SOM TEHOTNÁ?

20:05

Sedeli sme v jednom vychytenom bratislavskom podniku niekedy tesne pred polnocou, pred nami víno a telefón, v ktorom práve Peťa usilovne vypisovala registračný formulár, ktorý mal byť našou vstupenkou na jedno legendami opradené miesto. Človek by neveril, ako veľmi z iného sveta sa môže cítiť a to len stačí vedieť, kde (radšej nikdy ne) kliknúť. ,,Priateľ mi kúpil na narodky ponožky, rozísť sa? Sexuálny život cudzích ľudí. Je petting bezpečný? Vidíte na fotke druhú čiarku? Čo v prípade, že nájdete manželovi v pracovnej taške kondóm, keď kondómy nepoužívame? Narúša porno vzťahy? Aký je Váš názor na manželov názor? Môžem otehotnieť z análu? Manžel je závislý na pokémonoch, čo s tým?" ALEBO úplná otázka všetkých otázok s veľkým O - ,,SOM TEHOTNÁ?"
Mamičkovský portál s názvom menšieho nepárnokopytníka v odtieni RGB (84, 180, 255) je miestom, kde - ako mi napísala jedna slečna na Instagrame - som sa musela cítiť ako mamička 6 detí z detského kútika na swingers párty. No a že aj cítila.



Nechce sa Ti čítať? Pusti si PODCAST :)




Ak sa tu nachádza niekto, kto o tomto mieste ešte nevie, je mi ľúto, že sa o ňom musí dozvedieť práve odo mňa. Vopred sa ospravedlňujem. Neviem, či by mi niekedy napadlo vôbec čo i len pomyslieť na návštevu tejto stránky, no po tom, ako mi kamarátka oznámila, že jej počas tehotenstva jej manžel - psychiater nie len, že zakazoval navštevovať toto miesto, no dokonca kontroloval telefón a históriu v počítači, či skutočne poslúchla a neurobil si zbytočne ďalšieho pacienta navyše, bolo jasné, že to bude veľká zábava a ukrátiť sa o to by mohla byť chyba. Tak snáď mu nejakých tých pacientov neurobím ja.
Niektoré (a fakt nie všetky!) mamičky na tomto mieste sú veľmi špecifické bytosti a ťažko dopredu odhadnúť, ako veľmi nebezpečné a život ohrozujúce je strkať môj sarkastický nos priamo tam, kde je ich koncentrácia v nasýtenom stave. Toto riziko som sa rozhodla podstúpiť a niekoľko dní som prechádzala diskusné fórum a čítala si stovky otázok a prosieb o pomoc od výmyslu sveta. V záujme zachovania môjho psychického zdravia som vypila úplne všetko víno, ktoré som doma mala. A že ho nebolo málo. Naučila som sa nové pojmy ako SNAŽILKOVANIE, MIMÍSEK, TEHU, zopár zvláštnych tehuskratiek, to, že vek dieťaťa sa udáva zásadne v mesiacoch do niekoľkých rokov, ale tiež úplne nové definície niektorých už predtým poznaných slov, ako napríklad ,,duch" - rozumej: druhá čiarka na tehotenskom teste, ktorá neexistuje. Po nociach sa mi snívalo o tom, že som mala na tehotenskom teste tri čiarky, kŕmila tigra mliekom z fľašky a že mi prišiel mail, v ktorom ma vítali v skupine SNAŽILKY. To ale sen nebol. To sa skutočne stalo. 
Po tom, čo som túto tému otvorila v stories na mojom Instagrame, ozvali sa mi mamičky, ktoré tento portál reálne využívajú a chodia tam po rozumné rady a tipy. Na druhom mieste by som sa chcela ospravedlniť im. Nerada by som sa niekoho dotkla, nedajbože urazila. Verím, že každý žije svoj život najlepšie ako vie a svoje deti vychováva podľa svojho najlepšieho vedomia a svedomia, bez ohľadu na to, či toto miesto navštevuje, alebo nie. No radšej by som odporučila nenavštevovať. Rozumiem, že ženy, ktoré sa snažia o dieťa a nedarí sa im to, sú zúfalé. No netreba zabúdať, že to, že ak popriete logické uvažovanie a racionálnu stránku svojej osobnosti, na ceste za bábätkom Vám to skutočne nepomôže. Ak ste sa v nasledujúcom texte nenašli, buďte v pohode, Vás sa to netýka. 
To, čo som (často krát bohužiaľ) našla na nie len slovenskej, ale aj českej verzii menšieho nepárnokopytníka, som rozdelila do niekoľkých kategórii podľa oblasti záujmu. Konkrétne skopírované správy sú v úvodzovkách. Dovolila som si doplniť diakritiku, pretože bez nej mi to rezalo oči ešte výraznejšie. Niektoré počiny sú aj napriek tomu veľmi zle čitateľné. Ono niekedy by som možno bola radšej, keby som to ani do konca nedolúštila. Však usúďte sami.


1. SOM TEHOTNÁ?

,,Som tehotná? Vidíte druhú čiarku? Nie je to duch? Urobila som si 486 testov a všetky sú negatívne, ale nemôžem byť aj napriek tomu tehotná? Jeho penis sa ma ani nedotkol, ale nemohli sa tie spermie predsa len nejako teleportovať?“
Najviac častá otázka na tomto mieste. Doplnená buď o obrázok tehotenského testu alebo kvetnatých opisov toho, čo sa stalo a prečo má táto osoba podozrenie na tehotenstvo. Videla som dokonca aj také prípady, kedy na fotke nebol len negatívny tehotenský test, ale tiež dve lampičky a svetielko z telefónu. Čo keby náhodou. Možno by pomohlo postriedať frekvencie svetla. Ktovie. 
Štandardne je však na fotke len test s jednou, prípadne dvoma čiarkami a pod ním milión a pol komentárov, štatisticky s úspešnosťou 50% odpovedí pre nie a 50% pre áno. A to bez ohľadu na to, či sú na teste skutočne dve čiarky, alebo len jedna. Kategória diskusného fóra s najvyššou frekvenciou prispievania, najväčším množstvom odpovedí, no úplne najviac zbytočná. 
  
1.
 ,,Dobrý večer, pred mesiacom som mala s priateľom chránený pohlavný styk ale nie som si istá či kondóm nebol roztrhnutý a navyše sme ho mali 2 dni po ms..no momentálne mám príznaky tehotenstva (citlivé prsníky, bolesť chrbta, únava, cítim sa nafúknutá, nemám pravidelnú stolicu ako som mala, nechutenstvo atď.) Ale robila som si teh. testy a boli negatívne... mohla som si tie príznaky privolať sama?"

 ,,Skús si prisvietiť ten test s baterkou alebo na telefóne ak máš... lepšie a hneď uvidíš." 

Potvrdzujem, že to skutočne urobila. A hádajte. 

2.
 ,,Zdravím, potrebujem skúsenosť iných žien. S priateľom sme mali 2x pohlavný styk s kondómom. Prvý krát okolo polnoci s kondómom a ejakuláciou mimo mňa, druhý krát okolo 4 ráno análny sex s kondómom a ejakuláciou mimo mňa. Potom ráno okolo 7 sa išiel partner vymočiť a osprchovať. Následne sme mali orálny sex, a na chvíľku asi 2 minúty ,,na ostro“ vaginálny sex...Je možné, že ešte mal spermie v penise z predchádzajúcej ejakulácie? Zostali spermie po vymočení v močovej trubici?“

3.
,,Žienky chcem sa opýtať mala som špinenie a teraz mám trocha taký vodnastý výtok je možné že sa môžeme tešiť s toho aby sme boli tehotný???“

,,Pošli fotku, inak to koníkovská veštecká guľa nevyhodnotí. Akurát vraví, že pozor na pravopis, a pýta sa tiež, koľko presne vás má byť tehotných??" 

4.
,,Je to síce ešte skoro na paniku, ale mešká mi menzes približne 2 dni. Nemám pravidelný cyklus no mala som predmenštruačné bolesti ako vždy ale menzes neprišiel. Robila som si aj domáci tehot.test s pastou (trocha zubnej pasty do pohárika a trocha moču....ak zmodrá alebo začne bublať tak je vysoká šanca tehotenstva). Nezmodrala a nemôžem povedať že by bublala. Vyšla jedna jediná bublinka...no mám strach.“ 

O domácich tehotenských testoch som našla celý článok. Zubná pasta, mydlo, tekuté bielidlo, ocot a tuniak ale aj kvietok sedmokráska. Tehotná? Netehotná? Tehotná? 

5.
,,Ahojte baby, začiatkom mesiaca som mala trikrát pohlavný styk s priateľom mali sme kondóm, správne nasadený, nepoškodený, ejakuloval mimo mojej pošví, neskôr pár dní na to sme sa maznali (trel si ho o klitoris a okolie pošvi, nie dnu) bez kondómu, neejakuloval, obávam sa či kvapky lásky/ predejakulát nemohli nejako zájsť dnu do pošvy takto sme to robili asi 4 krát za tento mesiac, posledný krát som si nebola istá a zobrala escapelle tabletku po, spravila som si aj test, bol negatívny (prešli dva týždne ale len od samotného sexu možno prvého maznania) takže mám obavy stále. Je petting nebezpečný? to trenie? samozrejme nemyslím semeno priamo v pošve, predejakulát..menštruáciu mám dostať niekedy 25.-27.8 zatiaľ mi nemešká, ale som dosť v strese. priateľ povedal že je to v poriadku no ja som neistý človek a to veľmi."

6.
,,Žienky, je možné, že som otehotnela, aj keď sme mali kondóm a priateľ sa mi urobil na chrbát?"

Po tejto otázke som som chvíľku rozmýšľala, ako jej vlastne ženy v  diskusnom fóre môžu pomôcť a akú odpoveď asi očakáva, no prišlo niečo, čo som skutočne nečakala.

,,Je šanca, ja som otehotnela tak že z chrbta mi stiekli spermie až tam dole. Takže možné je všetko. nebolo to hore na chrbte,bolo to vlastne už na zadku,nechcem tu rozoberať detaily. Môj muž mal vždy toho strašne veľa a aj keď sme išli naplno tak väčšina vytiekla von. On tretie dieťa nechcel ani za svet a viem že si vždy dal pozor, lenže to tentokrát dal tak že tomu pomohla gravitácia a ja som po sexe veľmi dlho ostala ležať v jednej polohe. Ale chápem že mi neveríte,mne keby sa to samej nestalo tak tiež neverím. Doktorovi som to opísala detailne čo tu nebudem,keďže nechcem pohoršovať a povedal že v takom prípade to rozhodne možné bolo a ešte sa smial že manžela oklamala sama príroda." 
Sama mocná gravitácia.

7.
,,Ahojte. Chcem sa spýtať s priateľom sme mali sex pred vyše 2 týždňami. Mala som neplodné dni a ešte sme mali aj kondom. No menštruácia mi mešká už týždeň. Robila som si dva krát test no vyšiel v oboch prípadoch negatívny. Môžem byt aj napriek tomu v tom?"

,,Určite áno...podobná situácia sa stala pred vyše dve tisíc rokmi, dokonca ani sex nemali a kočka zostala tehotná"

Komentáru som dala lajk. Múdro. Nižšie bola odpoveď:

,,FAKT? Tak ja radšej pôjdem ku doktorke."

8.
,,Hýbe sa mi bruško trošku a vydáva tiché zvuky a ma častokrát bolý! Poraďte mi baby, podľa vás som tehotná? Minulý rok som sexovala 2x tento rok 2x čo myslíte , to stačí nato aby som bola tehotná? Zvyknem mať depresiu a bolý ma srdce a cítim keby dieťa kopalo. sú to príznaky tehotenstva?

Ja len dúfam, že to nye sú prýznaky tehotenstva. 

1. SOM TEHOTNÁ?
PODKATEGÓRIA: ANÁLNY SEX

Neverila som, že by niečo podobné niekedy vôbec mohlo nastať. Že by sa na toto normálne mohol niekto opýtať. Opýtal. A nie raz. 

1.
,,Ahojte baby vopred ďakujem ak mi pomôžete, chcela by som vedieť či som tehotná?.... Takže, mala som pohlavný styk s priateľom (análny) nechránený, priateľ sa do mňa nespravil ale počas celého styku ma takú priesvitnú tekutinu (Ako stále) Môžem stoho otehotnieť?"

2.
,,Ahojte mamičky a budúce mamičky. Sme v šestonedelí, na sex sa ešte necítim, aj toto bábätko nebolo plánované a neradi by sme mali ďalšie. Preto by som sa chcela opýtať, či je análny sex bezpečný. Priateľ tvrdí že je a že neotehotniem. Ale je to tak naozaj?" 

Neviem, neviem, osmóza je zradná vec. A celkom prirodzená. Aj bunky tak fungujú, všakže. 

3.
Ahojte tehuľky, nemáte niekto skúsenosť s análnym sexom v tehotenstve? Mám ho rada a nechcem sa ho vzdať, ale rovnako nechcem ohroziť mimíska."

Dostala protiotázka, že v ktorej časti tela toho mimíska má. Nuž. 

4. 
,,Žienky, mamičky, pred pár dňami sme mali s priateľom.viete. análny sex. Urobil sa mi. tam. Mešká mi mrcha a neviem či si nemám urobiť test. Je možné, že tie malé mršky nejako prešli?"

V tomto momente mám chuť prejsť niekam ja. Najlepšie na inú planétu. AKO FAKT?!


2. OHROZENIE ŽIVOTA MIMÍSKA
PODKATEGÓRIA: UMELÉ NECHTY A FARBENIE VLASOV

Nepočítala som to presne, no z mojich osobných odhadov vyplýva, že kategória tých otázok, ktoré riešili ohrozenie dieťaťa, bola asi druhá najväčšia. To je samozrejme pochopiteľné. Žena sa prirodzene bojí o svoje budúce dieťa. No pri niektorých otázkach mi seriózne vypínalo obraz a naskakovalo hlásenie chyby protokolu HTTP: Error 404: Ľavá mozgová hemisféra nenájdená. 
  
1.
,,Ahoj mamičky. Niekde som čítala a preto sa radšej pýtam. Neuškodia bábätku gélové nechty a farbenie vlasov?"

2.
,,Dobrý deň. Včera v drogérii som si vypočula rozhovor 2 žien, s ktorých bola jedna tehotná. Hovorila, že si nemôže farbiť vlasy, že jej to poradila jej kaderníčka, pretože výpary z farby by mohli zabiť bábätko alebo by sa mohlo narodiť postihnuté s rakovinou. Viete mi poradiť, či hena funguje rovnako? Alebo ako si farbíte vlasy v tehotenstve vy?

,,farbenie vlasov neškodí...gélové nechty sa nedajú lebo v tehotenstve a keď ma žena krámy tak opadávajú škoda si ich dať aj robiť!!!!" 

Tehotenstvo a menštruácia menia chemické vlastnosti lepidla. Keby niekto nevedel.

,,Ja som si farbila vlasy celé tehotenstvo a dieťatko malo žltačku. Aj som si farbila na žltú, ale doktorka povedala, že to nemá súvys. Ale račej si daj na farby fakt pozor!!!" 

PROSÍM, PRISTAVTE MI RAKETOPLÁN, ODCHÁDZAM.

,,Ja som počula, ževraj to nie je vhodné. ja osobne by som si vlasy v tehotenstve nefarbila a ani som si ich nefarbila, nikto nikdy nevie...ved tehotné sú skoro všetky bez šedín. a najkrajšia tehotná žena je, ktorá "neumelo" vyzerá. hovorí sa ževraj sa nemá ani makeup dávať a oči maľovať."

,,jasne,gelové nechty škodia babätku!!!!hlavne tie kriklavé a dlhokánske!!!!" 

AMEN.


2. OHROZENIE ŽIVOTA MIMÍSKA
PODKATEGÓRIA: RÁDIOAKTÍVNE ŽIARENIE Z TELEFÓNOV A NOTEBOOKOV  

A prichádzame k časti, ktorá mňa bolí pri srdiečku najviac. Rádioaktivita všade okolo nás.

1.
,,Ahojte, rada by som sa informovala či ste niektorá často mala v ruke mobil počas tehotenstva. Môže to mať podla vás nejaké následky na plod? Som teraz cca. tri týždne pred termínom pôrodu a zmohol ma nepríjemný pocit z toho, keďže až teraz mi to napadlo, že či to môže mať nejaký vplyv. Pred tým som tomu nevenovala pozornosť. Mobil používam miesto notebooku na surfovanie po nete skoro vkuse kvôli nude keďže som doma a musím oddychovať."
2.
 ,,Ja som tiež bola na mobile pri staršom hodne veľa. Akurát som mobil vždy držala ďalej od seba, alebo mala položený vedľa, nie opretý o brucho, a nenosievala v tehu mobil vo vrecku na bunde ale iba v taške, ale to už je pri tom žiarení asi detail."

3.
,,Ja som presne toto počula nedávno tiež. Že mobil vysiela rádioaktívne žiarenie, podobne ako mikrovlnka a môže spôsobiť rakovinu. Ja už ho vôbec nepoužívam a aj kamarátkam som pomohla a tiež ho už používajú úplne minimálne."

4.
,,A čo používanie mobilu? Pred 3 dňami hovorili na Rádiožurnále, že sú miminká maminiek, ktoré telefonujú častejšie ako 3x za deň výraznejšie hyperaktívne..."

,,Boli to výsledky nejakej zahraničnej štúdie, ja som to počúvala jedným uchom, ale hneď mi volala kamarátka, nech radšej píšem cez skype a netelefonujem!"

5.
,,Mne otec (elektrotechnik) stále hovoril, nech si ho nedávam tak blízko k uchu...teda ide o to, že som mala noťas s internetom bezdrôtovo cez wifi a idú tam tie vlny, čo nie je nič dobré...Za 10 rokov nám môžu vedci hovoriť o negatívnych účinkoch a ktorých sa dnes ešte vôbec nevie, veď sú to všetko nové technológie."

6.
,,Asi som hlúpa, vôbec mi nedošlo, že by to mohlo malému uškodiť. celé večery preležím na posteli s nb na bruchu a surfujem. dúfam, že to nie je až také zlé...môže mu to nejako uškodiť, keď je pripojenie cez t-mobile a mám zapnutý bluetooth?"

Počula som, že O2 je viac v pohode. Ale bluetooth si radšej vypni.

7.
,,Čo som ja zase počula keď ja som bola tehotná, že laptot môžeš mať pri sebe ale vyber ho zo zásuvky nech beží len na baterku, ževraj tak vyžaruje menej žiarenia. Tak som sedela za počítačom, ktorý bežal furt na baterku."

Do tejto kategórie zaraďujem aj správu, ktorú mi poslal niekto screenshotnutú a síce nebola priamo z menšieho nepárnokopytníka, miesto tu pre ňu máme. A celkom zaslúžené.

8.
,,Ahojte mamičky, spíte s bábätkom celú noc pri rozsvietenej lampičke alebo pri úplnej tme? Lebo som čítala, že spanie pri rozsvietenom svetle spôsobuje rakovinu. Ďakujem.

..No záleží od toho, čo je zdrojom svetla. Ak plutóniová tyč, tak je dané tvrdenie pravdivé."


Hlavne, že všetci neznášate fyziku. Super!


2. OHROZENIE ŽIVOTA MIMÍSKA
PODKATEGÓRIA: ŽIVOT NA PLANÉTE ZEM 

1.
,,Chcela by som sa spýtať keď mám všetko zdravotne v poriadku v tehu som 24tt či môžem cestovať 1 a pol hodiny vlakom. Čítala som že je to bezpečné ale bojím sa otrasov resp. ma strašia že mi to ublži. Ďakujem(neberte ma v zlom)." 

Niekto odpísal, že ak počas toho cestovania neplánuje nastupovať alebo vystupovať za jazdy, otrasy by mali byť v pohode. No, asi mohli. 

2.
,,Ahojteeee som tehotná, robila som poriadky na Vianoce a som si ukladala zavareninové fľaše do vreca a chcela som ich vyniesť a uskladniť na povale (pod strechou do uskladňovacieho priestoru) a ako som išla hore schodami sa mi vrece s tými sklenenými fľašami pretrhlo, bola to taká rana, že až. a ten buchot keď sa tie sklenené zaváraninové fľaše kotúľaly dole bol to hluk asi tak minútku, myslíte, že ten hluk nijako bábätku v brušku neublížil???????"

3.
,,Ahojte baby, áno možno mi to už lezie na nervy niekedy keď počúvam čítam veci typu čo tehotné nemôžu, ale tak väčšinu jem to čo mi chutí a pod. takže neriešim. Ale čo sa týka plastových fliaš, pijete z nich normálne? lebo som o tom viackrát počula a aj to, že v teple a pod. sa z tých fliaš uvoľňujú chemikálie, ale tak mne moc voda z vodovodu nechutí a čaj si predsa nebudem stále ovocný robiť keď som smädná. tak len som chcela vedieť či ste pili alebo pijete normálne minerálky z plastových fliaš..." 

Áno plasty škodia. Dokonca mi pred pár dňami mamina vzala plastovú slamku, že potom zomierajú veľryby. Uvoľnia sa chemikálie a zomrú. Tak pozor. Aby sa neuvoľnili aj pri mimískovi. Predsa len, keď to zabije veľrybu...

4. 
,,Ahojte chcela by som sa poradiť som v 4 mesiaci tehotenstva a včera večer sme s rodinu opekali ale potom sme si asi dve hodiny prikladaly len drevo na zahriatie a strašne sa stoho dreva dymilo myslite že to mohlo niako uškodiť maličkému vbrušku??????? Prosím čo si myslíteee???" 

Jedna slečna odpísala, že škodí, narodí sa jej černoško. ďalšia, že počas TEHU prešla cez križovatku s naštartovanými autami a mimi je v pohode a posledná poradila, že by si na dieťatko mala dávať pozor a počas tehotenstva dýchať len ČISTÝ KYSLÍK. S niekoľkými výkričníkmi. Dobrá rada nad zlato, všakže.

5. 
,,Ahojte babky môžem používať sem tam keď niekde idem parfem??? alebo ešte by som sa chcela spítať bývame ešte v rodičovskom dome a naši sú zvyknutí na osviežovače buď do auta alebo do domu do zástrčky ale vždy im to cez noc odtiaľ vyhodím a niekedy aj cez deň neuškodí to nejako miminku?"

6.
,,Myslíte že je to nejaký vplyv na bábätko keď sa mi stala taká vec ako som ležala na posteli som počula strašne šušťanie a zrazu sa pozriem a chitila som sa do vlasov a na nich taký veľký nočný chlpatý motýľ automaticky som spištela a viskočela spostele a chytela som sa bruška myslíte ze to neubliželo niako babätku alebo nebude mať niaký fliačik keď som sa chitela hneď bruška??"

7.
,,Dnes som robila Vianočný venček ako každý rok ale keď som ho robila som bola celá od trblietok ,lebo tie ozdoby čo som na ten venček nasadila bolí posypané tými trblietkami. A ja ako nevedomky som si priložila ruku k nosu a som sa hlboko nadychovala a až keď ma začal nos svrbieť som si uvedomila že mám na tej ruke tie trblietky z tých ozdob a je možne že som niečo vdýchla ,myslíte že sa to môže nejako dostať k bábätku do bruška som v 24 týždni tehotenstva???"

,,Určite, narodí sa ti trblietavé dieťa."
..A pri pôrode si budú myslieť že sa von tlačí vianočná guľa."
,,Do pôrodu už dýchaj len cez rúško...trblietky môžu upchať pupočnú šnuru..."

8. 
,,Mamčki, akí máte názor na očkovanie? Počula som že sa z mimíska môže stať homosexuál? je to pravda?"

3. AKO SPLODIŤ DIEVČATKO?

,,Ako splodiť dievčatko? Ako počať chlapca? Chceme dievčatko! Ako na to, keď chceme dievčatko? Ako na chlapca a ako na dievča? Počuli sme, ako na to, ale má to niekto overené? Dievčatko počas ovulácie? Funguje Jonášová metóda? Funguje to, hento, toto a to?" Ďalšia veľmi diskutovaná téma. Však každá žena chce malú princeznú a chlap pokračovateľa rodu. Žiaden problém, na tomto mieste nájdete niekoľko zaručených a fungujúcich rád, ako splodiť svoje vysnívané pohlavie.

1.
,,Ahojte....chcem dievčatko. teda, aby ste mi rozumeli...chcem sa opýtať či niektorá z vás pozná (hoci aj babský) recept na dievčatko. viem,že sa to "dá"nejako riešiť aj milovaním pred plodnými dňami,aby tam tie spermie dorazili prvé...atď"

,,vraj keď je veľa sexu. lebo čím viac krát muž ejakuluje tým má pomalšie spermie a tie ktoré majú v sebe dievčenský chromozóm sú pomalšie čiže majú väčšiu šancu" Toto vraj funguje. Približne v polovici prípadov. Štatisticky úspešné.  
  
,,Toto môže byť pravda. Tiež po častom styku máme dcérku." To by ma zaujímalo, ako týmto systémom splodiť chlapca. 

,,kamoška tvrdí, že oni skúšali metódu, že prvý raz keď sa muž urobí, tak to do nej nedá až na druhý krát vždy, že vtedy idú tie pomalšie "ženské" spermie, jej to vyšlo, má dievčatko. Funguje to!"

,,niektorí chlapi vedia robiť len jedno pohlavie, možno máš smolu."

,,niekto mi poradil, že sa chlapci robia zozadu. Boha, robota márna, nič z toho." To je podobná rada, ako to, že spermie bielia zuby a obsahujú veľa bielkovín, nie? 

,,Požičiam ti muža, ten len baby robí, už tretiu čakám." Toto by tiež mohlo fungovať.

,,Ono si to počatie treba naplánovať, vypočítať, zmenežovať a podarí sa pohlavie aké chceš... Ja mám staršieho chlapca, mladšie dievčatko. Ideálny rozostup 3 roky. Všetky kamošky, ktorým som poradila "ako na to" majú párik."  Naplánovať, vypočítať, zmenežovať. Ľahké. 

2.
,,Ahojky, s manželom sa pomaly začíname baviť o našom prvom bábätku. Boli by sme strašne radi, keby sa nám v budúcnosti narodil chlapec. Naša priezvisko je jediné v republike a tak by náš syn zaistil pokračovanie rodu. Doktor mi povedal, že chlapčenské spermie sú pomalšie, teda je lepšie mať sex v deň ovulácie, dievčenskú spermie sú rýchlejšie, a tak je lepšie mať sex 1-2 dni pred ovuláciou. Pomohli vám nejaké babské rady, aby ste sa dočkali vašej vytúženej dievčatká alebo chlapčeka?"

Zdá sa mi to, alebo je táto rada akosi inverzne? Mali by si to ujasniť, pretože je ohrozené pokračovanie rodu jediného priezviska v republike. Mimochodom Českej... 

3.
,,Ahojte baby, ktorá by mi vedela poradiť, čo robiť, aby to predsa len vyšlo na dievča, už mám aj dotazník, teda výpočet od dr. JONÁŠA, ale dosť ma to sklamalo..." O tomto pánovi som si prečítala a v jednom rozhovore tvrdí, že jeho metóda je 100%. Tak potom načo toľko zbytočných diskusií? 

4.
,,Snažilkovali ste pred ovuláciou a máte dievčatko? Je to pravda že ak sa budeme snažiť o bábo pár dni pred ovu bude z toho dievčatko? Vraj sú dievčenské spermie pomalšie tak preto. Vyšlo to niektorej z vás?? Samozrejme len za predpokladu merania bt alebo iného sledovania ovu. Na jonášove výpočty, čínske kalendáre alebo iné hlúposti. Neneverím. Jedine toto mi vŕta ešte v hlave. Alebo vyšlo niekomu aj dievčatko keď ste sa milovali v deň ovu? Dajte vedieť či to má zmysel takto robiť. Vďaka." Keď niekto používa slovo ,,snažilkovanie" doporučila by som mu sex bez ochrany najlepšie NIKDY. 


4. AKO ZISTIŤ POHLAVIE?

Presnejšie, ako zistiť pohlavie dopredu. Bez ultrazvuku, ktorý by to mohol NEDAJBOŽE určiť presne. Ako to zistiť, najlepšie ešte pred počatím.

1.
,,Hovorí sa, že ak žena priberie veľa a hlavne do bokov tak čaká dievčatko no a ak priberie menej a hlavne do bruška tak čaká chlapčeka... Aký máte na to názor??? Môže byť na tom trocha pravdy, alebo sú to len babské rečičky.. Ja som teraz v 17-tom týždni a pribrala som len 1 kg, i prato mi všetci tvrdia že to bude chlapček.."
Zvýš svoj kalorický príjem na dvojnásobok a kúzlo! Dievčatko!

2.
..vyvešti si z prsteňa na šnúrke, čo budeš mať. poradím ako na to. dá sa aj keď nie ste tehotná, aj keď už ste. prsteň ,,ukáže" všetky deti, ktoré budete v živote mať, aj vrátane potratov. proste všetky vaše detičky/dušičky. takže ak niektorá prvé bábätko potratila, prsteň ukáže pohlavie toho prvého potrateného. dáva to logiku, lebo aj to bolo chvíľku vaše dieťatko. ak ste nepotratili, tak o to lepšie, ukáže vám terajšie dieťatko a budúce. postup je jednoduchý, ale zložito sa opisuje. vezmeš nitku, zavesíš prsteň, a jednou rukou držíš prsteň na nitke a druhú ruku si daj dlaňou dohora. tým prsteňom budeš nad dlaňou chodiť hore dole 3x. vezmeš nitku s prsteňom a nad tou voľnou dlaňou urob pohyb hore dole 3x a zastaň kúsok nad dlaňou. po chvíľke sa ti začne prsteň hýbať. ak sa bude kývať ako kyvadlo prvé dieťa je chlapec.ak sa bude krútiť do kruhu prvé dieťa je dievča. potom daj prsteň z dlane preč na chvíľku a postup zopakuj, daj nad dlaň a hore dole hore dole hore dole s nitkou pomaly pohyb a zastaň.ak sa bude opäť hýbať ukáže ti pohlavie druhého dieťatka, a tak to opakuješ, zase dáš prsteň preč a zase dáš nad dlaň 3x pokýveš hore dolu atď. prestane sa hýbať. ten kto má mať dve deti tak sa bude tento proces opakovať len dva krát. tretí krát sa už prsteň nebude hýbať. uvediem príklad na kamarátke, pozor počíta to aj potraty.ak si mala prvý potrat ,tak až druhé krúženie ti ukáže bábätko,ale to len náhodou. kamoška potratila prvého chlapčeka, teraz ma chlapčeka, a bude mat dievčatko. prsteň sa teda prvý krát kýval ako kyvadlo nad dlaňou (prvý potratený chlapček), druhý krát sa prsteň kýval (to znamená tento chlapček ktorého má) a tretí krát sa jej prsteň krúžil do kruhu (takže budu mat ešte dievčatko). štvrtý krát už prsteň zastal."

Vyskúšali sme. Nefungovalo. Pravdepodobne to ale bolo spôsobené nehomogénne rozmiestneným materiálom prsteňa, ktorý som doma našla. Na druhý deň sme si v nákupnom centre spomenuli, že potrebujeme prsteň s ťažiskom presne v strede, no vypýtať si to v obchode by už mohlo byť po diagnóze volajúce. Neviem, či ma viac naštvalo to, že to nefungovalo, alebo to, že v tom megatotálnešialenestrašne dlhom návode nepoužila autorka ANI JEDNO VEĽKÉ PÍSMENKO? 




5. PODVÁDZA MA.

PODKATEGÓRIA: NIEČO TUŠÍM.

Jedna z mojich obľúbených. Nech bola otázka, dôkazy a podozrenia akékoľvek, odpoveď bola rozvod. Prípadne rozchod. Úplne vždy. Pretože chlapi sú hajzli, ktorí sa vyspia s kýmkoľvek, po pôrode sa zmenia a odmietajú sex a v žiadnom prípade nie sú zdrojom šťastia. Práve naopak. Všakže. 

1. 
,,Doteraz som bola šťastná v manželstve (9r) aj keď v začiatkoch vzťahu boli raz problémy kedy ho zvádzala kolegyna v starej práci ale zvládli sme to a verila som mu. Posledné mesiace sú ale divné. Je náladový, raz mi hádže komplimenty, zaľúbene potľapkáva a potom sa aj tri dni so mnou nebaví. Horko tažko vyzistím že vraj ho malo ľúbim a nijako mu to neukazujem. Potom je zas chvíľu všetko ok. Milujeme sa často ale on by možno aj každý deň chcel....neviem. Začal chudnúť... Podporujem ho v tom. Aj mne treba trochu.... No dnes som objavila v jeho pracovnej taške kondóm. My ich používame málokedy lebo on ich už nepotrebuje - deti mať nemôže. Máme ich len v nočnom stolíku v spálni. Šokoval ma ten v taške. Nenapadá ma žiaden rozumný dôvod...normálne som sa z toho zrútila... Mam ho konfrontovať?"

,,Povedz, že sa ti vybil mobil a potrebuješ poslať jeden email tak nech ti nachvíľu požičia jeho (vtedy pozri správy, soc. siete a históriu v prehliadači, môžeš mať šťastie, že niečo zabudol zmazať, no ak ma rozum tak nič nenájdeš lebo to maže hneď ale určite to aspoň skus)."

,,Pred mesiacom som normálne v paneláku pri vchode našla zabalený kondým. Zobrala som ho, a že idem vyskúšať či sa tam naozaj dá naliať 10 l vody.Do dnes ho mam v kabelke.A dokonca mesiac som na diéte a prefarbila som si vlasy na úplne inú farbu akú som nosila. Keby mi ten môj ten kondóm našiel a dal si do súvisu vlasy a cvičenie,tak tiež by si mohol namýšľať."

..ten kondóm v taške určite nasvedčuje, že buď už to spravil alebo to má pre prípad, že taká situácia nastane, evidentne s takou situáciou ráta (je dobré, že myslí na ochranu - viem že ti to teraz asi nerobí dobre, ale mohlo by to byť aj horšie)."

,,Pozri, konfrontuj ho a ak nemá čo skrývať, nech ti hneď sprístupní telefón. Ak nemá čo skrývať, ukáže ti ho. Ak má za ušami, bude sa vykrúcať a útočiť na teba. Ak je čistý, ukáže ti bez problémov hneď telefón."

,,Kúp kondómy inej značky a šupni mu jeden do tašky. Po nejakom čase mu ju skontroluj a keď tam nebude ani ten, tak máš dôkaz."

,,Kúp mu novú krabičku gúm a daj mu ju so slovami že si si všimla že mu už v pracovnej taške dochádzajú..."

,,chlap, na hocijakej osobnostnej úrovni, zostane vždy len chlapom a ak má príležitosť zahnúť, tak zahne."

,,nezabudni skontrolovať spodné prádlo!!!"

,,Začni myslieť na zadné vrátka, začni šetriť jemu nehovor nič. Už by som mu neverila nič, ani že ten nos čo má medzi očami je jeho. nevedela by som mu už odpustiť. Vzťah je o dôvere, ktorú on zničil."

2. 
Ahojte, manžel mi bol raz neverný a odhalila som to....teraz po pár rokoch mám zase podozrenie že ma podvádza s kolegyňou, ale neviem ako ho donútiť sa priznať....ide o to že ju sem odvádza domov...naposledy mi klamal že je ešte v práci ale nebol niesol ju domov a na druhý deň som mu našla fľaky na spodnom prádle....na otázku prečo ma klamal odpovedal, že sa nechce so mnou hádať a že vie že mi dotyčná osoba leží v žalúdku. Na spodné prádlo mi odpovedal že si to doma spravil...ako nie som blbá a neverím mu, ale ako dosiahnuť aby mi povedal pravdu...cítim, že tam niečo je....lebo mi aj povedal, že nechcel aby tak neskoro večer cestovala...nie som hlúpa viem že dačo tam je a potrebujem to zistiť, aby som sa vedela zariadiť. poraďte mi..pochybujem o tom že je medzi nimi len kamarátsky vzťah..."

,,Fľaky na spodnom prádle? To bude slabá milenka. Správna ženská nenechá takúto tekutinu nazmar, skôr si na nej do poslednej kvapky pochutí, alebo nechá vyplniť iné miesto."

,,Tak si večer, v noci keď bude spinkať popozeraj jeho telefón. Tam nájdeš aj čo nechceš vedieť. Ale buď pripravená na najhoršie!!! A ak nato nie si pripravená psychicky, tak sa mu do mobilu ani nekukaj! Máte deti? Ako sa chceš zariadiť?"


Presne tak, počkaj, kým bude spinkať a konaj podľa inštrukcií. Adept do kategórie nižšie: DOBRÝ NÁPAD.

,,Na akú riť je ti priznanie. šak mu zbaľ kufre a nech páli do pi*e... A on nerobí debila z teba, keď ťa podvádza tak ho robí zo seba! máj svoju hrdosť! Inak ma napadol jeden vtip ako to zistiť. zober ho ku dverám tej ku*vy a sleduj či sa automaticky pripojí wifi na jeho mobile."

Ďalší dobrý nápad. 

,,Nepotrebuješ žiadne priznanie, sama vieš,že ťa podvádza tak,ako 90% mužov,nič nové,normálka. Venuj sa sebe,deťom,ser na to."

Nič nové, normálka. 
  
3.
 ,,Ahojte. Vie mi niekto poradiť? Ako presmerovať len jedno číslo? Jedná sa o to, že nechcem, aby manželovi volalo a písalo jedno číslo. Ako to mám urobiť, že vždy, keď to číslo jemu zavolá, alebo napíše sms, nech ten hovor príde na môj telefón? Nech sa dovolá mne? Ďakujem."

Pani dostala protiotázku, či aj manžel  nechce, aby mu to číslo volalo a aby volalo jej. Múdro.

5. PODVÁDZA MA. 
PODKATEGÓRIA: ZOZNAMKY

,,Dnes večer som manželovi dávala ako každý deň mobil na nabíjačku a tam svietilo upozornenie, že mu končí VIP na erotickej zoznamke. Predtým by som sa tomu zasmiala, ale teraz je mi na zvracanie, starám sa mu o dieťa, snažím sa vyzerať dobre, nenosím žiadne vydojené tepláky, obliekam sa pekne aj doma a on toto? Je pravda, že v tehotenstve som nabrala moc, ale za 5 mesiacov mám 31kg dole.Máte niekto skúsenosť, môže to byť neškodné? Buď sa tam zoznamuje alebo pozerá na ku ***"

Reakcie rôzne. Od: ,,Až mi je nevoľno z toho celého" až po: ,,Ja by som to až tak tragicky nevidela. Bola by si radšej keby si ho našla ako pozerá porno alebo listuje v erotickom časopise? Alebo keby si išiel nejaké slečny "poobzerať" do bordelu? Pozerať profil na Badoo je podľa mňa naozaj nevinné a zbytočne sa stresuješ." 


6. PORNO NIČÍ VZŤAHY

Pozor na porno. Ničí vzťahy. Ničí sex. Ničí všetko. Je horšie ako zoznamky a na rovnakej úrovni ako podvádzanie fyzicky. S reálnym človekom. Je od diabla. Preč s ním!

1.
,,Ahojte baby, idem za Vami s otázkou. Je podľa Vás normálne, že môj chlap pozerá porno a pri tom sa uspokojuje? Každý večer, keď už vie, že nepôjdem do kúpelne zavelí, že ho bolí brucho a musí ísť na veľkú. Každý večer. Prišlo mi to veľmi podozrivé a tak (viem, že som nemala) som nahliadla do histórie jeho telefónu a moje podozrenie bola pravda. Plná história porna. A potom sex samozrejme nemáme, keďže sa uspokojí sám. Čo mám robiť?"

2.
,,Mamičky, potrebujem pomoc. Po 12 rokoch manželstva som zistila, že ma manžel podvádza. Mala som podozrenie a tak som sa mu pozrela do histórie počítača a mal tam porno."

3.
,,Môj muž pozerá porno. Ako to mám zvládnuť? Poraďte ako sa nad to povzniesť. Prišla som na to nedávno, doteraz to tajil." 

4.
,,Manžel chodil na porno stránky. Ako sa zachovať? Z manželom som už 11 roky mame dve deti,a posledne 2 roky som cítila že niečo nieje v poriadku ,sex sme mali čoras menej v noci bol namňa hnusný len sa otočil a povedal že mu mam dať pokoj že je unavený vždy si našiel nejaké výhovorky len aby sa zomnov nemiloval,a ces deň bol stále na telefóne,keď som sa knemu chcela niekedy pritúliť tak ma vždy ostrčil že mu mám dať pokoj že je unavený,vedela som že niečo nie je v poriadku myslela som že ja som vynná že som tučná tak som začala brat rôzne tabletky na chudnutie kúpila som si stroj na behanie,,no ras úplne náhodov som našla v jeho telefóne sprostú fotku spýtala som sa ho že čo to je povedal že to stiahol omilom a nič viac.Ale aj tak mi to nedalo a pozrela som sa na históriu a zistila som že on skoro každý deň chodil na porno stránky,porosprávali sme sa o tom a sľúbyl že už tam nebude chodiť povedala som mu že mu odpúšťam ale myslím že to nezvládnem príliš ma ranil, čo stým ?11 roky manželstva,mam to radej ukončiť?myslím že keď tam tak dlho chodil tak neprestane teras len tak zo dňa na deň."

,,Pornografia je jedna z krutých praktik páchaných na ženách, väčšina pornoherečiek bola v mladosti znásilňovaná, zneužívaná a reálne fungujú na drogách..."

,,Taktiež pornografia je droga, závislosť a ak niekto tvrdí, že mu obohacuje sexuálny život v partnerstve, tak to hovori len o tom, že ma reálne prázdny vzťah a potrebuje očumovať cudzie nahé ženské, cudzie páry pri pohlavnom styku..."

,,Porno je od diabla. Diabol ho sem zniesol a teraz nám kazí životy. Preč s ním."

5.
,,Ahoj. Ja keby som zistila, že môj manžel pozerá porno, v tom momente s ním končím. Neprípustné, aby sa pozeral na iné ženy. Ešte mu to zachutí a čo potom? Neexistuje."

,,zdá sa, že to normálne porno narúša vzťahy oveľa viac, ako ženy sú ochotné priznať. No skôr, či neskôr, následky prichádzajú. snáď najčastejšie je to vzájomné citové ochladenie, ale myslím, že je toho oveľa viac."

,,súhlasím, veľa zla prináša do vzťahov. a ešte ďalšia dimenzia problému je to množtvo zneužívaných žien, ktoré žijú v úplnej citovej mizérii s následkami na celý život, vo vačšine aj zdravotnými. ti, ktorí toto pozerajú, nepriamo to podporujú a sú súčasťou celého tohto zla."

,,Ja pozerám porno ,lebo som romantik.Krásny chlap stretne peknú ženu,majú úžasný sex a verím ,že potom je Happy end.Svadby som sa síce ešte v žiadnej časti nedočkala,ale keďže som optimista ,tak verím,že raz sa zoberú."

,,porno pozerajú aj tí, ktorým doma vôbec nič nechýba, doma majú všetko aj s ukážkovým partnerom/partnerkou, len nevedia čo od rozkoše, a keďže je porno oficiálne, tak si oficiálne urobia z toho záľubu, keďže neveru fyzickú by až tak jednoducho neobhájili.."
  
,,Aj môj priateľ sa obhajoval tým že je to normálne a že to každý chlap pozerá, že to začal pozerať lebo mu chýbal sex ( bola som tehotná) a mne sa potom zhnusil až tak, že spolu rok a pol nespíme.. až na pár pokusov, čo som si viac menej odtrpela.. pre mňa to bolo ponižujúce o to viac, že som čakala naše dieťa a on ani nedokázal pochopiť ako mi to ublížilo.. a teraz trpíme obaja a už si nedáme ani pusu.."

6.
,,Ahojte žienky. Chcela by som kus popísať na takú, pre mňa dosť chúlostivú tému. Najprv asi tak, že viem akí sú muži, že ,potrebujú se-uálne podnety ...Ja to chápem. No neviem sa cez to preniesť, ja som svojho muža náhodou pristihla, ako pozerá na PC po-no a veľmi to so mnou zamávalo. Mňa sa to normálne dotklo, cítim sa ponížená, ak si predstavím že si s tími ženskými predstavuje -ex. Nedokážem sa s ním milovať, pretože ma hneď napadnú myšlienky, že možno si namiesto mňa predstavuje nejakú z nich a podobne Prosím poraďte, ako sa dá cez to povzniesť a či s tým máte skúsenosť, prípadne vaše pocity. Ďakujem." 

C-E-N-Z-Ú-R-A


7. DOBRÝ NÁPAD

Moja obľúbená kategória. Kategória plná dobrých nápadov. Tak dobrých, že človek by až neveril. 

1. 
,,Dobrý deň, žienky. Chcela by som vás veľmi pekne požiadať o radu a pomoc. Mám úplne nádherný 6 ročný vzťah s chlapom, ktorý je ale ženatý. Každý deň sa vracia kvôli deťom domov, manželku už dlho nemiluje. Ale on je úplny otec roka. Pre deti by urobil všetko. Napadol ma nápad, že keby mal deti aj so mnou, nemusel by chodiť za tými pôvodnými domov. Preto som pred pár dňami vysadila antikoncepciu ale nepovedala som mu to a ideme sa pokúšať o bábätko. Myslíte si, že to je dobrý nápad? Že keď bude mať dieťa so mnou, bude menej chodiť domov? Dáme vedieť, ako to dopadlo." 

Keď Ťa napadne nápad, celkom ľahko môže byť tak dobrý, že kategória dobrých nápadov už ani nepotrebuje ďalšie dobré nápady. Tento je bezkonkurenčný. 

2.
,,Tak a teraz, keď som pritiahla vašu pozornosť, chcem vedieť váš názor na "alternatívne zoznamky" a to zoznamky pre novodobé zlatokopky, tzv. SugarDating, kde si hľadajú svojho sugar daddyho. Ktorú z tých slovenských by ste odporučili a prečo?" 

#KEĎMATERSKÁNESTAČÍ

3. 
,,Ahoj, je tu niekto zo žien, ktorá žiadala o ruku muža alebo sa na to chystá? Nedbala na tradície a vydala sa vlastnou cestou? Aby ste chápali, v auguste sa nám narodí prcek. Priateľ si ma chce vziať, ale má zložitú situáciu v rodine. Rodičia sú rozvedení, otec má ženu, s priateľovym bratom nehovorí a nestýkajú sa. Je to pomaly dvadsať rokov ale stále sú na to háklivý. V prípade, že by sme naplánovali svadbu a pozvali ich, sú tu dve možnosti, kvôli ktorým sa priateľ k žiadosti nemá. 1) buď z jeho rodiny nikto nepríde 2) prídu všetci, ale dôjde k hádke a výstupu - A to priateľ nechce, hovorí, že to bude náš deň a nechce, aby bol skazený. Ďalšia vec je, že sa jeho macocha s otcom (tam je ten problém) naštvú kvôli tajnej svadbe. Nechcem žiť podľa ich pravidiel, zvlášť keď sa s nami nechcú stýkať, pretože čakáme bábätko a nie sme svoji. Tiež kvôli kecom, že bábätko bude parchant a že je to strašná hanba. Najlepšie východisko a moje želanie je mať tajnú svadbu, pekne na máj, lásky čas, kedy sme sa dali aj dokopy a pred pôrodom zároveň. A moja otázka, ako by som ho mala požiadať? Prstienkom a romantickú večeru? Príde mi to také moc .. dievčenské. Miluje autá, tak ma napadlo ho vziať na motokáry, ale s tým prstienkom váham. Nemala by ste niektoré tip? Díky"   

Takže keď Ťa chlap nechce z nejakých dôvodov požiadať o ruku, urob to Ty. A najlepšie s kvetmi a prsteňom. Niekde, medzi motokárami. Fantázii sa medze nekladú.

4. 
,,Ahojte žienky, chcem sa vás opítať na jednu vec. Pred pár dňami sa mi priateľ urobil na prsia a tvár a vtedy som kýchala a odvtedy stále kýcham. Myslíte, že by som mohla mať alergiu na spermie? Mala by som ísť k doktorovi? A k urológovi? Kamarátka mi hovorila že on vyšetruje spermie."

No ako vyšetruje. Hlavne tie na Tvojej tvári. 

5.
,,Mamičky, ahojte. Pred pár dňami mi priateľ povedal, že spermie obsahujú podobnú látku ako sérum a krém na pleť, aby bola vyživená a prežiarená. A že pravidelné užívanie pôsobí úplne rovnako ako natieranie drahých krémov. Tak som si nechala použitý kondóm a chcelaa by som to vyskúšať. Máte tiež niektorá takúto kúru na pleť? neviete, ako často si to mám natierať? ďakujem za rady."

A s takýmito ľuďmi žijeme na rovnakej planéte. 

6. 
,,Dobrý večer, babuľky. Posledné mesiace sa môj priateľ správa veľmi podozrivo. S práce sa vracia neskoro, nepustí telefón z ruky, nekomunikuje. Najhoršie zo všetkého je, že odmieta sex. Stále je unavený, lebo chodí z práce domov pešo, alebo bol cvičiť. Dokonca mi povedal, že by som len sexovala. Kamarátka mi poradila, že jeho nezáujem môže mať súvislosť s nízkou hladinou testosterónu. Ale že to nie je žiaden problém, že z krvi to vie doktor zistiť a vyriešia to lieky. Myslíte, že by som mu mala navrhnúť vyšetrenie?"

,,Toto ja vidím takto. Buď má nejaké zdravotné problémy a nechce to s tebou prebrať, druhá možnosť keď pred tebou nič netají tak skús mrknúť históriu, aké stránky navštevuje a tretia najhoršia možnosť je, že ma dvojaký život. Urobil ti dieťa, má kvázi rodinku ale v skutočnosti je gay. Ale možno je len unavený jarnou únavou"

,,Sú ľudia, ktorých sex jednoducho nebaví. Volajú sa asexuáli. Svojich partnerov milujú, ale sex im nič nehovorí. Takže buď sa s tým druhý partner zmieri, alebo musia ísť od seba. Chce to rozhovor. Ale aj tak je riziko, že sa neprizná, že nemá rád sex, pretože sexuálne aktívni partneri si to vysvetľujú tak, že sex rovná sa láska."

Alebo sú ľudia, ktorých sex baví. Ale s inými ľuďmi.

7.
,,Baby, keď syn grcá, môžem mu dať namiesto Coca Coly Pepsi?"

8.
,,Ahojte, viem, že toto tu nie je zoznamka, preto sa nenahnevám, keď mi to tu vymažete, alebo sa na moju hlavu znesie od vás vlna kritiky, ale priznám sa, že mi príde ako fajn nápad hľadať práve tu. Som muž, ktorý by sa rád zoznámil s nejakou slobodnou, či budúcou mamičkou. Asi vám príde zvláštne, že hľadám práve takú, ale ja túžim po rodine a deťoch, tak nevidím dôvod, prečo sa strániť mamičiek, ktoré sú samé s dieťaťom a sklamali sa v láske. Nie som zúfalý, ani nechcem tlačiť na pílu, píšem sem len z toho dôvodu, že ak raz môžem urobiť v živote jednu mamičku a dieťa šťastnými, tu je miesto, kde možno nájdem. Ja som slobodný bez záväzkov a finančne nezávislý, zodpovedný a samostatný. Ešte raz prepáčte, že to sem píšem."


8. OTÁZKY

Nezaraditeľné. Otázky, na ktoré som pri prechádzaní diskusného fóra natrafila. Otázky, pri ktorých som sa často krát cítila skutočne ako z inej planéty. Až na tú prvú. Tú riešim často.


1. Čo je po smrti?
,,Ahojte ja viem trocha blbá téma ale chcem sa spýtať aký máte názor na to vy. Už dlho mi behá po rozume čo je po smrti ? Čo sa somnou stane ? Existuje život po smrti ? Budem si pamätať môj život na zemi ? Nedokážem sa s tým zmieriť ! Som strašne smutná a chce sa mi plakať ! Ja mám prekrásny život milujúceho manžela 2 prekrásne detičky ! A nechcem to stratiť ! Veľmi mi na tom záleží !! Budem si pamätať po smrti na moju rodinu a oni na mňa ? Hnevá ma to a strašne ! Bojím sa toho ! Čo je po smrti ? Existuje duša ? Alebo budeme v nebi žiť spolu a budeme tam šťastný či ako to je ?? Ďakujem"

,,keď si mŕtva tak si mŕtva, nevieš o tom, ťažké je to len pre tých ostatných. Rovnako ako keď je niekto blbý.."

,,Ale vážne, keďže zatiaľ sa nikto po smrti nevrátil, nevolá, nepíše, tak je vysoko pravdepodobné, že už potom proste nič nie je."

,,žiaľ smrť je cena za život , že máme príležitosť tu byť. ..ak by si bola napríklad kameň, tak síce nezomrieš ..ale zas ..asi to nie je bohvie čo byť kameňom do nemoty."

,,Nebude nič. Zhniješ."

,,Ľudská duša je nesmrteľná. Na chvíľku sa narodí v nejakom tele, učí sa a buď odchádza zo života posunutá vyššie, alebo si v ďalšom živote niektoré skúšky zopakuje. Preto máme pri niektorých ľuďoch pocit, že ich poznáme roky... hoci sme ich práve stretli. Naše duše sa poznajú. Svoju ľudskú rodinu si vyberáme. Kam sa narodíme a s kým strávime celý život."

,,Dúfam, že v nebi bude každý ovládať pravopis...pretože čítať príspevky od autorky, to je to práve peklo. Radšej nech ma smažia v pekle čerti na ražni, ako by ma posadili za stôl a musela som čítať podobne skvosty."

,,ženy, ja vám poviem, čo sa stane po smrti.... naše duše sa vrátia na domovskú planétu....."

Melmac?

2.
,,Mamičky! z priateľom máme nevhodné krvné skupiny na splodenie potomka. Čo mám robiť? Mám sa s ním rozísť? Ako by ste tento problém riešili?" 

,,Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či máte skúsenosti s tým, keď majú partneri rovnakú krvnú skupinu. Či môžu splodiť zdravé bábätko. My máme obaja 0+ a pamätám si ešte zo školy, že krvné skupiny sa majú pomiešať a že keď sú takto na vlas rovnaké, tak môže byť bábo postihnuté. Viem, že je to problémové, keď má matka Rh- a dieťatko Rh+ ale o rovnakých skupinách sa nikde nepíše. Ďakujem za info." 

Milión odpovedí od mamičiek, ktoré majú s partnerom rovnakú krvnú skupinu a narodené dieťa je bez genetických deformácii, pár reakcií na to, kde chodila do školy a že školstvo skutočne upadá a jeden chlap, ktorý odpísal, že ak je manžel súčasne aj brat, mohol by to byť problém. 

3.
,,Ahojte mamičky. Asi sa vám bude zdať moja otázka divná, ale môj syn sa často ľaká. Pozerá sa len tak do priestoru a začne vyvádzať. V noci sa zobudí a hystericky kričí. Nemôžeme mať v dome nejakých duchov alebo démonov a dieťa ich vidí?"

4.
,,Môžem sa nakaziť na verejných toaletách chlamýdiami?" 

Myslím, že keď použiješ kondóm, žiadne riziko Ti nehrozí. Aj keď jedna pani odporúča aj rukavice. 

,,jasné že môžeš, však čo myslíš, prečo majú upratovačky rukavice?"

5.
,,Tehuľky, maminky, aj vy sa rozprávate so svojim bábom v brušku? Či to len ja mam taký pocit, že mi drobec rozumie? Možno to niekde na verejnosti vyzerá všeliako ale nemôžem si pomôcť. Skratka, babo ideme hajať. Babo, ideme papať, čo by si si dalo....ideme na prechádzku, bábo? poď bábo, ideme za tatom. A samozrejme pohladenie bruška nesmie chýbať."

6.
 ,,Žienky, možno Vám prídem ako blázon. Ale mám pocit, že som prekliata! Viete mi niektorá pomôcť? stretli ste sa s niečím takým?"

,,Napíš Janičke, ona ma dar to vidieť."

 ,,jasne že si prekliata , ale za stovečku ťa môžem na diaľku odkliať."

7.
,,Ahoj dievčatá, ako často a či vôbec využívate sex vo vzťahu ako nástroj na ovládanie polovičky. Či už ako trest, motiváciu alebo všeobecne pre dosiahnutie svojich potrieb. Ako veľmi je to vedomé? Vďaka za reakcie."

8.
,,Prosím vás poraďte mi. Čo to môže byť za hmyz.. v noci oboch chlapcov mi dačo poštípe. Najčastejšie ich to štípe na týchto miestach. Ďakujem za odpovede."

Na obrázku vyfotený nahý chlapec. Niekoľko krát,  z viacerých uhlov. A miesta, ktoré by nebolo úplne najvhodnejšie zverejňovať a to dokonca ani na tomto mieste, boli doškrtané čiernou farbou v skicári. Veľmi pekné.

9.
,,Ahojte, videla som diskusiu o tom, aka by mala byť dobrá manželka tak teraz sa vás ja pýtam: Aký je pre vás dobrý manžel?"


8. OTÁZKY
PODKATEGÓRIA: #firstworldproblems

 1. 
,,Ahojte, dcérka bude mať za týždeň 4 mesiace. Pri kojení rada robí opičinky a so šibalským úsmevom ma pozoruje, či sa budem na tom smiať. ak sa smejem, smeje sa tiež... je možné, aby tak malé babo malo zmysel pre humor?"

,,Džízs krajst. Ta mala je rada keď sa jej podari zosynchronizovať obe oči jednym smerom...že zmysel pre humor. Či sa ti narodil milan lasica?"

,,Dieťa neviem. Ale matka ma dobrý zmysel pre humor."

,,Skús jej povedať nejaký vtip,či sa zasmeje.."

2.
,,Ahoj, zaujímalo by ma len tak pre predstavu a odľahčenie, ako koľko písmen majú mená + priezviská vás, partnerov a vašich potomkov. Všade je plno poučiek, ako mená nemajú byť ultra krátka či mega dlhá, ale brali ste na to ohľad? Dali ste pokojne dlhé meno, pretože sa vám proste páčilo a bolo jedno, koľko má slabík? Premýšľame stále nad menom pre dievčatko (pohlavie ešte stále neviem) a tie, ktoré by sa mi páčili, mi možno prídu dlhé k nášmu priezvisko, aj keď poznám aj plno dlhších mien ..."

Toľká škoda, že nepárnokopytníky neboli veľmi v kurze, keď som bola mimísek ja. Možno by som sa volala nejako normálne a večne neriešila, že moje meno nikdy nevojde do predkleslených koloniek.

3.
,,Ahojte vypila som pokazený ľadový čaj bol taký kyslo bublinkový a vôňa bola taká .nič sami nestane že? Ďakujem za radu."

,,Maximálne sa z toho posereš"

4.
,,Ahoj holky ... mám na vás taký dotaz ... Som s priateľom tretí rok máme spolu už skoro 2 ročné dievčatko ..... Ale ide skôr o to ...... Vadí mu že dám čokoľvek do mrazničky .. . Či už ide o zmrzlinu, pečivo alebo mrazené jahody .... Domáce jahody som dala do mrazničky, pretože ich bolo veľa .. po 3 týždňoch som ich očistené vytiahla, upiekla koláč ... Lenže on ho odmieta jesť z dôvodu mrazených jahôd ... Ďalej ... Uvarím guláš .... Ten vraj po uvarení z chladničky ho jesť nebude ... Pretože bol v chladničke a nie je čerstvý .... Zapekané cestoviny ďalší deň tiež neje, pretože boli v chladničke ... . Čo by ste na mojom mieste robili? Príde vám to normálne? Človek sa snaží ... Varí ... A ani to neocení ......."

A dôvod nepovedal? Rádioaktivita?

5.
,,Čaute prosím vás keby že by ste mi vysvetlili čo to znamená že stretla som hada najskôr som sa ho bála ale potom sme sa dali dokopy išli sme spolu do herne a potom som s ním hrala . ... A nakoniec som otehotnela viem je to divný sen ale aj som jedla pizzu večer môže byť to z toho??"

Pizza Hut?

6.
,,Ahojte máte skúsenosti a verite na znamenia? Veľmi chcem aby si moje deti rozumeli.Jedno je Váhy a druhé Baran.Podľa znamenia si vôbec nebudú rozumieť. máte doma také to detičky čo podľa znamenia sa k sebe nehodia a napriek to mu sú si blísky a rozumejú si? ďakujem ak mi niekto odpíše."

Odpísal. Že je to skutočne blbá situácia, ale aspoň o tom vie a bude pripravená.

7.
,,Ahojte, čakáme ďalšiu kočku. Prvá dcérka sa volá Terezka a teraz dumáme nad druhým menom. Poraďte, aké sa hodí k Terezke? ďakujem."

Ďalší dôležitý poznatok, ktorý som na tomto mieste nadobudla. Mená detí sa musia k sebe hodiť. Aj rýmovať? To nepíšu.

8. 
,,Myslíte, že je normálne, ak sa stretnú pohľady dvoch ľudí (chlap a žena) na pár sekúnd, no za tých pár sekúnd máte pocit, akoby ste si navzájom videli až do duše..akoby ste prečítali všetky myšlienky, hoci toho druhého nepoznáte? Zažila to niektorá z vás?"

,,Nie nezažila. Ked si pomyslím na podvádzanie a smradľavé ponožky a vyžadovanie sexu, hneď ma zamilovanosť na prvý pohľad prejde a otočím pohľad inde."

,,Áno zažila. To je karma. Znamená to, že sa vaše duše poznajú, teda v niektorom z minulých životom ste spolu niečo mali, napríklad vzťah manželia, milenci, dcéra/syn, orec/matka, atď. Čím dlhodobejší vzťah to bol, tým je tá príťažlivosť teraz silnejšia."

Myslím, že by som túto dámu mala nasmerovať do diskusie o tom, čo bude po smrti. Možno nám tu tieto dve mamičky dajú dokopy novú teóriu vesmíru. 

9.
,,Ahojte mamičky, riešim momentálne v sebe taký menší problém, čo sa nášho syna týka. Obidvaja máme s manželom tmavo hnedé oči, ale malý má úplne jasno modré. Začala som v posledných dňoch uvažovať nad tým, či sme skutočne jeho rodičia. Inak si to neviem vysvetliť, ako by sa to mohlo stať."

 10.
,,Ahojte maminy ma niektorá z Vás skúsenosť alebo posúdi či je možné to, že dnes manžel priložil hlavu na moje bruško a počul bábetko ako plakalo. je možné že bábetko v bruchu plače????????Dakujem za kazdu odpoved...."


Do diskusného fóra som prispela tiež. S podobnou otázkou, akých tam je milión. Poslali ma na psychiatriu. Takže keď si to zhrnieme, test s jednou paličkou môže byť pozitívny, môžem otehotnieť z análneho sexu aj vlastne bez sexu, lampička, wifi, telefón spôsobujú rakovinu, porno mi zničí vzťah, ale ja by som sa mala ísť dať liečiť. Pouvažujem. 


tehotenstvo forum

tehotenstvo blog

príznaky tehotenstva


Už po pár screenshotoch z menšieho nepárnokopytníka na Instagrame ma prestalo sledovať asi približne 100 mamičiek. Škoda, veď ja som to zle rozhodne nemyslela. Tak dúfam, že nedopadnem tak, ako mi napísala dnes jedna slečna, mamička - že skončím v horiacom kotli v miestnosti plnej mamičiek. Možno presne toto je to, čo bude po smrti. Ktovie :)

Majte sa najkrajšie ako viete
Vaša


You Might Also Like

11 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST