú dobu a raz sme sa zastavili u nej doma a zistili sme, že sme rodina. A tá moja zvyšná si o mne doteraz myslí, že som totálny úchyl." 

4. 
,,Páčil sa mi už tak polroka. Došlo na rande a vzal ma do čínskej reštaurácie, kde to nakoniec tak zahral do outu, že som to celé platila ja. Potom sme šli do Alberta a tam kupoval veci ako - toaleťák, zubná kefka, no nákup asi za 300 korún. Ja si tam medzi ten jeho nákup vzala sušienky Lotus a hovorím zo slušnosti: ,,Koľko ti mám dať?". A on hovorí: ,, Ja neviem, asi 150?""
Gentleman, vlastne môžeš byť rada, že Ti nedal zaplatiť aj ten toaleťák. Alebo, že si v reštaurácii neobjednal 120 kúskov sushi. 

5.
,,Na prvé rande ma vzal na prechádzku vianočnou Prahou a na vianočné trhy. Ukazoval mi v telefóne nejaké fotky, ale stále tam niečo skrýval. Tak som sa ho opýtala, či tam nemá nejaké nahé fotky. Odpovedal, že áno, že či chcem vidieť. Zasmiala som sa a zmenila tému. O pár chvíľ neskôr stojíme pod veľkým stromčekom na Staromestskom námestí a zrazu mi strčil do ruky telefón a tam jeho penis v celej kráse."
Ja by som ocenila to, že sa vyhneme hre na kinderko. Na vrchu čokoláda, tešíš sa na hračku a tam puzzle.

6. 
,,Písali sme si. A dlho. Raz prišiel deň, kedy sme sa vybrali na rande do parku. Romantika, túlanie, ticho a potom aj túlenie. Som si myslela. Prišiel so psom, ja milujem zvieratá, ale...celú hodinu a pol, čo sme boli spolu, hádzal tomu psovi v parku do tmy hračku a ten ju nosil späť. A ja som hodinu a pol tlieskala ako pripečená, vždy keď to doniesol. Prehodili sme spolu dokopy asi 10 viet. Snažila som sa všemožne, aj by som sa vyzliekla, aby som upútala jeho pozornosť, ale on okrem psa nevnímal nič. Možno aj zabudol, že išiel na rande so mnou. A nakoniec to celé ten magor hodil na mňa, že ja som tá čudná, že to nemá význam ďalej siliť."
To čudná si, keď si hodinu a pol vydržala tlieskať.

7.
,,Moje najhoršie rande bolo s chlapom, ktorého som stretla v študentskom bare. Všetko bolo v poriadku, až do romantickej večere na oslavu spoločných 4 mesiacov, kedy mi oznámil, že na predĺžený víkend s nami pôjde aj Viktorka. Na moju otázku, prečo mi nepovedal, že má psíka sa mi vysmial, že Viktorka nie je psík, ale 3 ročná dcéra. Od tej doby sme sa nevideli, posledné čo som od neho dostala bola SMS, že som mala vydedukovať, že je tak trocha ženatý."
Po tom, ako som tento príbeh zdieľala na Instagrame mi napísala maminka Viktorky. Tiež jej to prišlo ako zlé rande. Tak asi bolo. 

8.
,,Celé to bola strašná tragédia, hovoril len o sexe. Pri rozlúčení ma pozval k sebe domov a keď som odmietla povedal, že za jedlo a víno, ktoré zaplatil si zaslúži aspoň fajku."
Orálny sex za Chardonnay? V poriadku. 

9.
,,Asi na piatom rande som len tak prehodila otázku, ako je možné že v tomto veku nemá vzťah. On na to, že kto povedal, že nemá. Len že je to také nejasné."  
Po pár mesiacoch bol na ulici videný s tou istou nejasnou priateľkou a kočíkom. Nejasnosti dopadajú rôzne. 

10.
,,Moje najhoršie rande bolo asi pred 6 rokmi, keď som ešte bola v Brne na výške. Páčil sa mi spolužiak. stále sme po sebe tak pokukovali, až sme sa jedného dňa ,,náhodou" stretli v električke. (to, že som ho veľmi nenápadne stalkovala po prednáške radšej nebudem pripomínať). No proste slovo dalo slovo a on ma pozval asi o 3 dni na večeru. Tak ja celá šťastná som sa pekne nachystala, kúpila šatičky, lodičky, ... Po asi 10 minútach začal rozprávať o svojom biznise, ktorý pozostával z takého toho reťazového ponúkania kozmetických a výživových produktov. Čo tam človek musí nalákať milión svojich kamošov, mamu, otca, koňa, brata aby mal aspoň nejaký zárobok. Tak som o tých neskutočných blbostiach počúvala asi dve hodiny a potom som si pod zámienkou, že som si zabudla vypnúť plyn na sporáku, zavolala taxík a odfičala domov. Samozrejme mi ešte do rúk nanútil testery a prospekty, ktoré som mu sľúbila, že si určite prečítam, ale omylom som ich nechala v taxíku."

11.
,,Na rande ma vzal do pizzérie. Navrhol, že si môžeme dať pizzu na polovicu. Prišlo mi to také roztomilé, romantické. Kým som ja rozprávala, on jedol a ostal mi len jeden dielik. Vyvrcholenie prišlo, keď účet zaplatil, ale vypýtal si polovicu."
Tiež by som za najhoršie rande môjho života považovala to, počas ktorého chlap zjedol MOJE jedlo! Napríklad ja za najväčší prejav lásky beriem to, keď sa s jedlom podelím. 

12.
,,Po chvíli písania som išiel s jednou slečnou na kávu. Stretli sme sa, začali sa rozprávať. Rozhovoriť sa nebol problém, i to vyzeralo, že si máme čo povedať a rozumieme si. Hodnoty, pohľady, názory. Sadli sme si a rozprávali sa ďalej, keď z nej vypadlo niečo, čo som nevedel, či som počul správne. Bohužiaľ počul. Vyberá popolnice. Dokonca sa pochválila čižmami, ktoré mala práve na sebe. Čo na tom, že jedna bola o číslo väčšia, než druhá. Naučil ju to jeden muž, o mnoho rokov starší. Vtedy zistila, aké poklady sa v tých plechových krabiciach povaľujú a nehanbí sa to predávať na nete, samozrejme po nejakom to očistení a umytí. Chcela sa ísť ešte prejsť, ale to som sa ospravedlnil, že mám dohodnutú nejakú prácu u kamaráta a bežal preč rýchlejšie, než mi nohy stačili." 

13.
,,Mala som rande s chlapom, ktorý mi po polhodine začal rozprávať, že na neho bolo podané trestné oznámenie za znásilnenie. Cítil sa tak strašne nevinne a bol tak dobrý, že mi to celé detailne opísal. Bola to jeho ex, ktorá tvrdila, že je tehotná, ale údajne nebola. Tak sa jej chcel pomstiť, naposledy s ňou spať a odkopnúť ju. Tak na to došlo, už v nej bol, chýbalo do konca posledných pár prírazov, keď zrazu začala pindať, že nechce. Ale že je predsa chlap, nie? Tak to proste dokončil. Ona začala jačať a zavolala políciu. Celkom dobrá historka na prvé rande."

14. 
 ,,Na rande ma pozval gay. To, že je gay som zistila až na konci večera, kedy sa to celkom schyľovalo k nejakému fyzičnu a on sa ku mne naklonil a povedal mi, že je vlastne gay, ale chcel si to overiť. Ale že fakt je, že som ho presvedčila."
Skúška správnosti je v živote dôležitá. A obzvlášť vtedy, keď sa jedná o mužský vývod tráviacej sústavy. 

15.
,,Keď som bola v USA, tak som raz bola na rande s jedným chlapom z Rumunska. Po asi hodine som si uvedomila, že rozprávam len ja. Tak som na neho vyblafla, že čo sa deje. A on, že by sa so mnou rád rozprával, ale vôbec nemá chuť hovoriť anglicky aj vo voľnom čase. Že škoda, že neviem po rumunsky. Že to by sa so mnou rád rozprával."

16.
,,Moje najhoršie rande bolo to, ku ktorému vôbec nedošlo. Pozvala som ho do kina, ale on mi napísal, nech sa nehnevám, ale že určite budem šťastná s iným. A že kvôli nemu nemám plakať."
Možno práve tento typ najhoršieho rande je ten najlepší, aký sa Ti mohol stať. Ver mi. 

17.
,,Zoznámili sme sa na Autosalóne, kde som robila hostesku. Vypýtal si moje telefónne číslo a o pár dní sme sa stretli v jednej luxusnej reštaurácii v Bratislave. Celý čas hovoril o sebe, o svojich autách, firmách, peniazoch. Čerešničkou na torte bolo to, keď mi oznámil, že mi rád zaplatí plastiku pŕs, ak by som chcela."
Tak nakoniec happyend.

18.
,,Stretli sa sa v centre Brna, že sa len tak pôjdeme prejsť. Po ceste sme sa rozprávali a on hovoril o tom, ako študoval na strednej v Anglicku a ako tam na neho boli zlí a u toho plakal. Na prvom rande! No a išli sme cestou až k nemu domov, takže ja som ho vlastne odprevadila a odtiaľ som musela cez celé mesto ku sebe. Na záverečné finále sme išli do obchodu a tam zistil, že nemá ako zaplatiť, tak som to zaplatila za neho. A keďže som vo vzťahoch nepoučiteľná, tak som s nim išla aj na druhé rande a on zase v obchode nemal na zaplatenie. Náhoda? Nemyslím si."
Čítala som o nejakej slečne, ktorá si nechávala od chlapov s ktorými spávala kupovať iPhony a potom ich predávala. Platenie nákupov je síce trocha nižší level, ale celkom to funguje zjavne tiež. 

19.
,,Asi tri roky dozadu v auguste, som sa večer stretla s jedným chlapom a pozorovali sme spolu Perzeidy. Romantika ako blázon, ležali sme v tráve, rozprávali sa. Potom sme chvíľku mlčali, ale nebolo to trápne ticho, proste sme sa kukali na krásne nebo, keď on si zrazu prdol. Povedal ,,Ježiši". Ja som nevedela, ako mám reagovať, tak som sa tvárila, akože nič a normálne pokračovala v konverzácii. Bolo mi za neho tak trápne."
To chápem. Trápne mi je tiež. Skoro som to sem ani nedala. 

20.
,,To najhoršie prvé rande bolo s chlapom z Tindru, s ktorým sme si písali strašne dlho. Stretli sme sa v bare a vypila som obrovské množstvo zlatých tequil. Skončila som na obrubníku pred barom, nemohla som chodiť. Zvracala som do kvetináča a on mi držal vlasy. Ráno som sa prebrala u neho doma s mokrými vlasmi, nahá na gauči, zakrytá dekou. Keď som sa ho opýtala, či sme spolu spali povedali, že ma jedine vyzliekol, hodil do sprchy aby odstránil zvratky a položil na gauč. A tiež to, že nekrofíliu neobľubuje."
Po zlatej tequile končím podobne. Nepiť to. Alebo najlepšie nepiť nič. A rozhodne nie na rande. Dobrá rada, vezmi k srdcu. 

21.
,,Ja som si svoje najhoršie rande spôsobila sama. Písal mi chlap, že by sa chcel stretnúť, ale ja som nevedela, ako ho odmietnuť a tak sme sa dohodli, že sa poobede pôjdeme prejsť. Predtým som ale bola na obede s kamarátkou a tak veľmi sa mi za ním nechcelo, že som ju nakoniec poprosila, nech ide s nami. Na zraz s ním sme teda prišli dve a ja som ho pozdravila so slovami: ,,Ahoj, Markétka dnes pôjde s nami, snáď to neva." Tak chvíľu chodil s nami, počúval ako sa rozprávame, nasadil si slúchadlá a proste sa odpojil. Bez slova. Od tej doby radšej všetkých odmietam rovno."

22.
,,S jedným chlapom sme si dosť písali, chodili spolu von a on ma jeden deň pozval do kina na romantickú slaďárnu. Kúpil ružu, popcorn. všetko ideálne, až kým jeho ďalšia veta nezačala: ,,To môj bývalý priateľ..." a potom mi to došlo. Takže som vlastne na rande bola s gayom."

23.
,,Dotyčný sa opil z dvojky vína, hovoril mi príbeh jeho zlatej rybičky a ťahala som ho v podpätkoch domov, pretože si nebol schopný ani odomknúť. A korunu tomu nasadil keď mi napísal, že či môže náš vzťah zoficiálniť na Facebooku."

24.
,,Najhoršie rande bolo s chlapom, ktorý celú dobu mlčal. Akože úplne celú. Boli sme asi na hodinovej prechádzke a len ja som sa zúfalo snažil to ticho narušiť afektovanými vetami z núdze ako ,,jee tu som nikdy nebola, kde sme", na čo on odpovedal zamyslene ,,hmm". Myslím, že som ho tým svojim ,,jeeee" na každom rohu dostatočne odradila a už sa nikdy neozval."

25.
,,Bolo to s ním moje prvé rande. Hrozne pršalo a ja som nemala dáždnik. Ponúkol sa, že pôjdeme pod jedným. Po chvíli ale povedal, , že pod ním musí ísť sám, že by mu zmokol účes a oblečenie a potom ešte musí niekam ísť a tam potrebuje vyzerať dobre. Takže som zmokla ešte viac. Od tej doby sme sa nevideli a som za to rada."

26.
,,Moje najhoršie rande bolo asi pred rokom. Písali sme si, rozumeli sme si. A potom mi napísal, že ma naberie a niekam pôjdeme. Čakala som kaviareň, kino, alebo jedlo. Čokoľvek. Vzal ma do pizzérie, kde sedelo ďalších jeho asi 8 kamarátov. Ja som tam medzi nimi bola jediné dievča.. Nepoznala som ich, takže som sa s nimi nemala veľmi o čom baviť. Strávili sme tam asi 2 hodiny, oni sa celú dobu bavili o motorkách, hrali hry na mobile, bavili sa o iných ženách. Keď som ho poprosila, či nemôžeme ísť domov, sa takmer naštval, že sa mu od kamarátov ešte ísť nechce."
9 chlapov a najhoršie rande?

27.
,,Bolo to s hercom. Zavolal ma na výstavu vesmírnych lodí. Hneď pri vstupne nemal dostatok peňazí na vstup, ja som musela doplácať. Po asi troch hodinách tvárenia sa aké to je fascinujúce sa ešte asi 20 minút bavil virtuálnou realitou v kresle, mne t nej bolo po troch minútach zle, akoby som sa opila, tak som len stála a čakala. Večer zakončil tým, že celý čas rozprával fakt len o sebe a svojej kariére. Aspoň som ten monológ mohla zapíjať pár pohármi vína, ktoré som si samozrejme sama zaplatila."
O výstave vesmírnych lodí som si prečítala v Národnej technickej knižnici, kedy som práve príbehy spisovala v tichej zóne a rozosmialo ma to tak, že som sa musela ísť ukľudniť von. Ako nech sa už dialo čokoľvek, ale výstava vesmírnych lodí to je milión bodov za kreativitu a rada si vezmem na neho kontakt. 

28.
,,Po tom, ako sme si povedali, že sa vídavať nebudeme, mi poslal číslo účtu kam mu mám poslať peniaze za jedlo a polovicu za taxík, ktorý platil."

29.
,,Jeden chalan celý čas hovoril o svojom biznise, ktorý spočíval v nejakom finančníctve, že propaguje nejakú kartu, ktorú keď použijete pri nákupe, tak Vám z neho časť peňazí pripíše naspäť a snažil sa ma nahúckať, aby som s ním podpísala nejaké papiere, aby som tiež mala tieto úžasné benefity. No najhoršie ešte len prišlo, aj keď samotná konverzácia bola tiež nudná, keď ma jeho biznis a finančníctvo vôbec nebavilo. Ale potom... on začal robiť drepy uprostred námestia. A navyše so zlou technikou." 

30.
,,V skutočnosti vyzeral ako na fotkách, pekný chlap, ale vzal ma na rande do "mekáče", potom z neho vyliezlo, že nechce vzťah, len sex a vrcholom všetkého bolo, že mi oznámil, že vlastní v centre Prahy bordel a ak chcem, môžem si prísť privyrobiť. Ale najprv si ma musí vyskúšať sám, pretože to tak robí." 
Správny podnikateľ! Do predaja len overené. 

31.
,,Stretli sme sa asi po dvoch týždňoch písania si na Badoo. Na fotkách vyzeral veľmi dobre a celkom som sa tešila. Aké ale bolo moje prekvapenie, keď na rande prišiel človek, ktorý vyzeral ako starší a oveľa škaredší príbuzný chlapa na fotke. Celý čas hovoril o tom, že dobre vie, že je škaredý a že preto ho nikto nechce a opýtal sa ma, či si myslím, že je škaredý. No ale ako čo povieš na takú otázku, keď fakt je?" 

32.
,,Chlap mi na prvom rande oznámil, že je na antidepresívach a teda nemá chuť na sex, ani nič podobné."

33.
,,Pozval ma na víkend k sebe na chatu. Videli sme sa predtým 2 x a ja som z neho nebola veľmi nadšená, ale potrebovala som vypadnúť z Prahy. Išlo sa v 6 ľuďoch a on sa mi tam začal nejako veľmi páčiť - divné. Začal ma fakt brať a ešte sme aj spali spolu v posteli. Našťastie mi vtedy končila menštruácia, takže som si hovorila, že aj tak k ničomu nedôjde. V sobotu sa dosť pilo a ja normálne nepijem skoro vôbec. Vtedy mi to ale nejako chutilo. A potom už neviem. Prebudila som sa v nedeľu poobede v jeho objatí, na gauči vedľa postele, s mokrými vlasmi. Začalo mi to strašne šrotovať a nechápala som vôbec nič. On sa asi po hodine prebral a pýtal sa, ako sa cítim. Začali sme sa rozprávať a on zistil, že si nič nepamätám a ja som zistila, že som ho asi o 10 večer zatiahla hore do izby a prebehol sex. Dodnes mi to sem tam pripomenie, že to bolo strašne divné a že to ešte nezažil. Tesne po akte som sa pozvracala a preto ma vzal do sprchy a celú ma umyl. Aj vlasy. V tú chvíľu som začala premýšľať, kde je môj menštruačný kalíšok. Nenápadne som sa rozhliadla po izbe a potom som sa ho opýtala. Začala som sa desiť, ako pôjdem na gynekológiu, aby mi ho vybrali. Neviem, ako sa to stalo, ale našťastie bol na svojom mieste. Cítila som sa ultra trápne a hovorila som si, že ak toto zvládne na treťom rande, že to bude vážne."
Tento príbeh by si mala poslať firme, ktorá ten kalíšok vyrába. Lepší feedback určite nikdy nedostali. 

34. 
,,Moje najhoršie rande bolo keď po mňa týpek prišiel na aute domov, ani sa neuráčil z auta vystúpiť a keď som nastúpila, začal mi vykať. Som sa cítila ako nejaká starena a to mi vtedy ťahalo len na 20. Potom z neho z ničoho nič vyletelo, že mi doniesol kinder vajíčko, ružu, Coca Colu, cheeseburger z McDonald´s, kávu a všetko mi to podával do ruky. Ja ako zdravo žijúca a stravujúca som skoro odpadla. Káve som sa ale potešila, no keď som ju ochutnala som opľula celú palubovku. Bolo tam asi 10 kociek cukru. Keď tú kávu uvidel na svojej palubovke, skoro odpadol on. Rande však pokračovalo ďalej a zobral ma do kina, vraj aby sme sa lepšie spoznali. Neprehodili sme spolu ani pol slova, ale zjavne po tom incidente ani nebolo treba." 
Tiež sa nebavím s ľuďmi, ktorí si dávajú do kávy cukor. Chápem. 

35.
,,Bolo to s chlapom, s ktorým sme sa zoznámili na zastávke električky. Bol pekný, milý a ja som ho tam čas od času stretávala. Išli sme na kávu a prejsť sa do parku, kde mi po chvíľke začal zrazu rozprávať, ako je veľmi obdarený a ako ho niektoré slečny nezvládajú. A na konci z neho vypadlo, že je tak trocha zadaný. Teda bývajú spolu. Teda, je to snúbenica." 
Teda, je to debil. 

36.
,,Išla som na rande naslepo. Prvú ranu mi zasadil hneď po príchode, keď ukázal na hodinky a povedal, že už čaká 5 minút a druhú v reštaurácii, keď som si vypýtala jedálny lístok, pretože po celom dni v práci som bola šialene hladná, tak mi hneď povedal, že ma na jedlo nepozval a nič za mňa platiť nebude."

37.
,,Na prvom rande sa ma opýtal, akú mám výšku a váhu, že potrebuje spočítať BMI, pretože nevie, či nie som náhodou na hranici príťažlivosti."

38.
,,Stretávali sme sa pár mesiacov a začali riešiť to, že by sme sa mohli dať dokopy, keď mi na jednom rande oznámil, že budeme musieť spolu chodiť tajne, pretože má priateľku."

39. 
..Bolo to moje prvé a aj posledné rande cez internetovú zoznamku. Stretli sme sa na obed, dali sme si jedlo. Celý čas ma zvádzala pohľadom. Vedela flirtovať ako bohyňa. Šialene si ma obmotala okolo prsta už po troch hodinách. Presunuli sme sa do baru, kde si dala víno a zavolala ma k sebe domov. U nej sa ma opýtala, či by som jej mohol pomôcť s tapetami! Otvorila ďalšiu fľašu vína, sadla si na gauč a pozerala sa, ako som dve hodiny tapetoval obývačku. Keď som bol hotový oznámila mi, že si pôjde ľahnúť, pretože je unavená a pokračovanie necháme nabudúce. Že aj tak si potrebujem ísť domov dať sprchu. Na ďalší deň mi napísala správu, že nie som jej typ." 

40.
,,Najhoršie rande, aké som kedy zažilo bolo so ženatým kolegom, o ktorom som ale nevedela, že niekoho má. Randili sme niekoľko mesiacov a raz nás v jednej čajovni prekvapila manželka s 6 ročnou dcérou. Jeho dcérou. Celý čas som si myslela, že Eli je pes. Argumentoval, že nikdy nepovedal, že to je pes. No ale nepovedal ani to, že to je človek."

41.
,,Hrozne som sa opila a pri ISTEJ činnosti som ho pozvracala. Mala som morálnu kocovinu ešte mesiac. Potom sa ale ozval, že by ma rád videl znova." 
Proti gustu...

42.
,,Zoznámila som sa s jedným chalanom. Písali sme si pár mesiacov. Posielal mi takmer každý deň fotky svojho krásneho pittbula, selfíčka, alebo videá z prechádzky. Pár krát sme boli na rande, kde mi stále rozprával o tom psovi. Ako boli včera na prechádzke, ukazoval fotky a tak. Jedného dňa som však bola na párty a dala som sa do reči s nejakou slečnou, ktorá bola z toho mesta ako on a tak som sa jej opýtala, či ho náhodou nepozná. Dozvedela som sa, že to je jeho bývalá a ten pes je jej. Len v tom čase už bol dva roky mŕtvy."

43.
,,Po týždni randenia, kedy sme boli spolu denne sa ma opýtal, či mu nepožičiam 500€, lebo vraj kvôli tomu, že trávil čas so mnou, nemal čas pracovať a nemá ma predsa za čo pozvať na kávu."

44.
,,Stretla som na koncerte chlapa. Tancovali sme. Po dvoch rokoch mi ten chlap napísal! Išli sme na rande. Všetko super, milý, pekný, vtipný. Na rozlúčku sme sa pobozkali. Týždeň potom mi kamarát posiela odkaz na porno. On v ňom bol. Mal aj svoje umelecké meno. A tých videí tam bolo niekoľko. A to najlepšie? Boli to GAY porná! A ja som sa s ním bozkávala. Je super, že chlapov mal v posteli viac než ja."

45.
,,Naše druhé rande. Zavolal ma k sebe domov, že rodinka odchádza na víkend preč. Že si urobíme príjemný večer, pripraví mi na druhý deň raňajky a môžeme ísť na nejaký výlet. Rodinka si to ale s výletom rozmyslela a ostali doma grilovať. Neviem koľko súrodencov vôbec má, ale mala som pocit, že je tam asi milión ľudí. Očividne som bola prvá ženská, ktorú si kedy domov doviedol, pretože všetci si ma strašne obzerali, stále sa ma na niečo vypytovali a komentovali to, že si Maťko doniesol niekoho domov. Podrobili ma takému výsluchu, že keby som bola niekedy niekoho zabila, dostanú to zo mňa. Ako bonus na raňajky prišla babička a Maťkova mamička ma predstavila ako jeho nastávajúcu. Že by mohli opraviť horné poschodie a že tam môžeme mať spálňu a detskú izbu."

46.
,,Zaplatil za mňa kávu a koláčik v kaviarni a hneď ako obsluha odišla hovorí: Dáš mi to vonka, dobre?"

47.
,,Počas nášho rande viac ako hodinu telefonoval s kamarátom. Dokonca sa zmienil aj o tom, že práve sedí na káve so ZNÁMOU! Keď som sa začala tváriť, že mi to vadí, vždy len kývol rukou, že už končí. Na druhý deň mi napísal smsku, že sa už neuvidíme. Že nemáme spoločné témy."

48.
,,Na prvé rande ma vzal do darlingu. VIP. Do prvého radu. Celý večer čumíš na kur*y. Kafé za stovku v Starbuckse sa mu zdalo drahé, ale na mieste objednal fľašu sektu za pár tisíc."

49.
,,Pozval ma k sebe domov na oslavu jeho narodenín. Vo dvojici. Obliekla som si sukňu, aj keď naposledy som mala sukňu oblečenú na stužkovej dcéry. Cestou k nemu som sa potkla na schodoch a zosypala sa dole. Silonky celé dotrhané, nohy krvavé. Vracať domov sa mi nechcelo a tak som k nemu prišla v takom stave."

50.
,,Toto rande bolo druhé, bolo dohodnuté, že mi vymení struny na gitare, pretože to neviem. Pozvala som ho teda k sebe. Viem, že to znie dosť prvoplánovo, ale ja rozhodne čakala len, že vymení tie struny, dáme si čaj a pôjde. Celý večer som sa ale necítila v jeho prítomnosti veľmi dobre. Bol u mňa autom a mal ísť domov do 10 km vzdialeného mesta. Lenže už sa zvečerievalo a ja som videla, že sa nikam moc ísť nechystá. Situácia mi bola ešte viac nepríjemná, tak som siahla po víne, dal si so mnou, ale povedal, že len pohárik, aby mohol šoférovať. Keď si nalial po pol hodine ďalší, dochádzalo mi, že asi len tak nikam nepôjde. Stále hovoril a ja panikárila. On bol očividne na dobrom rande, ktoré niekam viedlo, ale ja nie. Začala som zívať, aby som ako naznačila, on si ľahol na gauč a stále rozprával. Bola už skoro jedna hodina po polnoci a ja som mala doma chlapca, ktorý nehodlal a ani nemohol odísť. Takže som si povedala, no vezmem si nejaké asexuálne pyžamo, poviem, že idem spať a on jednoducho odíde. Určite môže spať aj u nejakého kamoša. Tak som si vzala pyžamo a on zrazu vraví: ,,Nevadí, keď nastavím budík na pol siedmu? EH ?! ČOŽE ?! Tak som mlčala a on sa spýtal znova a ja hovorím len ,,nooooo". A on nič, uvelebil sa na gauč a zaspával. Okej, povedala som si, proste si idem ľahnúť a on o pol 7 snáď vypadne. Ľahla som si do spálne a on sa zrazu zdvihol a prišiel na férovku do spálne, ľahol si vedľa mňa a dobrú noc. Tak som sa  zmohla aspoň na to, aby som mu vysvetlila, že medzi nami k ničomu nedôjde. Akceptoval to a zaspal. Bola to najdlhšia a najhoršie noc v mojom živote. Navyše sa mi strašne chcelo na veľkú, ale  jednoducho by to počul."

rande v prírode
rande otázky

rande 2020


rande rady tipy


A viete čo? Dnes ráno skončilo verejné hlasovanie o postup do finále Blogera roka a sme taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam! A ja má obrovskú radosť! Teraz je to v rukách poroty, tak držte palce :) Nech vyhrá najlepší! :)


Majte sa najkrajšie ako viete!
Vaša

You Might Also Like

6 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST