Milované. Nenávidené. KLOBÚKY

11:27

Celý týždeň som sa tešila na víkend, no ani poriadne nezačal a už je nedeľa a zajtra je zase pondelok. Mám za sebou dlhý, unavený a ubolený týždeň. Po tom, ako som jednu noc nespala kvôli narodeninovej párty, som bola nasledujúce dni strašne unavená. Stále sa mi chcelo spať, ale kvôli bolesti zubov to bolo veľmi komplikované. Tá ani napriek návšteve pohotovosti neustúpila úplne, ale musím povedať. že dnes je to už takmer nebadateľné. Včera som bola aj cvičiť, lebo by som v tejto posteli asi vyletela z kože. Celkom som sa cítila lepšie, až na to, že som v opravovanom zúbku cítila môj tep. A to bol veľmi čudný pocit :) 
Na odporúčanie kamarátky som sa rozhodla okrem fitka chodievať aj na crossfit tréningy. Nie že by som po cvičení vo fitku nebola dosť zničená, ale zistila som, že mi to nestačí, ak sa chcem dostať k môjmu (vraj prehnanému) vysnívanému cieľu. A crossfit  by mohla byť dobrá cesta. Pôvodne som chcela napísať článok až večer, ale obávam sa, že nebudem schopná sa ani hýbať. 
Predtým sa však ešte zastavím u maminy, pretože potrebujem vyprať čisté oblečenie. Áno čisté. Po nedávnom praní oblečenia mi ho mamina zbalila ešte vlhké, pretože som ako vždy nestíhala. ALE niekoľko krát mi zopakovala, že hneď ako prídem na intrák, mám dať všetko sušiť. Nuž, aj som dala, ale na vešiačiky do skrine. Dva dni sa to v skrini "sušilo" a stále to bolo vlhké. A nie len to. Smrdela od toho celá izba. Takže to potrebujem všetko vyprať znova. Ja som proste žienka domáca. 
Dnes nebudem veľa písať, pretože stále nie som úplne fit a nejako ťažko sa mi rozmýšľa. Pripravila som si pre Vás inšpiráciu v podobe veľmi módnych doplnkov- klobúkov. Pre mňa sú klobúky doplnok, ktorý (nie len) k jeseni neodmysliteľne patrí. Veľa žien sa ich ale bojí nosiť, lebo sú vraj odvážne. Musím sa priznať, že po kúpe môjho prvého klobúka, ešte najbližšieho polroka stál v skrini a čakal na moment, kedy dostanem odvahu. Ale dnes ich úplne milujem. Ak klobúky z nejakého dôvodu nenosíte pozrite si nasledujúce fotky a verím, že Vás presvedčím. 


































Prajem krásny zvyšok nedele a úspešný vstup do nového týždňa. A večer mi držte palce, nech prvý crossfit tréning prežijem bez ujmy. :)


You Might Also Like

9 komentárov

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

KNIHA NEINSTANTNE KRÁSNA

Vypočuj si PODCAST